За изневярата

• 111 759
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 600
      Herz, не допускаш ли, че другият просто се прави на сляп?

# 601
Със сигурност не мирише изневярата, когато с години я правят под носа ти! Гледам един такъв пример от поне 6-7 години.

Може и да знае. Има такива семейства, в които се знае, но предпочитат да продължат така  Peace
Познавам и двамата от семейството много добре, затова не допускам, че другия знае! Даже постоянно обяснява как има пълно доверие на половинката си.

# 602
     Herz, не допускаш ли, че другият просто се прави на сляп?

Абсолютно не.

# 603
Затова не трябва да имаме пълно доверие на никого  Laughing
Ще разбере един ден, няма начин да не разбере.

# 604
     И си сигурна, че не е защитна реакция? Някак такива декларации не ми се вместват с действително доверие. Мнителна съм (в случая), но обикновено човек говори и подчертава такива неща, ако нещо го тормози. Сякаш чака потвърждение, че има право.
     И аз нямам пълно доверие. Нямам повод да се съмнявам, не ровя и не търся признаци, но допускам, че всичко е възможно.

# 605
    И си сигурна, че не е защитна реакция? Някак такива декларации не ми се вместват с действително доверие. Мнителна съм (в случая), но обикновено човек говори и подчертава такива неща, ако нещо го тормози. Сякаш чака потвърждение, че има право.
     И аз нямам пълно доверие. Нямам повод да се съмнявам, не ровя и не търся признаци, но допускам, че всичко е възможно.

Сигурна съм, че не е защитна реакция. Познавам човека, лошото е, че наистина не предполага какво се случва.

Не се сърди, човече, и аз съм повече от сигурна, че някога ще разбере.

# 606
исках само да пробвам мога ли да публикувам в СО Laughing
току що изтриха една тема, отново за изневяра
жената се чудеще да прости ли 2 години паралелна връзка
мъжът й я обвинявал,че не правят секс всеки ден Crazy

# 607
  • тук-там
Аз ще си постна отговора тук. Явно някой, някого разпозна. Peace

"....Втори брак ти е! Преглътнала си предишния /дано не е бил заради смърт/.
Ще преглътнеш и този. Абсолютен нагляр. Шута и ...
Повдига ми се от такива.
Не заради друго, но....да обещаеш на един човек целия свят, и..... той да повярва в него....

Обаче, нещо с 5-те години попътен вятър - не мога да приема. Чак такива артисти няма. Peace"

# 608
и на мен не ми се вярва Peace

# 609
Обаче, нещо с 5-те години попътен вятър - не мога да приема. Чак такива артисти няма. Peace"

...

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 20:50 от Herz

# 610
  • тук-там

Ако става въпрос за написаното от мен, разбира се, всеки има право да вярва или не. Аз споделих нещо, което е пред очите ми с години, нито съм го чела, нито съм го чула някъде. Спирам! Светът е шарен, и такива неща се случват, но нямам намерение никого увещавам да вярва!

Визирахме темата, която беше изтрита! Peace

# 611

Ако става въпрос за написаното от мен, разбира се, всеки има право да вярва или не. Аз споделих нещо, което е пред очите ми с години, нито съм го чела, нито съм го чула някъде. Спирам! Светът е шарен, и такива неща се случват, но нямам намерение никого увещавам да вярва!

Визирахме темата, която беше изтрита! Peace

Сори! Недоразумение от пренасянето на тема в темата Peace 

# 612
И като как точно ще намирише изневярата, ако прелюбодееца забрави за случката още щом си вдигне панталона? Какво да го издаде, като той сам си вярва, че нищо нередно не е имало?
По различен начин, но винаги излиза.

Винаги? Надали, не мога да го приема.

# 613
  • София
Не е винаги, един път може и да го скрие , два пъти , но на третия ще го хване или сам ще се издаде.
Зависи и от жената ,ако ходи , като кон с капаци ,то тогава може и никога да не разбере.
А имам и позната ,която винаги хваща гаджето си и винаги му вярва на тъпите лъжи.
Така ,че от жената си зависи много, според мен.

# 614
  Абе жена, която не иска да узнае истината и с чук да й я набиваш в главата, пак ще си затвори очите. Като бях млада и зелена, за кратко, си имах вземане даване с обвързан мъж, който уж приключваше връзката си. Скоро с изумление разбрах, че те си живеят заедно, но интересното беше, че той нямаше проблеми да ме запознава с приятелите си, даже и у тях ме беше водил.  Накрая го попитах ребром какво става, той едва ли не ревейки ми отговори, че не може да се раздели с нея и че тя хабер си няма за мен. Значи той си вее задника с чужди жени, по няколко вечери седмичко до посред нощ, всичките му приятели знаят, само тя не. Той после се ожени за нея ( много удобно ), сто процента продължава по същия начин. Ако мъжът ми прави същото и аз не го усетя значи имаме ебаси и връзката, това едно. И второ, не че нещо, но ако иска постоянно да излиза вечер без мен, какво изобщо правим заедно.
 Аз не мога да разбера, защо някой , ако не може да е само с един човек се обвързва. Едва ли е само заради едното пране и ядене.

Общи условия

Активация на акаунт