Притеснява ли Ви личното пространство на половинката?

• 13 556
  • 168
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не, Параход, това прави мъжа на авторката, не че се прави основно това.

# 46
Ясно е, че в социалните мрежи не се прави само това, както и не се прави само там. Което не го прави приемливо.

# 47
Препрочетох първия пост. Звучи ми като, че този човек си търси нова половинка. Не е нормално да имаш партньор и да флиртуваш в Нета. А само след година връзка би трябвало все още да сте в най-хубавия период от обвързването. Нещо много бързо е загубил интерес. Интересно каква реакция би последвала, ако същото поведение във Фейсбук предприеме и жената.

Peace
Не е нормално да имаш партньор и да флиртуваш, където и да е било.

# 48
Бърди,
в никакъв случай не оправдавам въпросния мъж (не го познавам и не знам какво точно прави в мрежата, а подозирам, че и авторката на темата не знае в детайли - макар че не ми харесва, че шпионира онлайн поведението му), но допускам, че предубеден външен наблюдател би могъл да изтълкува и моето поведение по този начин в определени моменти. А пък за себе си знам със сигурност, че не търся в мрежата връзки с други мъже.

Та - просто предлагам гледна точка.
Но аз също така не споделям мнението, че жената/мъжът трябва да се държи като монахиня с целия останал свят и да се забули, за да демонстрира лоялност към партньора си.

# 49
Ето и моята дилема: Заедно сме повече от година,и двамата сме на зряла възраст с разводи  и доста връзки до като се намерим. Да,всичко е чудесно когато сме заедно,няма битовизми,имаме еднакво светоусещане,пътуваме и гледаме в една посока,е,не е като в началото - позабравил е да ме гледа като Ненегова,но има НО!!!Сякаш този човек е двойнствен или аз съм много ревнива - тези пусти социални мрежи са го обсебили! Участва във всякакви групи -отворени и затворени,харесва снимки на разни девойки, прави фриволни коментари абе направо ме влудява!!! Факт е че разполага с доста свободно време и го уплътнява в  контакти в нета- случайно съм го засичала да пише съобщения там на напълно непознати там,контактува си......просто е в друг свят! Водих 2 пъти разговори и той ми се смя че съм се филмирала,ама не спира! Та в такава ситуация вие как реагирате?

Нещо много свободно време има твоя човек. Я му намери работа. човек като не е достатъчно зает и почва да се занимава с глупости от скука.

А ти откъде знаеш за фриволните коментари? И за какво са тези групи, в които участва?

# 50
зрял, възрастен мъж да си запълва времето с търсене, гледане и лайкване на кифли в социалните мрежи. Че и да ръси лиготии по техен адрес
Ма вие сериозно ли мислите, че това се прави (основно и единствено) в социалните мрежи?
Не, не смятам.    Laughing
Ето, аз в момента пиша в някаква социална мрежа и не лайквам снимки на кифльоци.    Mr. Green А си губя времето с други имащи такова за губене.
Ама мъжът, описан в темата , не пише в сайт по интереси, а си търси готини каки, които да лайква.И най-вероятно не само .....

# 51
Ами едно е да си пишеш коментари в някви форуми като бг мамма, друго е да лайкваш снимки на разни фльорци и да им пишеш под снимките коментари от сорта: Оооо колкото си сладка, Принцеса или нещо подобно, както и после от лайкване да преминете на лични съобщения, които да прерастнат в нестихващ чат а в последствие и в срещи от време на време. #2gunfire

# 52
  • В един копнеж!
Тука някои коментари са много намахани и изглеждат като "над тези неща", обаче да Ви видим, ако сте си двамата у дома, искате да побъбрите с половинката си, да споделите нещо, да изгледате един филм двамата, а в същото време той седи на лаптопа, разлиства и харесва снимки на кифли, пише си с всякави хора в соц.мрежа и т.н. Дали тази тишина ще Ви се хареса?!! И дали ще Ви хареса, че предпочита другото пред общуването с Вас?! Май, май...нещо като "не", защото, когато нещата опрат до самите нас не е, видиш ли, баш така!  Laughing

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 18:56 от ai_vi

# 53
Ма вие сериозно ли мислите, че това се прави (основно и единствено) в социалните мрежи?
Е, нормално е да нямате място в тях и да ви е тъпо...

Ние говорим за това, което той прави, а не какво може по принцип да се прави по мрежите. Ако за теб е нормално да прекарваш свободното си време, флиртувайки с непознати, за другите явно не е  Peace

# 54
  • София
Моля авторката да сподели какъв точно флирт е имало в соц.мрежи Tired

И да ви кажа,тихите води са най-дълбоки,човека ако иска да си флиртува,не му трябват никви мрежи Mr. Green

# 55
Много ми е странно като някой ревнува заради контакти на половинката в мрежата, независимо къде.
Защо ще ревнуваш заради разменени две изречения с непознат, а не заради реални контакти? Нали ревността е заради възможността за изневяра. Ако не се виждат в реала, на какво основание ревнуват хората, заради виртуално разменени  няколко думи.

Ако видиш лична кореспонденция тогава е друго. Да ревнуваш от публичните изяви ми се вижда, хм ... да речем, че ревнуващия според мен е несигурен.
Мисля, че в основата на това е, че много хора стават свидетел на флирта, както казваш е публичен. Следователно, това е леко унизително за официалната половинка на флиртуващия. После някоя приятелка да й каже : "Видя ли ТМ какво е писал на една кифла под снимката? Тц тц тц казах ти аз, че не е стока" Grinning Grinning Пред хората искаме да изглеждаме перфектни, дори удома да не сме такива!
От друга страна някои хора си позволяват по-свободно поведение в интернет точно защото осъзнават, че в това няма нищо "реално", ако разбирате какво искам да кажа.
За ММ мога да кажа, че сигурно 80% от приятелите му във фейсбук са някакви мадами, и всъщност понякога ме гъделичка мисълта, че познава толкова много момичета и все пак е избрал мен Simple Smile А и като цяло си заслужава доверието.

# 56
Тука някои коментари са много намахани и изглеждат като "над тези неща", обаче да Ви видим, ако сте си двамата у дома, искате да побъбрите с половинката си, да споделите нещо, да изгледате един филм двамата, а в същото време той седи на лаптопа, разлиства и харесва снимки на кифли, пише си с всякави хора в соц.мрежа и т.н. Дали тази тишина ще Ви се хареса?!! И дали ще Ви хареса, че предпочита другото пред общуването с Вас?! Май, май...нещо като "не", защото, когато нещата опрат до самите нас не е, видиш ли, баш така!  Laughing

Първият ми въпрос беше дали не е за сметка на общото им време.

# 57
И да не е, какво от това? Ако краде през неговото си свободно време, това ок ли е за вас?

Трещерица, направо си те представих как по цял ден седиш и пишеш на млади момченца онова, което този пише на жените, в съответствие с по̀ла, разбира се  Mr. Green

# 58
Не знаем какво пише.  Май направихте от мухата слон.

# 59
Аз пък не проумявам каква е основната цел на фейсбук. Това, което виждам е, че девойки качват хиляди снимки с устни тип умираща риба на сухо, младежи точат лиги и пишат неща от сорта на "Страшна сииии!" (дали влагат буквален смисъл, кой знае). Други през пет минути качват големи мъдрости на фона на романтичен залез например, в които не може да няма поне една правописна грешка. Трети през пет минути обновяват статус: "Ох, тъжна съм!", "Ох, пак на работа!", "Ох, свърших работа!, "Ах, щастлива съм!", "Още три дни, два часа и пет минути и заминавам на почивка!" (Ела обери ме). По време на почивката - първо скандал с мъжа, след това бой по детето, мрънкане до безкрай, в промеждутъка се качва снимка от морето с описание от сорта на: " колко е прекрасно да се отпуснеш на прекрасния морски бряг с любимите хора! ( завиждайте!).
Някой да ме спаси и да ми разясни основната цел на чудото "Фейсбук".

Общи условия

Активация на акаунт