"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 47 984
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
 Оппссс... #Crazy,я ги вижте тези. Grinning Хубава двойка са. newsm10Да им е честита и премиерата тази вечер!

Как си я прегърнал през кръстчето Crazy Дано да има успех филмът, сладури са двамата, особено тя  Peace
PeaceОсобено той............. Embarassed Embarassed Embarassed

# 601
Лека нощ  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 603
Скрит текст:
Адиииии, дайте нови чичеци Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug

55-и епизод + Bg subs

Превод - MedCezir Bg-Mamma Team+

Лили   bouquet  bouquet  bouquet  Бризче   bouquet  Вени   bouquet  viv4o   bouquet  Дани   bouquet  Ася   bouquet  Ники   bouquet  Валя    bouquet  Пепи   bouquet  Бела   bouquet  Рени   bouquet  Ани   bouquet
Субтитри - Ани Hug , Вени  Hug и аз  

Редакция на превода - Лили       bouquet  bouquet  bouquet

MedCezir 55 епизод + вградени Bg subS

love001  love001  love001  love001  love001 за Лили, Ани, Вени и Вивчо Wink
Опппааа  hahaha hahaha hahaha
Много ти мерси,Ивчо,ама аз нямям участие тука  Party Party Party
Бях на топло тогава  Joy Joy Joy Joy Joy

Ето ти чичек с шапе  Hug Hug Hug

Благодаря на всички,участвали в организацията  и изпълнението на епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшни сте,пилета  Peace Peace Peace

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Карай, прибирай там каквото ти се дава  hahaha hahaha hahaha

Тук е мястото да похваля Ася, която преведе голяма част от твоята  Hug Hug Hug  love001

love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 604
Скрит текст:
Адиииии, дайте нови чичеци Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug

55-и епизод + Bg subs

Превод - MedCezir Bg-Mamma Team+

Лили   bouquet  bouquet  bouquet  Бризче   bouquet  Вени   bouquet  viv4o   bouquet  Дани   bouquet  Ася   bouquet  Ники   bouquet  Валя    bouquet  Пепи   bouquet  Бела   bouquet  Рени   bouquet  Ани   bouquet
Субтитри - Ани Hug , Вени  Hug и аз  

Редакция на превода - Лили       bouquet  bouquet  bouquet

MedCezir 55 епизод + вградени Bg subS

love001  love001  love001  love001  love001 за Лили, Ани, Вени и Вивчо Wink
Опппааа  hahaha hahaha hahaha
Много ти мерси,Ивчо,ама аз нямям участие тука  Party Party Party
Бях на топло тогава  Joy Joy Joy Joy Joy

Ето ти чичек с шапе  Hug Hug Hug

Благодаря на всички,участвали в организацията  и изпълнението на епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшни сте,пилета  Peace Peace Peace

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Карай, прибирай там каквото ти се дава  hahaha hahaha hahaha

Тук е мястото да похваля Ася, която преведе голяма част от твоята  Hug Hug Hug  love001
Асе   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Ники  love001  love001  love001  love001

# 605
# 606
Викиии  Hug Hug Hug,полудявам вече нямам никакво време дори да ви прочета  Sad,на бързо прелиствам всичко...гушкам ви,много ми липсвате  Heart Eyes Hug

# 607

Калдарини,  признайте си  кои от вас накацаха на прозореца  и коя се апликира на стената
   hahaha hahaha hahaha hahaha
Много се смях като ги видях тези пилета , представих си меджезирското ято, накацало по прозорците на сета  и наднича   Joy Joy Joy

Айде ,аз отлитам  към леглото  

Лека нощ на  всички!   Hug Hug Hug

# 608
Ху, хууу, пиленца, идвам да си прибера чичека от ушатия сорт hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте, милички!
Няма да ви изброявам по имена, че да не изпусна някоя от вас, но ви прегръщам всички една по една Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рени, миличка, обичам тееее! Heart Eyes Heart Eyes Ти не гледай Ивчето, аз много си харесвам този сорт чичек.. Но нали съм малко нагла, ще взема да си крадна по един чичек и от сорта Чаатайски.. Че и те са много, ама много хубави.. smile3521 smile3521 smile3521
Ама аз вече се примирих, тя моето Ивче  Hugаз няма да мога да я кандърдисам да ми хареса ушатко, надувам й главата по телефона с Йиит Кълъч и Керем Бюрсин, ама тя хич оралъ олмуйор, демек хич не се въодушевява като ме слуша.. Но нищо, аз пак ще продължавам да й надувам главата, тя ще ме слуша, защото ме обича и защото знае, че и аз я обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

За Лили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са моите спешъл благодарности newsm51 newsm51 newsm51

Чичек  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Можеш да й пратиш един чичек от ушатия сорт, ще я зарадваш мноооого  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лили, чичек за теб  bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:

Лека нощ, милички!

# 609
Даниии  Hug Hug Hug мило,докога така  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде приеми малко сили от мен,че аз посъбрах доста   Grinning Grinning Grinning

Лека нощ на полегналите  Hug

Лили  Hug Hug Hug

# 610
Я вижте кой е бил на премиера  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 611
  • Пловдив
Добро утро!
Успешен и приятен четвъртък!

# 612
Гюнайдъъъъъън  Party Party Party

Party Party Party Party  Подаръци ще имаааа... за Чачо от сърце  Party Party Party

# 613
Ху, хууу, пиленца, идвам да си прибера чичека от ушатия сорт hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте, милички!
Няма да ви изброявам по имена, че да не изпусна някоя от вас, но ви прегръщам всички една по една Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рени, миличка, обичам тееее! Heart Eyes Heart Eyes Ти не гледай Ивчето, аз много си харесвам този сорт чичек.. Но нали съм малко нагла, ще взема да си крадна по един чичек и от сорта Чаатайски.. Че и те са много, ама много хубави.. smile3521 smile3521 smile3521
Ама аз вече се примирих, тя моето Ивче  Hugаз няма да мога да я кандърдисам да ми хареса ушатко, надувам й главата по телефона с Йиит Кълъч и Керем Бюрсин, ама тя хич оралъ олмуйор, демек хич не се въодушевява като ме слуша.. Но нищо, аз пак ще продължавам да й надувам главата, тя ще ме слуша, защото ме обича и защото знае, че и аз я обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Говори ми, говори..... Joy Joy Joy Joy

Обичам те!    love001  love001  love001

# 614
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Лили  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт