Бъдещи мами през януари V :)

• 15 608
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Privet na vsichki i ot men, vreme i az da se vklucha v razgovora Simple Smile

Kate strahoten gashtirizon imash, a mladojentzite sa mnogo simpatichni. Mnogo mi haresa i roklyata na bulkata.

Az se vrashtam ot konsultatzia, spodelih za bolkite v kokalite, za iztrapvaneto na ratzete noshtno vreme, za bolkite v taza i jelanieto mi za samoubiistvo Simple Smile ha ha ha ...
Bilo normalno i poveche shtyalo da me boli - tova beshe otgovora.

Momicheta da spodelya s vas - v sabota vecher mai imah istinski kontraktzii  #Crazy - hich ne beshe priatno

Moje li da vi pitam neshto? Sigurno shte vi prozvuchi glupavo no ... ot pitane glava ne boli. Po liniika sam niakade 27 sedmitza ... a po danni ot ultra zvuka dnes sam 25 sedmitza i 6 dni ? Popitah JK ima li prichina da se pritesniavam ot tazi razlika, no te mi otgovoriha che niama ... vie kakvo mislite?

Tolkova mnogo me e yad che ne moga da gledam i az predavaneto na Gala ...sigurno e bilo interesno ..... no i az sam v ofisa

# 196
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може да не са измерили съвсем точно бебчо. Ако разликата е дори с 1 мм. се променят седмиците. Може и бебчо да е по-мъничък. Нормална и разлика +- 2-3 седмици.
Не се притеснявай излишно.

# 197
  • София
Цитат на: dezyg
Може да не са измерили съвсем точно бебчо. Ако разликата е дори с 1 мм. се променят седмиците. Може и бебчо да е по-мъничък. Нормална и разлика +- 2-3 седмици.
Не се притеснявай излишно.

Blagodaria Desi za svetkavichni otgovor, utre shte se vidim nali?

# 198
Задължително още повече, че очакваме и подаръци.

Пак ти казвам не се притеснявай излишно, ако има нещо обезпокоително от консултацията ще ти кажат.
ЛЕК ДЕН

# 199
гледах го това по нова тв, така поне може да се види, а аз като съм на преглед, мониторът е обърнат към лекаря и аз нищо не виждам.

относно шишетата и аз не знам по колко и с какъв размер на отвора. знам само, че трябва да купя от тези против колики на dr.brown - 2 бр. и от там нататък сигурно по две, ама какви видове и на коя фирма ... помагайте !!!

# 200
  • Варна
Благодаря Галче! Grinning
Цитат на: Galya S

Az se vrashtam ot konsultatzia, spodelih za bolkite v kokalite, za iztrapvaneto na ratzete noshtno vreme, za bolkite v taza i jelanieto mi za samoubiistvo Simple Smile ha ha ha ...
Bilo normalno i poveche shtyalo da me boli - tova beshe otgovora.

За самоубийството- никакви такива и на шега- малко остана. Като много те заболи нещо- влизаш тук и се оплакваш високо и всички започваме в хор да охкаме заедно- не си сама искам да кажа, и ние сме така . Иначе и аз съм чела, че дори милиметър разлика в ехо-то дава отклонения от реалните седмици. Не се притеснявай и я карай по- спокойно, че ето на- събота вечер не е била никак приятна Confused .

# 201
  • София
Ми да, всички ще гракнем в хор Grinning

# 202
  • София
Mnogo vi blagodaria na vsichki, naistina mi lipsvahte prez pochivnite dni.

# 203
Цитат на: gwendalin
гледах го това по нова тв, така поне може да се види, а аз като съм на преглед, мониторът е обърнат към лекаря и аз нищо не виждам.

относно шишетата и аз не знам по колко и с какъв размер на отвора. знам само, че трябва да купя от тези против колики на dr.brown - 2 бр. и от там нататък сигурно по две, ама какви видове и на коя фирма ... помагайте !!!

При мен доктора първо гледа на монитора за него си, след това го обръща към мен и почва до обяснява кое какво е.
Аз си поисках да ми каже колко тежи и той веднага почна да изчислява по някакви формули...Много съм си доволна от доктора.

За шишетата и аз съм се насочила към тези на доктор Браун, но понеже държим с мъжо бебо да е изключително на кърма, ще ни трябват максимум две шишета....едно за вода и другото и за чайче примерно....
Дано да стане както искаме Grinning  
Харесала съм и едно на Чико, анатомично за новородени, защото таткото предложи да се редуваме нощем, който да храни бебо и иска и той да храни с изцедена кърма от шише за да мога да спя Grinning  Голям ентусиаст...

# 204
Ако си решила да кърмиш за начало ще ти трябват най-много 1-2 шишета /едно за вода и едно за чай/ и може да се от малките /това е по твоя преценка/. Можеш да си вземаш такива против колики. Ак ти трябва по-натам нещо допълнително тати ще го купи.

# 205
Цитат на: dezyg
Ако си решила да кърмиш за начало ще ти трябват най-много 1-2 шишета /едно за вода и едно за чай/ и може да се от малките /това е по твоя преценка/. Можеш да си вземаш такива против колики. Ак ти трябва по-натам нещо допълнително тати ще го купи.

Ти сигурна ли си че това ти е първо дете Grinning
Като те слушам все едно ти е поне трето Stuck Out Tongue
Много си наясно със всичко и мисля да те послушам.

# 206
Майка ми роди сестра ми когато бах на почти 14 г.
Имам братовчедки едната е с дете на 1 г. и 8 м., а другата с бебе на 3 м. и те ме подготвят. От лятото са ме предупредили да не купувам много неща.

# 207
Здравейте,
от много време не съм писала, но цял уикенд празнуваме рождения ден на синчето. В събота бяхме с българите, вчера с холандците. Кофти, че особено българите живеят на над 100 км от нас и всички си тръгнаха рано-рано.
гледам, че коментирате шишетата. Аз ползвах на Авент и съм страшно доволна. Само че тук по принцип ученията са много по-различни. аз като кърмех не съм му давала една капка вода и сок първите 6 месеца (докато беше само на кърма). чувала съм по принцип какви са теориите в България, но аз лично не ги одобрявам и мисля, че често водят до спиране на кърмата, но това си е мое мнение( създадено, естествено под влиянието на обясненията тук) и няма да ви го натрапвам. Във всеки случай Авент са наистина много хубави шишета.
иначе покрай нас няма нищо ново, освен че пак имам чувството, че коремът ми е малък. чак другата седмица съм на преглед и по принцип би трябвало да ми дадат направление и за ехо, но ще видим. надявам се всичко да е наред.
е, много поздрави от мен и леко бременеене!
Сара

# 208
Когато бебето се кърми знам, че трябва да му се дава след всяко хранене вода по малко, за да не се образуват гъбички в устата от кърмата.

# 209
Здравейте и от мен момичета
Радвам се, че ви откривам в добро здраве и настроение, въпреки охканията
И аз като Сара имам чувството, че коремът ми е по-малък, сравнявайки го с този на сестра ми в 7 мес. А иначе бебо се развива нормално Знам ли... Дали размерът има значение?
Поздрави и от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт