АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 639
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Аз за леки киселини, т.е. само като усетя наченки и прясно мляко пия. Ако нямам под ръка или загрубеят нещата - здъвквам 1 талцид. Проблема ми е по събриания и банкети като се яде до късно и после малко след това се ляга - такива зверски болки в стомаха - гюзум, му викат по нашия край, дъвча го и гълтам с вода, но шпа и поне 30 мин болка...

Аз само на 1 страна немога да спя, почва да ме боли съответния крак, костта му направо от дългото лежане на него. Въртя се тука с една възглавница и дори онзи ден я бях сложила между ММ и мен и той понеже сгафи предния ден си помислил, че му се сърдя и затова възглавницата е меджу нас! #2gunfire Гузен не гонен бяга!

Не знам татко му колко осъзнава и се стряска, ама аз как се сепвам на моменти като се сетя не е истина.  Rolling Eyes Още ми е много нереално, може би утре като сглобим кошарата и още повече да откача.

За приемането на вътре - прави сте и все си повтарям , че хората не са като мен и не трябва да очаквам от тях това което изисквам от себе си да им давам. Ама понякога  и в бонус с тия хормони ми става много трудно да занижа очакванията си и да прикрия разочарованието си! Важното е, че почва да ми минава.... а и малкия само раздава шутове.  Heart Eyes

# 316
Здравейте, априлчета Simple SmileДнес ни беше последната ФМ. Малко ми се струва че ни претупаха този път, но важното е че всичко е наред. Имам си 1650 гр.щастие Simple SmileИмам едно въпросче - Тъй като нямаме сключен брак, как точно става припознаването? Какви документи се подготвят? Според ММ ставало само с лична карта, което не ми се вярва... newsm78 някой има ли идея?

# 317
  • София
Jasmin veni - моят осъзнава и то по-добре от мен:) Подпипва ми корема и казва "Още малко". Simple Smile

Маце - това с пъпната връв е с цел да "изтече" всичкия полезен материал в бебето, а не в кофата. Поне аз така си го обяснявам с две думи. Аз ще говоря за това с лекарката си, както и за желанието ми да се пробвам да го накърмя, преди да го сложат на мониторинг, но не съм сигурна дали ще стане.
Особено при мен мисля че е много важно да го изследват в началото, с тоя мой резус фактор.

# 318
Здравейте, априлчета Simple SmileДнес ни беше последната ФМ. Малко ми се струва че ни претупаха този път, но важното е че всичко е наред. Имам си 1650 гр.щастие Simple SmileИмам едно въпросче - Тъй като нямаме сключен брак, как точно става припознаването? Какви документи се подготвят? Според ММ ставало само с лична карта, което не ми се вярва... newsm78 някой има ли идея?

Тантан , отива се при нотариус и се прави някаква декларация (ще те излъжа какво е точно), но те си знаят нотариусите. И после го носиш този документ в болницата. Но питай пак за всеки случай в болницата, в която ще раждаш. На мен само този документ ми искат и моята лична карта. Но някъде май искали и личната карта на бащата.

# 319
  • София
monicaaa, аз моя го подарих и се ползва почти без прекъсване от 3-4 бебета поред за 5 години. Моят е на Chicco, събира малко на брой шишенца и за бебе на АМ е определено трудно. Трябва да се пуска по няколко пъти на ден. Като се отвори, вече не се води стерилна среда. Гориш си ръцето, като прехвърляш шишето на кърпа или биберона в кутийката. Ако детето е на кърма и една тенджера върши същата работа. На мен лично това ми беше най-ненужната покупка. Марин беше изцяло на кърма, не пиеше вода, не признаваше биберон.

# 320
лежах,лежах,следобяд заспах и сега #Shockedне ми се ляга в спалнята и това си е!по телевизията -само глупости,аз и затова почти не гледам,а от сутринта ми изтекоха очите по киндъла(сега се зарежда),голямо четене му ударих.имам свалени няколко книги,но с това темпо и лежане,ще ги сдъвкам за норматив!ММ си легна, става в 5.30ч и трябва да се наспи,а аз не искам да му се въртя в леглото.ще се поблещя още малко,дано ми се доспи

# 321
  • София
Можеш да гледаш austrelian open, Пиронкова ще играе тая нощ Simple Smile

# 322
 Joyнищо чудно и до там да се стигне

# 323
  • Пловдив
Относно фиестите с киселините, преди малко ми казаха с обикновени бисквити да пробвам  newsm78
Искам да ви се оплача, въпреки, че за място пълно с хормони не е подходящо, но ми е много криво  Cry преди няколко дни бях писала за котето ми и проблемите около него... от няколко часа насам вече нямам коте  Cry Много ми е криво. Щяхме да го приспиваме след 1-2 дни, а милото само направи каквото трябваше, което до някъде беше по добрия вариант за мен. Помня, че имаше още едно момиче, което загуби животинка още в началото на бременността.. уф гадно е много и цял ден си го оревавам хайвана и одеве пак.. сега главата ми ще се пръсне от болка  Confused Може би и бебо усещаше нещо, защото целия ден, докато съм лежала с нея и той се движеше бая.. та до края и сега май заспа.

# 324
Момичета, аз сега съм пред дилема  newsm78 Бях лешила да си взема от 120ml стъклените шишета на Avent, но сега като чета много хвалите и тези на Dr. Browns, та се раздвоих нещо!!!! Някакви доводи и сърети в полза на едните или другите да имате???

И още нещо: да сне чували за капките(сироп) за колики Lefax? Че много ми го похвалиха, но го имало само в Германия и Австрия...

# 325
Относно киселините много помага ментов бонбон. Например лукчета  newsm10

# 326
  • София
Добро утро!
Шльоки, многон съжалявам за котето ти. Знам какво е да загубиш любима животинка, но пък си помисли, че то вече не се мъчи. Ще те чака на Моста Отвъд Дъгата.  Heart Eyes
lady_vanila, основната разлика е, че д-р Браун имат система за обезвъздушаване и намаляват предпоставките за колики, които като цяло се получават от незрялата храносмилателна с-ма на бебето, липсата ензими и множеството газове. Получава се вакум при храненето подобен на този, които се получава при кърменето.
Имах шишета д-р Браун и Авент от пампата за кърма. Случвало се е да ме мързи да измия шишето на д-р Браун и да дам с обикновено шише Авент, веднага се усещаше разликата - коремчето започва да "пука и къркори", рев и т.н.

Киселините ми минават единствено с малко сода за хляб.

# 327
За Lefax мога да кажа,че съм ги ползвала с баткото,донесоха ми ги от Германия.Честно да си кажа и от тези капки полза не видях, а уж били хубави и пречистени каквото и да значи това. Като съдържание и те съдържаха симетикон,какъвто има в Еспумизана и Инфакола,каквито доста време купувах. То може и до дете и до колики да си е,защото неговите надминаха очакванията им до голяма степен татито не искаше второ дете заради тях и последиците от коликите - много рев,много недоспиване,а и отказ от кърма(АМ) към 50 ден. Така,че за мен са същата работа като предлаганото на българския пазар. Ползвахме и капките Колийф,които излизат доста скъпо -те са с ензим,но пак си имахме колики. Ползвахме и чайчето от копър, едни хомеопатични капки,но.......все тая. Дано с малкото да нямаме проблеми. Само времето помогна,а и яките нерви! Simple Smile
Шльоки,жалко за котето!Аз преди време имах куче,което умря в ръцете ми и знам какво ти е.И тук само времето помага.
Киселини и аз имам от време на време,но ги свързвам с по-голямото количество храна,което поемам понякога. До сега нищо не съм вземала за тях.

# 328
  • София
За капки за колики - педиатърката ми беше казала да не се запасявам предварително, а при нужда да пробвам всички наред, понеже на всяко дете различни му действат. При нас подействаха още първите пробвани - Еспумизан. Те са май най-безобидните.

За припознаването - на нас дори документ от нотариус не ни искаха. Само таткото с личната карта.

За къпане без сапун - има едно много хубаво блокче без съдържание на сапун на Себамед. Май и Чико имаха. Изглежда точно като сапун.

# 329
  • София
Шлоьки - моите съболезнования, мила. Като човек, чиято животинка почина преди малко повече от година знам много добре какво ти е, бъди силна, котенцето е било много обичано и не се е мъчило!

За къпането - ние точно към това на Себамед се ориентирахме, като става дума за къпане без сапун. Те имат и едно гелче, от което 1-2 капки се разтварят във водата.
Иначе останалата козметика на А-дерма, но не знам дали първо да не изразходим на СебаМед всички тестери, които съм събрала и после да купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт