Шопинг консултации

• 106 687
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Някой има ли сандали от този тип? Удобни ли са? Много ми харесват като модел.

Аз имам подобни на Том Тейлър и да бяха ми много удобни,но за няма и месец носене подметката се пречупи на две.

# 526
Къде в София, като конкретни магазини, може да се намерят къси мъжки дънкови панталонки, като тези, например: 1, 2, 3? Цветът няма значение, единственото условие е да не са твърде впити и да са на нормални цени, все пак. По моловете дали има достатъчно разнообразие?

# 527
Навсякъде е пълно с такива панталони. На Пиротска има много магазинчета на едно място, по моловете също има голямо разнообразие.

# 528
Ще разгледаме, благодаря. Peace Не знаех дали има разнообразие от точно такива модели, затова попитах. Sunglasses

# 529
  • Варна
Момичета, някоя има ли лични впечатления от качеството на обувките Cravo&Canela, които продават в магазините на Самсонайт?

Аз също имам ботуши и то от 5 години! Здрави са още, супер удобни и подметката миришеше на канела, когато ги взех. Измириса се с времето.  Simple Smile Отговарят си на размера, но ти така или иначе ще ги вземаш след проба предполагам, ако вече не си ги взела.

# 530
Здравейте,  в търсене съм на кожено портмоне с отделения за карти и визитки,  отделение за монети и банкноти. Онлайн предпочитам,  Praynig  bouquet Благодаря предварително ,  bouquet

# 531
# 532
Здравейте,  в търсене съм на кожено портмоне с отделения за карти и визитки,  отделение за монети и банкноти. Онлайн предпочитам,  Praynig  bouquet Благодаря предварително ,  bouquet
Навсякъде има намаления сега поразгледай. Фурла например от онзи ден са на -50% и имаше от разкошните им портфейли от супер дебел, телешки бокс за около 100 лв. Свършват обаче супер бързо и не знам какво е останало.
Например и този е наличен още. Това е онлайн магазина им.
http://shop.mdl.bg/article/16750-portmone-furla-liniya-babylon
http://shop.mdl.bg/article/16675-portmone-furla-liniya-cherie

# 533
  • Варна
Момичета, някоя има ли лични впечатления от качеството на обувките Cravo&Canela, които продават в магазините на Самсонайт?

Аз също имам ботуши и то от 5 години! Здрави са още, супер удобни и подметката миришеше на канела, когато ги взех. Измириса се с времето.  Simple Smile Отговарят си на размера, но ти така или иначе ще ги вземаш след проба предполагам, ако вече не си ги взела.

Благодаря! Купи ги и за сега не съжалявам, изключително удобни.

# 534
Здравейте,някой може ли да ми каже, ако е мяркал, къде мога да намеря такъв т-шърт като на снимката- (такова синьо и като модел)

Благодаря  bouquet

# 535
  • София
Здравейте, търся си летен гащеризон, дълъг. Всичко, което меря, е правено за дами под 1,65 м. Дайте идея къде да си намеря нещо модерно и достатъчно голямо? Благодаря!

# 536
Някъде в Пловдив пола-панталон от този модел?

# 537
  • Sofia
Здравейте, търся си летен гащеризон, дълъг. Всичко, което меря, е правено за дами под 1,65 м. Дайте идея къде да си намеря нещо модерно и достатъчно голямо? Благодаря!

Сещам се само за онлайн - Асос има серия за високи жени, погледни там, имат доставка до БГ:
http://www.asos.com/women/tall/cat/pgecategory.aspx?cid=18984&am … ze=36&sort=-1

# 538
  • Бургас
Някъде в Пловдив пола-панталон от този модел?

В Калиопе в Бургас имаше днес, ако имате Калиопе провери там.

# 539
Няколко модела и в различни цветове имаше в един магазин на "Граф Игнатиев" след "Славейков" в посока "Гарибалди" отдясно, точно преди първия безистен.

Общи условия

Активация на акаунт