Шопинг консултации

• 106 925
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
А само от техния сайт на Converse-a ли мога да си поръчвам ?
И да попитам търся си ето такива боти бих ги взела и тези но за съжаление няма 36 номер : (
https://tendenzstore.com/%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0 … B8-0123556___3584 има подобни но са лак а аз не искам лак Simple Smile

Имай предвид, че някои от обувките естествена кожа в Тенденз са българско производство - разгледай из сайтовете на българските производители  Peace

# 106
Белите дънки номер 3 са модел bootcut мисля...
Чанти Киплинг май няма в България,преди ги внасяше една мацка на ул.Шишман беше магазина,но се отказа.
Благодаря на всички за идеите за черен панталон.Купих си от Етере,с изненада установих,че вече шият големи номера. Е,оказа се,че към го уцелила съвсем,но...пак ще отида там ако си търся.

# 107

Имаше в Асос, също така в Амазон. По-скъпи са от другите, които са от плат, но за това пък се подържат по-лесно.

# 108
  • на пясъка при черупките от миди
Много полезна тема   bouquet

Да попитам - ще ходя на сватба през май и си търся обемна туту пола малко над коляното или малко под коляното. Като цвят все още нямам идея. Къде мога да намеря такова животно? И онлайн и офлайн ми е опция.
Еко такъв вид:

Алечка, такава пола си ших преди време в булчински магазин във Варна Simple Smile Излиза със сигурност по-евтино от 50 евро, а и знаеш какво се шие. Можеш да питаш във всеки магазин, в който шият булчински рокли.

И да попитам търся си ето такива боти бих ги взела и тези но за съжаление няма 36 номер : (
https://tendenzstore.com/%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0 … B8-0123556___3584 има подобни но са лак а аз не искам лак Simple Smile
DqVoLsKi_ChArOvNa, ако си от София, мини през Ринг мола, магазин Нотос Галерис. Има намаление на Converse сега - текстилните кецове са 70ина лева, кожените варират между 100 и 130. Аз си купих кожени - много съм доволна  Flutter

# 109
  • София

Да попитам - ще ходя на сватба през май и си търся обемна туту пола малко над коляното или малко под коляното. Като цвят все още нямам идея. Къде мога да намеря такова животно? И онлайн и офлайн ми е опция.
Еко такъв вид:

Алечка, такава пола си ших преди време в булчински магазин във Варна Simple Smile Излиза със сигурност по-евтино от 50 евро, а и знаеш какво се шие. Можеш да питаш във всеки магазин, в който шият булчински рокли.

Ох ,  и аз искам такава пола  Grinning  ,но честно казано нямам нерви да се разправям  със шивачи .

# 110
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аliexpress в момента е пълен с туту поли  1 , 2, 3.
Аз страшно съм им се наточила(особено на една дълга), къде ще ги нося е съвсем друг въпрос  ...  Joy

# 111
  • София
Аз страшно съм им се наточила(особено на една дълга), къде ще ги нося е съвсем друг въпрос  ...  Joy
Ауууу искам ги всичките Heart Eyes Давайте да поръчваме  Simple Smile

# 112
  • Варна
Миналата година Avin имаха туту поли в черно, бяло, нюд, но техните са над коляното.
Може тази пролет отново да имат.
Моята е от тях. Нямам оплаквания, но въпреки подплатата, прозираше малко повече отколкото ми е комфортно и шивачка сложи още една подплата.
Струваше или 69 лв или 79лв.
Давам я на химическо или водно пране. Не съм посмяла до сега да пробвам аз да я изпера на ръка, макар че, според етикета може.

Тези поли са доста ефектни. Мъжът ми смята, че не са за всекидневно носене и бях започнала да си мисля, че е прав, но след като получих три комплимента в един ден, от три непознати момичета, започнах по-смело да я нося и без повод.

Ето ги полите на Avin, че се отплеснах в откровения Simple Smile
Скрит текст:

# 113

Еко такъв вид:

DqVoLsKi_ChArOvNa, ако си от София, мини през Ринг мола, магазин Нотос Галерис. Има намаление на Converse сега - текстилните кецове са 70ина лева, кожените варират между 100 и 130. Аз си купих кожени - много съм доволна  Flutter

Имам бели кожени от по-малко от година и вече отвътре на петата са изтъркани! Верно, че са ефектни и могат да се носят с много неща, но като цяло са скъпи и не толкова издържливи за цената си.

# 114

Аууу, ти нямаш сърце просто, искам ги всичките. Ще си ги редувам всеки ден  moresmile
Някой поръчвал ли е от Али? Как стои въпроса с плащането?

# 115
Ха, момичета дадохте ми кураж другият месец да си поръчам  Heart Eyes

Не е трудно пазаруването, единственият проблем е, че много дълго пътуват нещата.

Пазаруване от Aliexpress.com  Тук има подробна информация.  Peace

# 116
  • Варна
Често съм срещала коментари, че не винаги идва това, което е на снимката и има разминавания, така че, имайте едно наум  Peace

# 117
Да, това е вярно. Основното правило е винаги да поръчваш от продавачи с висок рейтинг и задължително да проверяваш коментарите под артикула.  Peace

# 118
Калей, ако си поръчаш и пристигне, сподели дали са ок Simple Smile

# 119
Къде мога да си намеря само горнище на Бърбари?

Общи условия

Активация на акаунт