Шопинг консултации

• 107 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Общо взето и от трите вериги имам купувани неща и съм сравнително доволна. Тенденз и Ботичели зареждат от едно и също място - Китай /дори и 90% от моделите са им еднакви/. Тенденз правят по-големи отстъпки на моделите си и имат доста българско производство. От Дайхман имам закупени само един чифт чехли и не мога да дам кой знае какво мнение.

# 331
  • София
Ако има бургазлийки, тези сандали дали се намират в бургаската Зара
http://www.zara.com/bg/en/woman/shoes/view-all/flat-leather-sand … 9531p2523950.html

Супер неудобни са, ходилото се хлъзга, изхлузват се... Иначе стоят красиво.  Heart Eyes

Tyra, от опит ли говориш, че си ги купих в бързината. Да ги връщам, ако трябва.... Crazy

Опит... два-три тегела в магазина, колкото да ме откажат.  Peace

Да споделя, че бях на косъм да ги връщам. Предвид последните два топли дни, реших да ги поразходя. Втори ден нон стоп ходя с тях и нито ми се плъзгат, нито ми се изхлузват. Кракът ми не мърда вътре, удобни са ми. Така че, съм абсолютно доволна. Но пък аз имам богат опит с всякакви подобни сандали, цяло лято само с такива ходя, така че може и до нагласа да е.  Peace

# 332
Търся дълга летна рокля. От тези свежарските, искам да я нося сега с дънково якенце, обаче по магазините все още няма нищо  Rolling Eyes

Та, май ми остава само онлайн вариант. Ще се радвам, ако някой има насоки към кой сайт да разгледам.

# 333
  • Sofia
Може да поразгледаш Манго онлайн, постоянно пускат и кодове за намаление, също виж HM:
http://www.mangooutlet.com/BG/m/women/clothing/dresses/maxis/?m= … ses32&v=Maxis
http://www2.hm.com/bg_bg/jeni/pazaruvane-po-vid-produkt/rokli/dalgi-rokli.html

# 334
  • София
Здравейте ,този път съм с малко по-нестандартно питане ,тъй като издирвам един стик Арника

много е ефикасен и ако ме насочите от къде в бг или он лайн мога да го купя ще съм благодарна!

# 335
Дайте идеи за рокля- нещо по-шик, иска ми се горната част да е отворена с тънки презрамки. Да не е прекалено разголена, но да не е и пък съвсем затворена. Дължина до коляното може би. Висока съм 160, тежа 48. Търся си нещо по-интересно, но не и вулгарно. Някакви предложения за маг. в София? Thinking

# 336
  • София

Някой да е виждал в магазина на French Connection този пуловер?

Момичета, в България има ли магазин на тази марка? Разгледах сайта им, много ми харесаха някои неща  Heart Eyes А как са цените?

# 337

Момичета, в България има ли магазин на тази марка? Разгледах сайта им, много ми харесаха някои неща  Heart Eyes А как са цените?
Преди време имаха собствен магазин в Сити център (на Хемус), но не съм посещавала мола отдавна и не знам сега дали има.

# 338

Момичета, в България има ли магазин на тази марка? Разгледах сайта им, много ми харесаха някои неща  Heart Eyes А как са цените?
Цените им са каквито са в сайта  Wink
Преди години и аз ги харесвах, но вече нещо не ми допадат.

# 339
  • на пясъка при черупките от миди

Магазинът е в Ринг Мол, София, ниво 2  Peace

# 340
Някой знае ли магазин в София, в който да продават подобни тениски: 1, 2, 3, 4, 5, 6? Много са ми забавни! Laughing

# 341

Срещали ли сте такива обувки някъде? Тези са от ХМ, но търся по-ниска цена Simple Smile

# 342

Срещали ли сте такива обувки някъде? Тези са от ХМ, но търся по-ниска цена Simple Smile
На каква цена са ?В дайхман има подобни които вариат от 60 до 120 лева

# 343

На каква цена са ?В дайхман има подобни които вариат от 60 до 120 лева

150 са в HM.

# 344
Някой сеща ли се къде мога да намеря такова изчистено късо клинче, което да става за носене под дълга пола, леко прозираща? За предпочитане е цената да е по-бюджетна, че не знам колко ще ми свърши работа. Моля, без онлайн предложения.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт