АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 450
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте на всички. Тъй като говорите за зъбчетата отново , да споделя и аз какво ме мъчи: вчера за първи път като хапнах една бонбона  , такава силна болка ме прониза в един зъб , че едва се въздържах да не извикам. Постоянна болка нямам. Очевидно се развива нещо- трябва ли да отида на зъболекар или мога да издържа до финала като не ям сладко ?

# 556
Здравейте коремчета,
Добро утро по-скоро,защото аз за разлика от повечето от вас си спинкам в неделя до късно.
Скоро не съм се включвала,но с тези ремонти и спане в свекито,нямам никакво време,само ви чета.
Giada да те попитам дали си проучила за Тина Киркова как стои въпроса с пъпната връв или да си питам лекарката?Ти мислиш ли да ходиш на отворени врати,че аз се чудя,понеже съм видяла почти всичко там,с изкл.на родилното?
puppii аз имам 3 комплекта чаршафи и един бял или бежав по-скоро обиколник ,който да си отива горе долу на всичките.За колички продават специални комплекти,които са мини чаршафчета и не са скъпи.Това съм поръчала даже на една приятелка за подарък.Ето линк
http://www.baby.bg/productv/8491/interbaby-spalen-komplekt-za-ko … asti-mecheta.html
И аз да попитам нещо тензухени и памучни пелени купихте ли и какви?Аз гледах тези,но дали са подходящи?
http://minene.bg/%D1%81%D1%8A%D0%BD/363-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF … 0%BD%D0%B8.html#/размер-70x70_см/цветове_патерни-розов_кант и
http://-spam183-/%D0%97%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%82%D0% … BA-3-%D0%B1%D1%80

# 557
  • София
Малии явно снощи е била трудна нощ за всички. Аз си легнах с главоболие и се събудих посред нощ с ужасно главоболие и вир вода, нямахме парацетомол вкъщи и пращах мъжо по нощите да купува. Е върна се без, не намерил денонощна аптека, и лекаря в Грйнберг не искал да му даде вредно било  #Crazy в крайна сметка с много масажи с Хималая пейн ми мина, и се събудих днес отново вир вода но лека като перце.

Ро3и в Хиполенд има възглавници за бременни, на Лорели, за 23-25 лева, супер удобни са!

# 558
Болката от сладко значи, че има кариес. За да усещаш следкото, не е от най-малките. Теоретично може и да издържиш до финала, но не е препоръчително. Иди поне да те види зъболекар и да прецени до каква дълбочина е стигнал процеса. Дори и да е за правене, ще ти сложат упойка,зад а не изпитваш болка.Да не се окаже, че стигне до нерва преди раждането. Сега и от бременността имунните ни системи са значително отслабени и такива процеси се развиват с по-голяма скорост.
 Аз бих предпочела да ми правят само кариес, отколкото да ми вадят нерв.
  Отделно само да спомена, че не всеки зъбоекар би се наел да работи на жена в 7мия месец. Особено, ако е мъж  Simple Smile
 Отивам да избирам плочки  Shocked Shocked Shocked

# 559
vstoilova мога да ти препоръчам зъболекар.Страхотен е!!!Но не ги пропускай тези неща, за да не си навлечеш по-голяма беда.
kalitarka моят е мъж и наистина е "по-плашлив" хахаха.А каква упойка може да се сложи в този случай?Защото аз като отидох с възпаление на венците ми каза, че ще поизчакаме да отшуми, защото първия път не се видя нито гной, нито нищо.Стана така, че пак съм на антибиотик и той явно повлия, иначе той нямаше да ми изпише нищо, защото го било страх.Преди 2-3 дни като отидох на профилактичен като го натисна този мой венец, припишка ми се честно, и излезе гной и кръв, при което той каза, че това било нормално и означавало, че е взел да се чисти и да заздравява.

# 560
  • Пловдив
Аз се включвам с поредната дивотия  Joy
След като онзи ден, установих, че човека се впечатлява от Бяла роза newsm19, снощи му взех акъла  Flushed От 12 до 1 и нещо слушаме народна (предимно) музика  Joy Явно нещо ритъма му харесва, защото пробвах и с чужди по ритмични песни, но и грам не го усетих! За сметка на това, той ми го върна тъпкано, като не ме остави поне до 3:30 да заспя  Tired Ииии или беше хипер активен, или направо си се обърна детето.. По едно време го усещах как се "мята" наляво - надясно, само където не ми изкочи в ръцете. dance

# 561
Болката от сладко значи, че има кариес. За да усещаш следкото, не е от най-малките. Теоретично може и да издържиш до финала, но не е препоръчително. Иди поне да те види зъболекар и да прецени до каква дълбочина е стигнал процеса. Дори и да е за правене, ще ти сложат упойка,зад а не изпитваш болка.Да не се окаже, че стигне до нерва преди раждането. Сега и от бременността имунните ни системи са значително отслабени и такива процеси се развиват с по-голяма скорост.
 Аз бих предпочела да ми правят само кариес, отколкото да ми вадят нерв.
  Отделно само да спомена, че не всеки зъбоекар би се наел да работи на жена в 7мия месец. Особено, ако е мъж  Simple Smile
 Отивам да избирам плочки  Shocked Shocked Shocked

Благодаря ти Калитарка за бързия отговор. Още утре ще звънна да се консултирам с моя зъболекар. А каква е причината за евентуален отказ след седмия месец ?  И новите упойки напълно ли са безвредни за плода?

# 562
Аз се включвам с поредната дивотия  Joy
След като онзи ден, установих, че човека се впечатлява от Бяла роза newsm19, снощи му взех акъла  Flushed От 12 до 1 и нещо слушаме народна (предимно) музика  Joy Явно нещо ритъма му харесва, защото пробвах и с чужди по ритмични песни, но и грам не го усетих! За сметка на това, той ми го върна тъпкано, като не ме остави поне до 3:30 да заспя  Tired Ииии или беше хипер активен, или направо си се обърна детето.. По едно време го усещах как се "мята" наляво - надясно, само където не ми изкочи в ръцете. dance

Добро утро момичета.  Пльоки направо ме разбиваш Joy.....добре че не е изскочил, че тогава.....
Нашата бебка е супер кротка, но най се ядосва като започне да хълца....Лелеееее явно се ядосва че не може да спре и като започне да рита отвътре направо ме разбива....Няма на кой да се метне- и аз съм така често хълцукам и направо ми избиват нервите като не мога да спра....

Ние днес у нас няма да готвим Crazy   chefна обяд у свекито, довечера на пица.....
А на вас мързелива н luvbedеделя

# 563
  • София
Cvety83 - аз купих един комплект от 3 тензухени пелени, по-скоро без да искам.
Били хубави за попиване след баня, подлагане и завиване на бебчето, така че засега мисля да не купувам повече.
Имаме 3 одеалца, два комплекта спални за кошарката. Мисля да вземем още един и два за количката и стига толкова.

Маце, мерси, ще ходим днес и ще тествам! Че аз съм сложила една обикновена между краката, ама нещо почна да ми пречи вече... За тези ли говориш:
http://www.hippoland.net/bertoni-v-zglavnica-za-k-rmene

Шльоки - много ми харесва това твоето бебе, честно Simple Smile
Аз ще ходя да видя моята група на народните танци тия дни, ще я тествам и моята беборанка дали си спомня как щуряхме в началото Simple Smile
Ние вчера бяхме на гости на един приятел и по едно време като се пусна Дивна - Ти не можеш да ме спреш, леле, голяма дискотека стана в корема ми!

Didolino - и ние ще ходиме у свекито след малко, плана ни е горе долу като вашия Simple Smile

# 564
  • София
Ро3и да тези са, моята е жълта, най хубаво е че я слагаш между краката и от едната страна подпира гърба от другата корема

# 565
Да ти кажа, така като се замисля май повече спях след като родих, отколкото в момента.
Но бебето ми беше бебе-мечта  Laughing
И аз май така ... Е, вярно, че в началото заспивах седнала докато кърмя, ама не е било за повече от месец.  Peace
Пупи, два комплекта са ти предостатъчни. А в коша на количката аз постилах едно по-малко шалтенце /от магазин втора употреба/ и една бяла пеленичка. А, то имало и специални комплекти, ама пък може и да си спестиш парички по принцип. Peace

# 566
Здравейте в този мокър ден. И моята девойка се разбеснява наа музика, аз я тероря предимно с Бон Джоуви.

# 567
Ехе, добре че аз си спя , да ставам на 2 часа за WC ама днес с големи мъки в ММ в 11.30 се надигнахме. Малкия той си рита и в 7 часа сутринта, и в 9, и в 11... ама тва му е работата. Още не съм го пробвала с музика. Само по коледа бях почнала да му пускам Моцарт, Вивалди и се усещаше леко вълнение, но напоследък не ми се останало време. Сега ММ като се върне на работа Sad и ни остави самички пак, ще слуша музика. Истината е, че тези дни е доста активен, явно от растежа започвам все по-редовно да го усещам.  Heart Eyes
Чаршафчетата мисля да си ги шия, но още не съм взела мерки дори. Предполагам повече от 3 комплекта - горен и долен, няма да си направя. А за количката честно казано не бях мислила - добре, че сте вие!   bouquet
Приятна неделя на всички и дано си отспите поне през деня!   sleepuu

# 568
  • Варна
Здравейте и от мен,
ние също ще ходим след малко у свекитата Simple Smile
Продължаваме да сме болни, но не чак толкова. Вече взе да поотминава....
Аз исках да ми кажете как се разбира, че плацентата е започнала да старее....освен лекаря да ти каже, ти сама можеш ли да разбереш?

Друг върпос-в началото мног ме боляха зъбите и след 1 месец се  обадих на зъболекаря и ми каза да приемам по 10капки витамин Д3 и вит.К2. Аз попрочетох тук там  си купих само вит. Д3. Откакто пия по 3 капки не ме болят. Някоя от вас пие ли?

За възглавницата - аз имах такава подобна, но само за спането ми беше добре, после за кърменето, много голяма ми идваше и отзад нямаше как да я събера на стола, изпозлвах обикновена.

Аз също мисля да си купя 2-3 комплекта от пелените и да ги използвам за всичко - за подложкам за лигавниче, за кърпа за дупе, за кърпа за повърнато, абе те за всичко стават, а най-хубавото е че могат да се гладят, като ги изпереш.

Нямам търпение вече да си гушкам малкото бебче.  Heart Eyes Прегръдка за всички  Hug  

# 569
аз пък тая нощ спах Crossing Armsчудо на чудесата!даже не съм усетила ММ кога е станал за работа!завиждам за ходенето по гости,аз имах покана от за кафе от един съсед (ГРИГОР),много сме близки,ама пусто лежане-отказах,пък човека е именник....аз съм в голяма чуденка с комплектите за изписване newsm78отлагах го за по-натам,ама сега като не мога да излизам,ММ ще трябва да я върши тая работа.ама дали ще се справи,не знам.и се пада един такъв сезон,като гледам,аз от термин средата на април,ще се окажа със секцио края на март.а мартенското време е много непостоянно.та дайте съвет какво да търсим-плюшени комплекти ли,памучни ли,какво да включват newsm78не искам да са от готовите,много са ми измислени,а са и скъпи,пък ние трябва да вземем 2 броя.мислех  си за вариянт боди с дълъг ръкав,гащеризонче или панталонче с жилетка,чорапки,шапка и толкова.отгоре одеалце и в портбебе от количката.дали е ок?

Общи условия

Активация на акаунт