Шопинг консултации

• 106 616
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Къде в София продават читави, не супер-скъпи големи куфари?

Това ще има в Лидл другата седмица http://broshura.lidl.bg/992f007f-b61c-4cd8-ab5d-46fc5b6f3aa6/#/8.

# 661
Здравейте момичета имам голяма нужда от помощ, защотото явно производителите на зимни якеа тази година, явно си мислят, че всички са слабички, вчера обиколихме мола във Варна, за да търсим яке на една позната, от всички магазини, нямаше нито един в който да има яке, което да и стане, аз обикновенно съм м, но и на мен ми станаха Л-ките. Търсихме в интернет по сайтовете но излизат модели които изобще не утиват на годините и. Моля Ви помогнете ми да намеря младешко яке голям размер. Тя носи ХХЛ.

# 662
Знаете ли къде има Nike air force 1? Ето тези
Скрит текст:

# 663
  • Варна
Здравейте момичета имам голяма нужда от помощ, защотото явно производителите на зимни якеа тази година, явно си мислят, че всички са слабички, вчера обиколихме мола във Варна, за да търсим яке на една позната, от всички магазини, нямаше нито един в който да има яке, което да и стане, аз обикновенно съм м, но и на мен ми станаха Л-ките. Търсихме в интернет по сайтовете но излизат модели които изобще не утиват на годините и. Моля Ви помогнете ми да намеря младешко яке голям размер. Тя носи ХХЛ.
В кой МОЛ сте ходили?
В гранд мол, на ет
1 има един магазин с големи размери, имат манекени на витрината с по големи размери.
По Владислав също има магазин, на витрината на който пише, че е с дрехи по големи размери.

# 664
  • Бургас
В кой МОЛ сте ходили?
В гранд мол, на ет
1 има един магазин с големи размери, имат манекени на витрината с по големи размери.
По Владислав също има магазин, на витрината на който пише, че е с дрехи по големи размери.

В МОЛ Варна - магазин NEXT - има големи размери.

# 665
Бенетон имаха големи размери.

# 666
Здравейте, търся магазин в София, където да се продават оригинални кубинки dr. Martens. Благодаря предварително! Peace

# 667
Търся си качествено, вталено палто? Може и онлайн.

# 668
Помагайте и на мен. Искам ботуши естествена кожа от онлайн магазин. Вие откъде си купувате боти, ботуши?

# 669
# 670
# 671
Благодаря момичета!  bouquet
За сега се спрях на Гидо, те ми изглеждат по елегантни ,подходящи както за офис така и за по неглиже ежедневие.  Peace

# 672
  • Варна
Гидо е желателно да се мерят. Според мен не отговарят на номерата.
За другите обувки нямам впечатления.

# 673
  • София
Гидо е желателно да се мерят. Според мен не отговарят на номерата.
За другите обувки нямам впечатления.
Гидо предлагат безплатна доставка и замяна

# 674

В H&m със сигурност има.Там има и големи размери като по принцип нещата са им уголемени.Друг е въпроса до каква сума търсите якето .Защото това също може да  ограничава възможностите .

Общи условия

Активация на акаунт