Шопинг консултации

• 106 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Качествени ли са обувките на Бианки?
Харесах едни високи стреч ботуши, пише, че са естествен материал, но не съм ги виждала на живо...дали си струват?

# 646
  • в града на вечния купон
Качествени ли са обувките на Бианки?
Харесах едни високи стреч ботуши, пише, че са естествен материал, но не съм ги виждала на живо...дали си струват?
май месец си купих обувки, естествена кожа отвътре и лак.....
Е нема  такова обиване, може и от модела да е , но аз имма доста чифта изкуствена кожа

# 647
От години не купувам български обувки, с изключение на едни сандали, които си купих това лято, и си припомних какво значи неудобни обувки Simple Smile.

# 648
Подобни на тези ботуши или пък хубаво менте (колкото и да не ми е на сърце) някой може ли да ми препоръча. Виждам, че ги има много при китайците, както и по разни бг сайтове. И друго - добре ли стоят на нормален женски крак, а не на двуметровите манекенки:)

Скрит текст:

# 649
strept, аз имам подобни от Манго, купих ги по миналата година от разпродажба, естествена кожа, но не съм ги обувала все още, мисля, че са демоде вече  Rolling Eyes. Ето тези са моите, как мислите, стават ли за носене?

Скрит текст:

http://shop.mango.com/US/p0/mango/fringed-leather-wedge-boots/?id=73618451_02

# 650
Миии на мен ми харесват, ама дали са демоде не знам  Blush

# 651
  • Варна
На мен са ми груби и не смеех да кажа 'демоде'

# 652
Мен ми харесват ботушите и то много? Защо да са демоде, много готино стоят!  Peace

# 653
На мен ботушите ми се виждат крайно неподходящи Wink.

# 654
  • при най-добрия мъж...
Подобни на тези ботуши или пък хубаво менте (колкото и да не ми е на сърце) някой може ли да ми препоръча. Виждам, че ги има много при китайците, както и по разни бг сайтове. И друго - добре ли стоят на нормален женски крак, а не на двуметровите манекенки:)

Скрит текст:

Миналата зима си купих такива бели.Аз съм дребна и определено на мен са ми дълги и се наложи да ги нося на обущар,за да ми ги скъси.

# 655
Оригинални часовници на поносими цени къде ще ми препоръчате? Искам да взема за подарък за Коледа, но не знам дали някъде правят предпразнични намаления. Трябва ми часовник, с тънка каишка в кафявата или сивата гама, ненатруфен вид. Харесала съм си модели на Casio и Tommy Hilfiger във ФешънДейс, но като че ли искам на живо да видя някои, а ФД ще е в краен случай....

# 656
  • Sofia
Къде в София продават читави, не супер-скъпи големи куфари?

# 657
  • Berlin
Алетеа, не знам колко евтини, но мисля, че избор има в Galdini.

# 658
  • в Кошера
Трета поредна година търся безрезултатно оффлайн зимна парка, войнишно зелена, с голяма качулка с естествен косъм.
Ако някой е засичал нещо подобно по витрините и закачалките да сподели, моля.  Hug

# 659
  • София
Аз съм доволна от куфарите на Естил. Видях, че имат магазин в Ринг мол. Моя съм гу купувала преди години в подлеза на БСФС.

http://www.estilbags.com/

Общи условия

Активация на акаунт