Шопинг консултации

• 106 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Един въпрос на по-различна вълна.
Някой знае ли он-лайн магазин за шоколад/ шоколадови кошници, за предпочитане ръчно правени или поне не от масовите роше, линдт и т.н.. За подарък ми е нужно, а в момента се намирам далеч от място, от което бих могла да купя.

# 121
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Калей, ако си поръчаш и пристигне, сподели дали са ок Simple Smile

Ще, ще само да сколасам да си поръчам, че с моите темпове на пазаруване, ще стане другото лято  Joy

# 122
  • Пловдив
Относно туту полите съм качвала моя в някоя тема и съм казвала, че ми е правена по поръчка...като цена не излиза много по-евтино от магазина, но резултата е страхотен  Peace

От Алито имам поръчани доста неща, нямам оплакване от качеството, до сега не съм оставала разочарована.

# 123
Темата е много полезна ще ви следя с интерес.

Търся си чанта в бледо розово, лак да е , но не държа на 100%.

Някой да я мяркал по намаленията?

Видях, че тук има розови ако искаш разгледай, обаче не са лак. Аз лично имам една розова и мисля, че е добро попадение.
https://bag.bg/damska-chanta-pierre-cardin-pc005

Розова чанта видях в мол София в Promod, но не е лачена. Имат много свежи нови модели

# 124
  • София
Здравейте ,не знам дали за тук ми е питането ,но разчитам на адекватен съвет и от вас  Laughing !
Искам да закупя палитра сенки за очи на The Balm ,но след като разгледах различните оферти ,в различни сайтове ,установих че в Енцо.бг е най-изгодна.Според вас това дали е менте или оригинален продукт ,дали мога да се доверя на този сайт за тази поръчка?

# 125
Много пъти съм поръчвала от ензо и съм много доволна до сега не съм имала проблем . Peace .Не мисля ,че са ментата Simple Smile

# 126
Момичета Hug темата е супер полезна!

Искам да ви попитам къде сте срещали подобни топове http://3.bp.blogspot.com/-58gRdTRbqdM/U4jxRlTqdsI/AAAAAAAAIqw/d1 … 1600/IMG_0489.jpg, с апликация и акценти, от месеци търся нещо такова, и онлайн, и офлайн  Laughing, но не попадам на подобни.

# 127
  • Варна
Точно тази не ти харесва, така ли и искаш нещо подобно?

# 128
  • в Кошера
Точно тази не ти харесва, така ли и искаш нещо подобно?

Четеш ми мислите.  Mr. Green

Silver touch, ако решиш да отидеш в реален бутик на Авин, имай предвид, че ще откриеш мнооого модели и артикули, които ги няма в онлайн магазина им. Имам чудесни попадения от тях, които обират овации.  Peace

# 129
Момичета Hug темата е супер полезна!

Искам да ви попитам къде сте срещали подобни топове http://3.bp.blogspot.com/-58gRdTRbqdM/U4jxRlTqdsI/AAAAAAAAIqw/d1 … 1600/IMG_0489.jpg, с апликация и акценти, от месеци търся нещо такова, и онлайн, и офлайн  Laughing, но не попадам на подобни.

Аз пък искам полата!  Shocked  Heart Eyes

# 130
strept в olx има обяви за бели дънки такива каквито ти търсиш и са новички и другия вариант е в асос Simple Smile .
http://olx.bg/novi-beli-dnki-i64106280 ето бели дънки
Относно за белите кецове ще си помисля .Аз си ги представям по изчистени  Grinning дори се замислях за платнени кецове от рода на converse Simple Smile

Благодаря за предложението. Тези обаче са слим, а аз искам да са с прав крачол (не знам как точно се водят)
Относно белите кецове - аз съм за Converse-a (не задължително плат)
Здравей, в Манго има бели прави дънки. Около 70 лв. са.

# 131
rumba77, благодаря!

# 132
missNoir, Tyra Hug, много ми харесва дори, но разглеждам предложенията им онлайн и реших, че щом е от предишна колекция, е вече изчерпан модел..   Задължително ще отида до Шишман да разгледам наживо Peace  Ще се радвам да споделите, ако попаднете и другаде на подобни топове

Теnessy, и полата е страхотна, аз страшно харесвам туту, но все се чудя дали ще имам смелостта да я нося  Crazy

# 133
Момичета, не знам дали е подходящо да питам тук, ако не е извинявам се...та поръчах си нещо от един сайт, получих смс, че ще бъде доставено утре със спийди, проблема е, че ми излезе работа извън града и няма да мога да си получа пратката утре, как процедират в този случай, ще върнат ли пратката или може да ми я доставят някой друг ден  newsm78

# 134
Момичета, не знам дали е подходящо да питам тук, ако не е извинявам се...та поръчах си нещо от един сайт, получих смс, че ще бъде доставено утре със спийди, проблема е, че ми излезе работа извън града и няма да мога да си получа пратката утре, как процедират в този случай, ще върнат ли пратката или може да ми я доставят някой друг ден  newsm78

В СМС трябва да имаш номер 024880110 за отлагане/ пренасочване към друг офис при нужда, така че им се обади да го донесат или по-късно или утре .... За инфо 170017001  .... Това е в мой СМС на 15.01 Peace

И да съм по темата, ако някой види някъде тънко изумрудено зелено коланче, но не онлайн да свирка плс  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 11:54 от miss_666

Общи условия

Активация на акаунт