Шопинг консултации

• 106 652
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте, дали някъде в моловете Ипанема имат намаление?
Попитай в темата за намаленията  Peace

# 556
Направих го. Проблем ли е, че питам и тук - все пак темата е за шопинг консултации. Идеята не е ли да се помага и обменя информация?

# 557
  • Варна
Няма проблем, разбира се.
Вероятността там да са доста по-запознати ми се струва по-голяма  Peace

# 558
Благодаря!

# 559
  • София
Момичета, моля за малко инфо помощ. Подскажете къде в София мога да намеря хубави официални рокли. Ще кумувам и по възможност искам роклята да е дълга. Бюджет до към 120 лв. Благодаря ви предварително!

Дълги официални рокли съм виждала в Peek&Cloppenburg.Но вероятно трябва да увеличиш бюджета.
Другото място,за което се сещам на първо четене е Junona,но там като че ли повече такива модели излагат покрай абитуриентските балове и Коледа/Нова Година.

# 560
Момичета, моля за малко инфо помощ. Подскажете къде в София мога да намеря хубави официални рокли. Ще кумувам и по възможност искам роклята да е дълга. Бюджет до към 120 лв. Благодаря ви предварително!

Дълги официални рокли съм виждала в Peek&Cloppenburg.Но вероятно трябва да увеличиш бюджета.
Другото място,за което се сещам на първо четене е Junona,но там като че ли повече такива модели излагат покрай абитуриентските балове и Коледа/Нова Година.

Много благодаря за отговора.   bouquet Тъй като в тази и друга тема не получих отговор ще се шляя без точна посока в центъра и в МОЛ Сердика пък дано имам късмет. И намаления Simple Smile

# 561
Щом ще ходиш до центъра, мини задължително по "Пиротска" - там имаше няколко магазина за официални рокли, най-вече в безистените, мисля. Peace "Граф Игнатиев" и "Витошка" също са алтернативи.

Дано намериш, каквото търсиш. Simple Smile

# 562
  • Sofia
Много трудно се намират рокли, след дълго търсене аз поръчах онлайн оттук:
http://www.davidsbridal.com/Browse_sale-bridesmaid-dresses
Имаше намаление на модела, който бях харесала и я взех за 50 долара, а изглежда много плътна и качествена.
Но не знам как стои въпросът с доставката, на мен ми я донесоха.

# 563
  • на пясъка при черупките от миди
В Зара има много подходящи дълги рокли за случая. Могат и онлайн за се видят. Иначе при шивач е добро решение  Peace

# 564
Много трудно се намират рокли, след дълго търсене аз поръчах онлайн оттук:
http://www.davidsbridal.com/Browse_sale-bridesmaid-dresses
Имаше намаление на модела, който бях харесала и я взех за 50 долара, а изглежда много плътна и качествена.
Но не знам как стои въпросът с доставката, на мен ми я донесоха.

Много Ви благодаря момичета! Наистина ще се окаже доста трудно намирането на рокля. И тъй като кърмих до скоро все още съм с дота кг в +, така че това прави задачата още по-трудна.
Днес обиколих Графа, но само в един магазин на Славейков имаше подходящи рокли и пробвах. И утре е ден, така че продължавам... В посочения сайт има красиви рокли, благодаря.
Много, много ми хареса роклята на Алекс Сърчаджиева от снощния стар на Биг Брадър и тъй като в Казанлък имаме много добра шивачка, май това ми е план Б.

# 565
Някой знае ли на коя марка е роклята на Цветелина Янева на тази снимка? Благодаря!

# 566
# 567

Деси, много благодаря! Аз го знам Асос-а, но ми се искаше нещо на живо да видя и пробвам, че с тази "перфектна" фигура сега не смея много, много да поръчвам. Ако не стане с шиенето най-вероятно ще поръчам от там! Отново благодаря   bouquet

# 568
Уау! Страхотна е!

# 569
Момичета, много полезна тема!  Hug
Някой засичал ли е някъде в София такъв модел дънки ? Обикалях, но нищо.. все тип бойфренд, много размъкнати.

Общи условия

Активация на акаунт