"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 47 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
обичам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
потапям се в леглото ей така :
Скрит текст:

живи и здрави,утре вечер ще бягам от работа  Mr. Green и съм на линия  Mr. Green
 Hug  bouquet
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 692
http://www.ucankus.com/video/3182/serenay-sarikaya-ucankus-tvye
Пилета,от нашият сайт бе  Wink Wink Wink на летящите птици  Peace Peace Peace
Видео от летището -при завръщането на Сери от Италия  Heart Eyes  ама не мога да разбера защо пак тоя косматия Арда го показват  newsm78 newsm78 newsm78 да не би да му е гостувала на него ли   ooooh! ooooh! ooooh!  егати талибана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug Никии  Hug Hug Hug

Оказва се, че Серенай е била в Испания, не в Италия. Казват и, че за 20 дни втори път ходи до Испания и тя пита да не би да е забранено.  И затова (заради Испанията) пак вадят плочата за онзи брадясалия .. с коя там някоя си (не я познавам) не станала работата, но сега намерил лИбоФта в Серенай. Тя казва онова дето го писах днес. Че е  била при приятел, когото много обича. Ама като нямат родове и не мога да разбера от какъв пол е приятеля  Joy Joy Този я пита дали го познават те (папараците) приятеля, тя казва, че не знае. Питат я за онази изплезената снимка, тя казва, че снимката била стара, но не знае защо сега са я изкарали те (папараците). Иначе казва, че работата върви добре и лека вечер.  Peace

ПП А и още нещо ... след като казва за работата, онзи казва "и ваканция" и тя казва - да.  Peace Значи си е била на почивка, не по работа.  Peace

Ани, благодаря    bouquet    bouquet    bouquet   Гледах видеото и ми беше любопитно за какво става въпрос  Peace  Каква е пък тази почивка  от понеделник до четвъртък , и сама ....интересноооо  Thinking  

И според мен много почиват този сезон  Joy Joy Joy

Възможно ли е да  баламосва журналята   Thinking  ,защото имаше индикации,че отива в Милано  newsm78  Не,че ми е жизнено важно ,но ми е любопитно .  Grinning

http://iconosquare.com/viewer.php#/detail/900661715010957350_1465275363

# 693
Видео от летището -при завръщането на Сери от Италия  Heart Eyes  ама не мога да разбера защо пак тоя косматия Арда го показват  newsm78 newsm78 newsm78 да не би да му е гостувала на него ли   ooooh! ooooh! ooooh!  егати талибана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оказва се, че Серенай е била в Испания, не в Италия. Казват и, че за 20 дни втори път ходи до Испания и тя пита да не би да е забранено.  И затова (заради Испанията) пак вадят плочата за онзи брадясалия .. с коя там някоя си (не я познавам) не станала работата, но сега намерил лИбоФта в Серенай. Тя казва онова дето го писах днес. Че е  била при приятел, когото много обича. Ама като нямат родове и не мога да разбера от какъв пол е приятеля  Joy Joy Този я пита дали го познават те (папараците) приятеля, тя казва, че не знае. Питат я за онази изплезената снимка, тя казва, че снимката била стара, но не знае защо сега са я изкарали те (папараците). Иначе казва, че работата върви добре и лека вечер.  Peace

ПП А и още нещо ... след като казва за работата, онзи казва "и ваканция" и тя казва - да.  Peace Значи си е била на почивка, не по работа.  Peace

Ани, благодаря    bouquet    bouquet    bouquet   Гледах видеото и ми беше любопитно за какво става въпрос  Peace  Каква е пък тази почивка  от понеделник до четвъртък , и сама ....интересноооо  Thinking  

Възможно ли е да  баламосва журналята   Thinking  ,защото имаше индикации,че отива в Милано  newsm78  Не,че ми е жизнено важно ,но ми е любопитно .  Grinning

Как да ги баламосва като е излязла от изхода на испанския полет?  Laughing Laughing И този и казва, че е дошла от там и тя казва: Значи добре сте поработили (проучили)  Peace Може да е заминала за Милано и после за Испания.  Peace Всичко е възможно. Чудно е какво толкова почиват според мен  Joy Joy Joy и дали и другите почиват по това време?  Peace

# 694
# 695

Как да ги баламосва като е излязла от изхода на испанския полет?  Laughing Laughing И този и казва, че е дошла от там и тя казва: Значи добре сте поработили (проучили)  Peace Може да е заминала за Милано и после за Испания.  Peace Всичко е възможно. Чудно е какво толкова почиват според мен  Joy Joy Joy и дали и другите почиват по това време?  Peace

Даааа    newsm12   smile3502 smile3502

# 696

Усмивкааа !  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 697
# 698

Интересно,че имат по два-три почивни дни в рамките на петте  когато снимат нова серия.
П.П.Преди няколко дни и Кивовата гардеробиерка беше в Италия.

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 23:01 от vikktory

# 699
  • София

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тук са много сладки, особено на забързания каданс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес няколко пъти изгледах сцената на закуската, когато Мира се обърна с шоколадовата уста към Яман  hahaha hahaha hahaha Много бяха забавни, Мира как им се върза и с тази филия, говори с пълна уста в някакъв унес и доволно си размазва шоколада по устата  hahaha hahaha hahaha И как срита Мертчо.... ох, ле-ле

Да ви питам - мамата само на мен ли изневерява или е имало проблем със стайта  newsm78 #2gunfire

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 08:07 от viv4o

# 700
Ох бееееееее Вики  Joy Joy Joy Кивовата гардеробиерка вика  Joy Joy Joy
Вивчооо Hug Hug Hug има някакъв проблем с форума  Hug Hug Hug

Лека нощ  Hug Hug Hug Hug и да не забравите, че има нова тема  Hug Hug Hug Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=821931.0

# 701

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тук са много сладки, особено на забързания каданс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес няколко пъти изгледах сцената на закуската, когато Мира се обърна с шоколадовата уста към Яман  hahaha hahaha hahaha Много бяха забавни, Мира как им се върза и с тази филия, говори с пълна уста в някакъв унес и доволно си размазва шоколада по устата  hahaha hahaha hahaha И как стира Мертчо.... ох, ле-ле

Да ви питам - мамата само на мен ли изневерява или е имало проблем със стайта  newsm78 #2gunfire
А после колко беше доволна и някак победоносно ги гледаше, когато Яман я придърпа и каза, че ще пише само за нея.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сладка сцена. Аз я гледах сигурно 100 пъти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 702
Още една анкета  http://flasmagazin.com/
Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party

# 703
Лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

# 704
  • Пловдив
Добро утро!
Приятен и лежерен петък!

Общи условия

Активация на акаунт