Притеснява ли Ви личното пространство на половинката?

• 13 551
  • 168
  •   2
Отговори
# 30
  • Берлин
А не...никакви обстоятелства не могат да натежат. Ако му е толкова гот да се вихри в нета с разни и безобразни, да си се вихри, но без мен в тая схема. Само си представи, докато простираш тежките му дънки и пуловери, той си лайква разни свежи муцунки. Благодаря  Stop айде няма нужда.
Аз имам фейс, ММ също. Но не се занимаваме "да се гледаме", не ни е приоритет. Но,ако нещо ме притеснява - винаги разговарям с него /важи като основното ни правило за успешен брак/ до изясняване на ситуацията. Ако съм засегната и раздразнена от неговото нет-пубертет-изживяване, няма да го определя като "лично пространство". Директно ще попитам какво прави и защо го прави. Ако отговорите не ми харесат и няма оправия - няма да направя компромис.
И аз се наредих в отбора на консервите. Нека!

# 31
Ами за капак да кажа, че и бивши са включени в целия чат - то не беше хахо хихи, то не бяха снимки от миналото, то не бяха срещи....пък може и друго, знам ли....
Ами явно съм си мноооого ок.
Най-важното е че сега съм 1000 пъти по-спокойна - няма го дразнителя с неговите мобилни устройства. Иска да се връща, но познайте дали вратата ще му бъде някога пак отворена!!!
Не е като да не сме разговаряли - съгласяваше се и след няма и седмица пак беше на манежа.  #2gunfire
Оставих го да си се забавлява на воля, но без мен.

# 32
Многото свободно време разваля хората. Laughing

Li13, съвсем наред си си. Hug

Такива инфантилизми у дърти мъже не са за мен. Щом разговорите не помагат и поведението продължава, сериозно бих се замислила за бъдещето си с този човек. Ама че хоби си е намерил. Laughing

# 33
Заедно сме повече от година,и двамата сме на зряла възраст с разводи  и доста връзки до като се намерим.
Зряла възраст....!?!?!?!   чатене, лайкове, коментари под разни девойки.....  ????!?!?

Най-тъжното нещо е човек да остарее, без да помъдрее. Вие сте идеалният пример за това, че грешките и изводите от тях нямат никаква връзка. Може и цял живот да грешиш и нито един извод да не си извадиш...

Имам силното усещане, че този мъж няма да е последният и скоро пак ще имаш ново "още по-зряло" начало....

# 34
В една подобна тема си спомням спорехме дали има разлика в онлайн комуникация тип форум бг-мама/риболовен/авто и комуникация, описана в първия пост. Личното пространство в случая няма нищо ама нищо общо. То и изневярата по тази логика може да мине за лично пространство.

# 35
Препрочетох първия пост. Звучи ми като, че този човек си търси нова половинка. Не е нормално да имаш партньор и да флиртуваш в Нета. А само след година връзка би трябвало все още да сте в най-хубавия период от обвързването. Нещо много бързо е загубил интерес. Интересно каква реакция би последвала, ако същото поведение във Фейсбук предприеме и жената.

# 36
  • София
Препрочетох първия пост. Звучи ми като, че този човек си търси нова половинка. Не е нормално да имаш партньор и да флиртуваш в Нета. А само след година връзка би трябвало все още да сте в най-хубавия период от обвързването. Нещо много бързо е загубил интерес. Интересно каква реакция би последвала, ако същото поведение във Фейсбук предприеме и жената.

еее,малко е прекалено Peace

# 37
Въобще не е прекалено.

# 38
  • София
за мен е прекалено Peace

# 39
Кое е прекалено?
Че човек, който "обикаля" социалните мрежи в търсене на нови контакти, търси и нова връзка?
Да, той може и не е наясно, че го прави с тази цел, но е факт, че не гледа на настоящата си връзка сериозно и в перспектива.
Когато си с някого от около година, ако обичаш този някой и гледаш сериозно на него, действията ти са в съвсем друга посока.

# 40

Е, за мен пък е прекалено да си прекарва свободното време във флиртове. И това да е превърнато в ежедневие. Да не говорим, че са съвсем в началото на връзката, когато се предполага, че още ги държи по-силно привличането.
Но - явно за всеки човек различни неща са прекалени Simple Smile

# 41
От лайкване на девойки много бързо стигнахте до флиртове. И аз обичам да гледам готини мъже.

# 42
Така зададената тема и отговорите ме хвърлят в потрес Simple Smile

В нашето семейство аз съм тази със социалните мрежи - винаги съм била с много по-широк кръг контакти, една голяма част са от нета, участвам в групи по интереси, свързани с хобита и т.н. Понякога дори ходя на срещи с тия хора, о, боже - мъжът ми нито ги е чувал, нито ги е виждал! Дори понякога се случва да си чатя и се хиля с тях, докато лежим в едно легло... Вярно, една голяма част от тях са жени, но все пак - каква е прогнозата на бг-мама за нашите отношения? Grinning

Към авторката на питанката - авторке, част от "личното пространство" и взаимното уважение в едно съжителство е да НЕ си гледате в екраните. Да се дебнете е сигурен начин да се "хванете" Wink

# 43
От лайкване на девойки много бързо стигнахте до флиртове. И аз обичам да гледам готини мъже.
И на всеки под снимката пишеш разни коментари?    Laughing
Не знам ....за мен, подчертавам За МЕН, не е нормално зрял, възрастен мъж да си запълва времето с търсене, гледане и лайкване на кифли в социалните мрежи.Че и да ръси лиготии по техен адрес....
За 13-15-18-годишен разбирам, яко го тресат хормони, но зрял мъж?
Прекалено инфантилно и мизерно е.

# 44
зрял, възрастен мъж да си запълва времето с търсене, гледане и лайкване на кифли в социалните мрежи. Че и да ръси лиготии по техен адрес
Ма вие сериозно ли мислите, че това се прави (основно и единствено) в социалните мрежи?
Е, нормално е да нямате място в тях и да ви е тъпо...

Общи условия

Активация на акаунт