За изневярата

• 111 553
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 960
Само не обвинявай 14 годишната. Повярвай тя има по малко вина от него. И ти го казвам от опит защото на мен 30 годишен ми кръшна с 14 годишна. Накрая станах приятел с това момиче, което беше заслепено от гелосания пич, който я водеше по заведенията и сваляше звезди. Е после за мое успокоение ми изневери, а в последствие и замени с мой набор  Joy

С нея съм в добри отношения. Тя го е блокирала от всякъде.
Аз пък да питам защо поддържаш отношения с нея?

Нее поддържам отношения с нея. Просто нямаме проблеми една с друга. Постигнахме някакво примирие.

# 961
По темата: преживяла съм изневяра, но във връзка, която не беше от значение за мен, пък и разбрах докато бях в Америка, а приятелят ми тук и като му ударих на живот... Laughing Mr. Green
А не знам дали в тема с толкова много наранени е удачно да кажа дали аз съм изневерявала на предишни гаджета?  Blush Rolling Eyes

# 962
А не знам дали в тема с толкова много наранени е удачно да кажа дали аз съм изневерявала на предишни гаджета?  Blush Rolling Eyes

Кажи, че ми е трудно да се досетя.

# 963
А може би е открила или преоткрила майка си в този човек и затова не може да се отлепи от него.

Точно това си помислих. От трън, та на глог!
Това е класически пример как заради отношенията с родител, на бегом се озоваваш при типаж, който е с отклонения.
Аз бих препоръчала на момичето да емигрира. В друг град, като начало, където няма да има сблъсъци от подобно естество с майка си. Ще се чуват и виждат за празници и отношенията им ще са по-качествени от разстояние, отколкото когато са близо. На 20 години винаги можеш да започнеш работа в някой от големите градове.

# 964
Тя не иска да ме набута да се женя. Просто си е такава. На нея също все съм и крива. Не знам някога разбирали ли сме се. За 5 минути ако се видим, на 3тата си крещим. Все и преча, все нищо не върша като хората, все нещо не ми е наред.
Ох, мило момиче, свикнала си с такова отношение и го намираш за нормално.Затова и търпиш мухльото.....
Не си го причинявай.
Замисли се малко.Всеки човек е една малка ценност на тая земя.Заслужава да бъде обичан, да му угаждат, да треперят за него, да го желаят, да му се радват, заслужава да се чувства обичан, ценен, единствен, неповторим....Абсолютно всеки.Включително и ти.
Толкова си млада още.....всяка сутрин, като се поглеждаш в огледалото, си повтаряй колко си хубава, колко си неповторима, как засулжаваш всичката любов и щастие на света.Искай най-най-доброто за себе си, не се примирявай с нещо долнопробно, което дори 60-годишна (например) жена, грозна/дебела/саката/злобна не заслужава.Никой не заслужава да го третират като боклук.
Повярвай, че си добра, красива, и изисквай към себе си отношение като към качествен, неповторим човек.Ако някой не ти го дава, без значение дали е майка ти, роднина, гадже, приятелка, колега/колежка, той няма място в живота ти.
Ако осъзнаеш това "правило", ще имаш пълноценен, качествен, изпълнен с любов и радост живот.
Негативните хора около теб ще ти носят само негативни емоции.А не си заслужава, повярвай.
Животът е толкова кратък, не го пропилявай с грозни по душа хора.

# 965
Всяка сутрин, като се поглеждаш в огледалото, ще имаш пълноценен, качествен, изпълнен с любов и радост живот.

Огледалце, огледалце...  newsm62

# 966
Всяка сутрин, като се поглеждаш в огледалото, ще имаш пълноценен, качествен, изпълнен с любов и радост живот.

Огледалце, огледалце...  newsm62

А защо не?    Grinning
Хората те възприемат така, както ти САМ се възприемаш.
Ако се "виждаш" като боклук, и хората те третират като такъв.
Ако се "виждаш" като принцеса, и хората те третират като такава.

# 967

Кажи, че ми е трудно да се досетя.
И кое ти е толкова трудно? Имат значение много фактори, за да се стигне до каквито и да е действия, за това си премълчах, за да не обидя някой!!

# 968

Като не иска да живее отделно от децата си, да не си е свалял гащите където не трябва.

А ако му ги свалят други какво да прави ? Simple Smile

Ами, щом други му свалят/вдигат гащите още, значи не е дорасъл да има деца.    Laughing
Човек обикновено прави деца тогава, когато може да мисли и да взима адекватни решения за живота си.

Да бе -- това да не ти е сибирска приказка

# 969
# 970

Уникално написано и много вярно. Да пази господ обаче от такива писма  Mr. Green

# 971
# 972
Мисля, че имаше тема за това писмо.
Не е ново. Wink

# 973
  • София
Възможно е. Сега попаднах на него.

# 974
Лошото е, че често пъти момичетата търсят одобрение от мъжете до тях, и в крайна сметка се унижават до неузнаваемост, за да го получат. Получава се зависимост: когато е мил с мен, значи съм красива и значима. Ако е груб към мен или ми изневерява, значи съм грозна, тъпа, нищо не заслужавам, никой не ме обича. Иска се голямо себе уважение и увереност, които доста млади момичета, израсли с неадекватни семейни отношения, не притежават, за да отговориш на подобно отношение подобаващо. За съжаление тук приятели не помагат особено. Трябва да се постигне личностно израстване

Общи условия

Активация на акаунт