Бъдещи мами през януари V :)

• 15 601
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: nadia_n
А да ви питам относно майчинството. След като ни изтече болничния и вече стане време за майчинство ние ли подаваме някакви документи или този въпрос се урежда от работодателя? За еднократната помощ от 200лв. вече май не се изплаща чрез работодателя, а сам си придвижваш документите

Не разбрах точно кой болничен, но ако са 90 те дни след раждане, след това се подава молба до работодателя за 2 години отпуска по майчинство плюс копие от акта за раждане на детето.
А за еднократната помощ от 200 лв. наистина ще трябва сама да се погрижиш пак с акта за раждане на бебо в съответната община.

Дано съм била полезна.

# 76
  • Варна
Момичета и на моето бебе му се очертава от време на време...главичката Shocked  :turn-l: . Голяма забава пада- направо си "излиза" една кръгличка подутина вдясно на пъпа- какво толкова я мести и "вре"тази глава не ми е никак ясно, но пък е много смешно Grinning .

Галче, това че си стигнала до офиса означава, че си по-добре нали? Hands Thumbsup

SaraJK- никакви нерви не се препоръчват Naughty ! Ето- детенцето е по- добре- прекрасен повод за усмивка и загърбване на нещата, които те нервират.
Очакваме "отчетите" на Slunce и Gergana от днешните видеозони. Flutter

dezyg, благодаря за информацията- ще си я копирам за да не питам по-нататък Grinning .

# 77
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може да съм пропуснала нещо така, че няма проблем да питате пак.
Около мен има няколко мами които родиха скоро, а и работата ми налага да съм запозната.

# 78
  • София
Здравейте мили мами. Аз сега се връщам от видеозон и докторът потвърди, че бебо е момче.Каза, че всичко е нормално и дори това,че съм в 29г.с седмица ,но по мой изчисления трябва да съм в средата на 27г.с.Вече и аз самата се обърквам.Незнам на кого да вярвам....

# 79
Момичета, май успях да се справя и качих и своя снимка в албума

# 80
Супеер е снимката, и Fun е качила, страхотни сте.

Аз ако тати не забрави ще кача ъпдейтнат корем, моя е един голяяяям..... Grinning

# 81
ama kade e toia album?????

# 82
Цитат на: Anaise
ama kade e toia album?????

Виж линка на стр.1

# 83
http://photos.yahoo.com/iroussinova

tova sa moi snimki - ot svatbata, ot turcia i tazi godina ot ispania

# 84
Много хубави снимки Anaise. Само дето на тях още не си личи, че има и бебенце Simple Smile

# 85
Цитат на: Mary Popons
Много хубави снимки Anaise. Само дето на тях още не си личи, че има и бебенце Simple Smile

mi az dosega sam kachila 1 max 2 kg !!! kato me vidiat i nikoi ne si i pomislia che sam bremenna
nadiavam se drugia mesec da si lichi vece

# 86
Здравейте:)И аз съм мама  за януари 2005, ама незнам ка пусна снимката оттук:(

# 87
за да качиш снимка отиваш на:

bgphoto.net
user: Januarki
parola: bebe

и там има папка 2005 и качваш снимка, ако не можеш прати ми я на s_bojinova@yahoo.com и аз ще я кача.

Сега да се отчета от предгледа пред лекаря:
Бебо е добре: обърнал се е с главата надолу, и тежи 1500 грама.
Само че доктора каза, че определено не съм мечтата на гинеколога и има голяма вероятност да не мога да родя нормално, но още е рано за това.

Ще си правя изследване на хемоглобин почти всяка седмица и така.

Целувки на коремите и мамите.

# 88
Здравейте!И аз съм мама заа януари,ама незнам как да ви изпратя  снимка оттук:(

# 89
Има два начина, или отиваш на линка посочен на страница 1 и както написах или ми го прати на майл-а. Тук във форума няма как да го пратиш ако за това питаш.

Общи условия

Активация на акаунт