Притеснява ли Ви личното пространство на половинката?

• 13 572
  • 168
  •   1
Отговори
# 135
Ще ме карате наистина да го меря! Един път купувах и размер ХХЛ,но за съжаление не си спомням от тях имаше ли скъсан. Не съм казвала,че всеки път се късат,но има до сега за 6 години 5-6 пъти да се е случило,което пак си е много за мен при положение,че цял живот преди това никога не се е късал.

# 136
  • Тра-ла-ла
Вариант са някакви овлажнители да подпомогнат "лъзгането"  Mr. Green Силиконовите са най-трайни, но май всички са несъвместими с латекс. Да не би при раждането нещо да не са те зашили добре и да се е променила геометрията "вътре" newsm78

# 137
  • Бургас
Eeee, вие съвсем му се навряхте в личното пространство на човека  Laughing

# 138
бях много разкрепостена в секса. Може би повечето от вас биха се шокирали,ако кажа какво съм правила.
Я ни шокирай.

# 139
принцеса_Фиона, защо не си вържеш тръбите? Познавам жени, които го направиха след като приключиха с децата и сега са спокойни. Гаранцията с 100%  Wink

# 140
принцеса_Фиона, защо не си вържеш тръбите? Познавам жени, които го направиха след като приключиха с децата и сега са спокойни. Гаранцията с 100%  Wink

Я вържи ти твоите:) Не съм сигурна,че няма да реша да му родя второ дете някой ден евентуално. Не съм сигурна приключила ли съм завинаги с децата.Просто ще си сменя марката хапчета, ще ходя на фитнес и ще правя диети. Така ще подържам тялото.
бях много разкрепостена в секса. Може би повечето от вас биха се шокирали,ако кажа какво съм правила.

Я ни шокирай.

Мисля да ви пощадя относно моите сексуални подвизи,но ще ви шокирам с факта,че на моят мъж достойнството му е по-голямо от стандартното:) Обиколка 15 см и дължина 19 см. Може би за това се късат кондомите. Все тая,аз им нямам вечедоверие на тях и едва ли ще използвам пак този метод,ако ще и по мярка да са му.

# 141
Ще ги вържа, когато му дойде времето.
Относно килограмите, тези, на които си била преди са под нормата. Сега организмът ти е влязъл в ритъм, и за да паднеш пак под нормалните, трябва просто да гладуваш.
Ако се храниш здравословно и тренираш, ще се стегнеш и ще стоиш около тези, защото те са ок за жена 180.

П.П. Размерът не е фрапиращ и няма връзка с късането.

# 142
  • В един копнеж!
 Joy Е, как не разбрахме, че жената искаше да ни сподели криватните си истории, но тръгна от по заобиколен път!

# 143
[/quote]
Мисля да ви пощадя относно моите сексуални подвизи,но ще ви шокирам с факта,че на моят мъж достойнството му е по-голямо от стандартното:) Обиколка 15 см и дължина 19 см.
[/quote]
Хм, доста жени ще ти завидят сега. Какво съкровище си имаш, пък... да не го използваш...

# 144
  • Тра-ла-ла
Мисля да ви пощадя относно моите сексуални подвизи,но ще ви шокирам с факта,че на моят мъж достойнството му е по-голямо от стандартното:) Обиколка 15 см и дължина 19 см. Може би за това се късат кондомите. Все тая,аз им нямам вечедоверие на тях и едва ли ще използвам пак този метод,ако ще и по мярка да са му.
Значи си взимайте най-големите размери презервативи + лубрикант и би трябвало всичко да е ОК  Peace Обикновено на мъже с по-големи размери им стягат стандартните презервативи, но твоят явно не ти е споделил.

Тези са изпитани  Whistling
Скрит текст:

# 145
Обиколки, дължини... С такива сложни измервания е цяло чудо, че ви остава време за секс.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 15:57 от Zwilling

# 146
От тук-нататък,ако продължа наиситна някои потребители на края ще се окажат прави,че искам да споделям прекалено. Съжалявам,но не съм написала нищо с цел някой да ми завижда, наистина се опитвах да получа менения за положението си,за да си направя някаква равносметка и изводи. Мисля,че получих,каквото исках. Майка ми също доста ми помогна,а снощи с мъжа ми "сложихме всички карти на масата" и надявам се от тук-натам навлизаме в друг етап от връзката ни,който надявам се е по-хубав.

Мерси на всички,които бяха настроени приятелски към мен:)

Джулая,на този сайт с кондомите не виждам размер за над 15 сантиметрови?

# 147
Извинявай, не исках да те засегна. Яд ме хвана, че не знам дали трябва да завиждам, защото никога не съм мерила мъжко достойнство (шегичка, не се заяждам). Пожелавам ти да решите всичките си проблеми!

# 148
Извинявай, не исках да те засегна. Яд ме хвана, че не знам дали трябва да завиждам, защото никога не съм мерила мъжко достойнство (шегичка, не се заяждам). Пожелавам ти да решите всичките си проблеми!
Не си мерила, щото все на средняци си попадала. Ако ти се падне някой извън стандарта, веднага ще разбереш що е то 12 см и що е то 24 см.

# 149
Кой знае, може и на джуджета само да съм попадала, или пък на великани... Ще продължа да си живея в неведение.

Общи условия

Активация на акаунт