За изневярата

• 111 646
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 420
Пък аз никога не бих се хванала с женен мъж.Ко ще и златен да му е Stop а пък както и аз съм омъжена тепърва да тръгна да търся тръпки и нови мъже...тц,не е за мен тази работа.

# 421
Че аз знаеш ли в колко мъже съм се влюбвала? Grinning
Но съвсем не съм искала да се женя за всеки.
И особено пък за женени, никога.
едно е да се влюбищ, друго е да обичащ до степен да не можещ без даден човек
и мечтата тогава съвсем не ти е да се видищ в бяла рокля
просто искащ този човек само за себе си
слава богу, тези ми желания отдавна се изпариха

# 422
Камъчка,чела съм те,ти знаеше ли,че той е женен?В смисъл той ли те лъжеше,или ти си реши да го отмъкваш?Извинявай,ако счетеш въпросите ми за неуместни,може и да не ми отговаряш ,ако не е удобно  Peace

# 423
Няма проблем Peace
и двамата бяхме семейни, аз се разведох и той обещаваще същото
не съм искала да го откмъквам, той беще непоправимо нещастен със съпругата  си и нямаще търпение да се разведе Crazy
когато забременях, ме изостави с обяснението ,че искам да му разбия семейството Grinning

# 424
Че аз знаеш ли в колко мъже съм се влюбвала? Grinning
Но съвсем не съм искала да се женя за всеки.
И особено пък за женени, никога.
Аз също съм се влюбвала в женен мъж. И да го бях поискала за себе си, не бих искала всичси "екстри" с него. По нещо съм както повечето мъже - егоист в някои отношения. Трудно бих приела да се грижа за чуждо дете. (Поставян ми е такъв въпрос, само че при онази "фаталната" връзка. Тогава с ужас открих, че човека, който ми предлага брак има дете. Това го откривам след 2 г. връзка. И той ми заяви: "Тъкмо сега като знаеш, ще го взема и ще го гледаш." Детето не беше при майката, а при други роднини. Драми пълни. Тогава разбрах, че май не съм толкова широко скроена. В този случай мъжът не беше женен.) Не мога да си представя, че мъжа ми ще отсъства и ще пренебрегва мен и (евентуално) моето дете, защото на друго място имат нужда, и винаги детето, което живее при майка си, това което е напуснато идва на преден план, защото то е ощетеното. Това от новото семейство също страда. Децата, разбира се не са виновни за решенията на родителите. Просто моят егоизъм е доста силен в това отношение и искам моето първородно да е първородно и за бащата (Пък ние предполагаме, а Господ разполага, както се казва).

# 425
ами хубаво е човек да прояви егоизъм
аз съм  наясно,че никога няма да обича сина ми,така както обича другите си две деца
въпреки,че след почти 2 години никакъв интерес,сега има желание и го вижда, връзка между тях все още трудно може да се установи,без повече усилия Peace
най-смещното е ,че той продължава да твърди,че го е искал това дете и че то не е грещка за  него
за тези,които ще скочат-какво съм очаквала,само ще отбележа,че аз съм приела сина си само за мое дете,и не правя драми въобще Peace

# 426
Камъчка, според мен е добре, макар и късно, бащата да започне отношения с детето. А един мъж, колкото повече се е грижил за едно дете, толкова повече го обича. Така че сега е нормално да ти се струва, че повече обича по-големите си деца. Дай му време.
Иначе по мои наблюдения мъжете се грижат повече за децата на жената, с която са в момента. Много рядко те са ощетени заради детето от първия брак.

# 427
Ами аз преглътнах обидата и му дадох възможност Peace просто детето е привързано единствено към мен и всеки опит да го прегърне или разходи е съпроводен с писъци. При положение,че се бях примирила ,че дори няма да го види  съм доволна от развитието на нещата между двамата. Признавам,че ме е страх този интерес да не секне -така както го прояви изневиделица,но каквото-такова Peace

# 428
Моята връзка с женен мъж е била като момиче, той беше доста по-възрастен и е абсурд да съм искала да се женим, че и децата му да гледам. Те бяха колкото мен. Mr. Green

# 429
  • Сф
Моята връзка с женен мъж е била като момиче, той беше доста по-възрастен и е абсурд да съм искала да се женим, че и децата му да гледам. Те бяха колкото мен. Mr. Green

2 сме  Mr. Green
Само, че тоя човек ми остана приятел за цял живот- още е жив  Joy

# 430
  • На изток от Рая
Това много ми хареса.

Скрит текст:
“Колко трябва да обичаш, за да простиш изневяра?
А колко трябва да не обичаш, за да изневериш?”

toromanova73, той явно е от старите кучета - не се дава лесно  Laughing

# 431
  • Сф
хи- хи еми едно време имаше казарма все пак  #Sniper жилави ги правиха- по калъп! Нали Дева?

# 432
Дааа, вярно е! Grinning
Казармата беше важен фактор!
Добре би било да се върне. Wink

# 433
Дааа, вярно е! Grinning
Казармата беше важен фактор!
Добре би било да се върне. Wink
Потвърждавам и подкрепям с две ръце! Цялото поведение на мъжете, ходили в казарма е различно от това на тези, които не са ходили. И не, че си падам по женени мъже, просто сред неженените почти вече няма такива, дето да са ходили в казарма. Може би, ако казармата се върне, женчовците ще станат по-малко, и младите жени ще си намират истински мъже, които не са женени.
Разсъждавам пред вас.

# 434
Не съм сигурна, че точно  казармата е помагала на момчетата да станат мъже... Дисциплинирала е, да, но и вредяла с дебилните си извращения. Ако  идеята е  човек да се научи   да оцелява и да бъде отговорен  за действията си и вместо от мамината пола да връхлети на друга с очакването на подобно отглеждане, (придружено вече и с хормонални екстри), то  спортът е много по-добра алтернатива . Ако  пък и мама  се включи като   съзнателно стопира отрокът да е  лигав консуматор, то тогава  нещата ще са си на ред. От там и в кръшканията ще  се влага повече разум ,който ще контролира задръстената вече в съзнанието формуула - пола + грижа= на изплезен език + следване
П.П. В подобен вариант важи и за жените

Общи условия

Активация на акаунт