За изневярата

• 111 656
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 405
  • Сф
Да ви кажа, има си мъже , които си ги влече да кръшкат, не знам дали защото е ранен брак или друго, но ето ви случай. Женен, с  2 деца на 39 и все си е кръшкал.Ходи си по компании сам, не се прибира , ръга чушката. Последната , с която спи забременява , ражда. Естествено той е излъгания , тия приказки , които е говорил  са били за да впечатли жената- да ама тя се развежда- и тя женена - и той затова си помислил, че е за кефа,  няма да посмее да роди . Сега търчи между две семейството и тн любовница да купува храна и памперси- жена му не знае нищо засега. Естествено любовницата  е виновна, че не е направила аборт и му съсипва перфектния брак.  А тия неща, които той и е наговорил преди са ок, защото трябвало да я вкара в леглото- естествено че сваляме звезди!ММ търди, че е страшно безотговорно да си меташ спермата къде ли не - вика- да го беше извадил тъпанара!И аз също мисля, че допускането на давене е проблем на давещия се. Интересно ми е само защо винаги жената в роля любовница е виновна? Вадете ги тия  newsm35 бре!

# 406
Аз предполагам, че мъжете по-рядко влагат чувства просто защото тук имаше доста теми за изневери, за любоници иии впечатлението с което останах че масово любовниците чакат да бъдат качени на почетното място съпруга, но това не се случва. Отделно и разни разкази от познати. Все още не ми се е налаго да прощавам (или да ми прощават на мен) изневери, но някакси ми се иска да вярвам че една изневяра всъщност ако е само секс разбира се не би могла да разруши нещо толкова дълбоко и значимо като семейството...

Дано не ти се налага, пожелавам си го и на мен! Не ми се мисли върху въпроса дали бих простила, клоня определено в едната посока. По-скоро не искам да разбирам, трудно ще ми е да бъда същата, а оттам последиците са като лавина...

# 407
Да ви кажа, има си мъже , които си ги влече да кръшкат, не знам дали защото е ранен брак или друго, но ето ви случай. Женен, с  2 деца на 39 и все си е кръшкал.Ходи си по компании сам, не се прибира , ръга чушката. Последната , с която спи забременява , ражда. Естествено той е излъгания , тия приказки , които е говорил  са били за да впечатли жената- да ама тя се развежда- и тя женена - и той затова си помислил, че е за кефа,  няма да посмее да роди . Сега търчи между две семейството и тн любовница да купува храна и памперси- жена му не знае нищо засега. Естествено любовницата  е виновна, че не е направила аборт и му съсипва перфектния брак.  А тия неща, които той и е наговорил преди са ок, защото трябвало да я вкара в леглото- естествено че сваляме звезди!ММ търди, че е страшно безотговорно да си меташ спермата къде ли не - вика- да го беше извадил тъпанара!И аз също мисля, че допускането на давене е проблем на давещия се. Интересно ми е само защо винаги жената в роля любовница е виновна? Вадете ги тия  newsm35 бре!
Joy Joy Joy Joy

# 408
Ми тъп е, що не си е казал как са нещата от самото начало? Мен от това най-много ме е страх, да реша да кръшна и секс обекта да вземе да се влюби и да се чудя как да го разкарам ...

# 409
Разсъждава от гледна точка на потърпевшата,  но помисли че се е появила едно прекрасно бебе,  че една жена е щастлива от това!?

# 410
  • На изток от Рая
Цитат
Разсъждава от гледна точка на потърпевшата,  но помисли че се е появила едно прекрасно бебе,  че една жена е щастлива от това!?

Да... голямо щастие е това нейното - да роди дете, което ще отрасне без баща.
Да си развали собственото семейство заради някакъв мунчо.
Да отгледа едно дете съвсем сама, да е винаги в ролята на натрапницата - да се нуждае от мъж който си има вече семейство. Да зависи от грижите на човек, който няма да е с нея, когато тя има нужда от него, а само тогава, когато той може.
А детето като порасне? Като попита кой е бащата и защо си има друго семейство?

Тези отношения са много сложни. Аз съм против всякакви извънбрачни връзки.
Ако не можеш да си държиш нещото в гащите - не създавай семейство.

Ако е само секс... донякъде само е разбираемо - случва се човек да се подхлъзне, но то се случва само веднъж, след това си осъзнава грешката, но такива паралелни връзки са непростими.

Според мен силните жени са тези, които успяват да сложат край на "такава връзка."

# 411
Love Conquers All  Simple Smile
Понякога може да се включи и един вид спортна злоба - защо пък да й го оставям на нея? Защо моите деца да растат без баща и в лишения?
Защо трябва да има някаква злоба?Пък,защо да го оставяла на някоя си?Децата...и т.н. оправдания.Съпругата дава децата на съпруга си и той с ремаркетата да ходи при любовницата.
Да питам аз сега любовниците-биха ли приели децата на любимия и да си се гледат като едно голямо семейство?

# 412
  • София
Ми тъп е, що не си е казал как са нещата от самото начало? Мен от това най-много ме е страх, да реша да кръшна и секс обекта да вземе да се влюби и да се чудя как да го разкарам ...

Това е ужасяващо  Peace

# 413
Затова ходиш на секс-екскурзия. И да се влюби, после е далеч.

Toffi, 2015

# 414
  • Сф

Toffi, 2015

В Италия нали? А ако не можеш да си го позволиш- на морето с детето  Joy

# 415
Love Conquers All  Simple Smile
Понякога може да се включи и един вид спортна злоба - защо пък да й го оставям на нея? Защо моите деца да растат без баща и в лишения?
Защо трябва да има някаква злоба?Пък,защо да го оставяла на някоя си?Децата...и т.н. оправдания.Съпругата дава децата на съпруга си и той с ремаркетата да ходи при любовницата.
Да питам аз сега любовниците-биха ли приели децата на любимия и да си се гледат като едно голямо семейство?
да -бих Peace не ми се наложи,защото ме изостави
сега съпругата му се опитва да приеме моето дете от него
не е невъзможно, не е и нещо ,което не се случва Peace

# 416
Аз не бих.
За мен връзките с женен мъж са само за забавление, не за ново семейство.

# 417
  • София

Toffi, 2015

Е ,, вие мъжете по - добре ги разбирате  Wink

# 418
Аз не бих.
За мен връзките с женен мъж са само за забавление, не за ново семейство.
не всички жени са настроени прагматично обаче Peace
някои се влюбват, просто е

# 419
Че аз знаеш ли в колко мъже съм се влюбвала? Grinning
Но съвсем не съм искала да се женя за всеки.
И особено пък за женени, никога.

Общи условия

Активация на акаунт