"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 47 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
Ох,да ви се оплача-другия петък съм щяла да имам гости-отново с преспиване.Предупреждават ме една седмица по рано-но в петък #Cussing out #Cussing out #Cussing out.И сега нещо друго-една приятелка е в Тайланд с мъжо си-и моя ми вика-там ако те заведа,ще те уморя-20 дни без сакъзи и аверки Joy Joy Joy Joy-викам му-олмаз,толкова многУ не може Joy Joy Joy......Единствения начин е с ятото и кардото тогедъ hahaha hahaha hahaha-а сега ми мина исиклика Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ох, беееееееееее  hahaha hahaha hahaha hahaha Мимка, ами то и в Тайланд има нет бе  Joy Joy Joy Joy

# 663
  • близо до брега на морето
Ох,да ви се оплача-другия петък съм щяла да имам гости-отново с преспиване.Предупреждават ме една седмица по рано-но в петък #Cussing out #Cussing out #Cussing out.И сега нещо друго-една приятелка е в Тайланд с мъжо си-и моя ми вика-там ако те заведа,ще те уморя-20 дни без сакъзи и аверки Joy Joy Joy Joy-викам му-олмаз,толкова многУ не може Joy Joy Joy......Единствения начин е с ятото и кардото тогедъ hahaha hahaha hahaha-а сега ми мина исиклика Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ох, беееееееееее  hahaha hahaha hahaha hahaha Мимка, ами то и в Тайланд има нет бе  Joy Joy Joy Joy
Има,ама нямало да има време от обикаляне бе Ани Laughing-щял да ми скрие епси Mr. Green

# 664

Има,ама нямало да има време от обикаляне бе Ани Laughing-щял да ми скрие епси Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha значи нЕма да ходиш У Тайланд  Joy Joy Joy кажи му в Тюркие да те заведе, че Тайланд е мноУ далеч  Joy Joy Joy Joy

# 665
# 666
# 667
# 668

ЯЯЯЯ в Милано от българските черги взели да шият палта вече  Grinning

# 669
Здравейтеее  Hug Hug Hug
Най-накрая да си дойда при ятото  Grinning Grinning Grinning днеска чооок зор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я да си турна Серито и аз  Party Party Party
Е как пък я изкараха,че отишла на почивка за 2 дни бе  ooooh! ooooh! ooooh!  
Четох,че е била там във връзка с работата й с Мави-то  newsm78 newsm78 newsm78
Това не е ли една от колите,които ползват в Меджезира  Thinking Thinking Thinking
пратили са й шофера да я прибере ,щото много уморена  Party Party Party

# 670

ЯЯЯЯ в Милано от българските черги взели да шият палта вече  Grinning

Тя има и такава чанта,а Чачко такова килимче у тях  Wink Wink Wink

# 671

У бре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 672
Този цял ден днес ми се мотае пред очите и чак сега го познах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 673

Shocked Нашите ,вместо да се гушкат,пак ли почват да спорят?!

Joy Whistling Да беше им измислила по-хард любовната история  Еджето.  

# 674

Общи условия

Активация на акаунт