Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 34 094
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Доволна съм - че Дилара оплеска всичко и сега бере плодовете на собствената си самонадеяност. Че Хазал ще я тормози, Озан още повече, на дядка Рахми всички планове се провалиха, а и джобът му е празен.
Нааай - съм доволна от Кера smile3501 smile3533 Още в банката се усъмних в този - така ли се дават пари на адвокат - пачки на ръка и ако не му беше поискала разписка, онзи си заминаваше. Всъщност замина, та се не видя. Скоро Озкан няма да се появи, освен ако сценаристката не е подготвила някой трик. Сега хем сама, хем без пукната стотинка.
А Гюл и Джихан вече се оправят Laughing На Джансу нищо лошо няма да й се случи. Защото ще отива на зимен курорт  Laughing

Няма да се изненадам, ако този план е на Йозкан и така да си измъкне парите, които е пращал на сестра си.....

ААААА...НЕ ВЯРВАМ....какъв е тогаз този втори адвокат newsm78
За заблуда, да не се усъмни Кера, че брат й е прибрал парите.
Именно... За парлама... За измама.... Но може би вторият адвокат ѝ обясни нещо.....

# 61
İşte Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

Tüm Kişiler

1. Karagül 11.92/28.18
2. Paramparça 11.44/26.58
3. Kurtlar Vadisi Pusu 9.12/21.33
4. Kaderimin Yazıldığı Gün 8.72/21.00
5. Kiraz Mevsimi 7.97/19.00
6. O Hayat Benim 7.86/18.87
7. Karadayı 7.46/17.62
8. Küçük Gelin 7.31/16.68
9. Küçük Ağa 7.14/17.03
10. Kocamın Ailesi 6.73/16.55

AB

1. Paramparça 12.11/29.54
2. Diriliş Ertuğrul 8.74/20.90
3. Karadayı 7.85/19.39
4. Şeref Meselesi 7.57/17.92
5. Kaderimin Yazıldığı Gün 7.47/18.14
6. Karagül 7.36/18.83
7. Poyraz Karayel 7.08/17.04
8. Kurtlar Vadisi Pusu 6.71/16.71
9. Kocamın Ailesi 6.70/17.17
10. Güllerin Savaşı 6.49/17.99

Рейтингът за седмицата ...малко  по малко достигаме Карагюл bowuu

newsm10 smile3521 smile3501

# 62
Доволна съм - че Дилара оплеска всичко и сега бере плодовете на собствената си самонадеяност. Че Хазал ще я тормози, Озан още повече, на дядка Рахми всички планове се провалиха, а и джобът му е празен.
Нааай - съм доволна от Кера smile3501 smile3533 Още в банката се усъмних в този - така ли се дават пари на адвокат - пачки на ръка и ако не му беше поискала разписка, онзи си заминаваше. Всъщност замина, та се не видя. Скоро Озкан няма да се появи, освен ако сценаристката не е подготвила някой трик. Сега хем сама, хем без пукната стотинка.
А Гюл и Джихан вече се оправят Laughing На Джансу нищо лошо няма да й се случи. Защото ще отива на зимен курорт  Laughing

Няма да се изненадам, ако този план е на Йозкан и така да си измъкне парите, които е пращал на сестра си.....
.......няма да е толкова умен ,щом е попаднал в затвора ,тарикат на дребно колко  абла си Керка -перка

Джихан така ѝ не попита баща си защо е взел колието от джоба му  и да обясни на всички как е попаднало в него .....

Свее ,за интригата съм съгласна ,но да е друг подхода , а то нещо много банално /на мен така ми се получава /

# 63
# 64
Именно... За парлама... За измама.... Но може би вторият адвокат ѝ обясни нещо.....
Той не й вярваше, тя го убеждаваше, че е дала всичко, което има, показа бележката, онзи рече, че това е хвърчащ лист, видя визитката - същата, или е направил фалшиви, или е откраднал от този , истинския адвокат. Тя направи някакво описание на фалшивия, но защо изгони истинския - не разбрах.

# 65
Къде да намеря 7еп с превод?

# 66
А Гюл и Джихан вече се оправят Laughing На Джансу нищо лошо няма да й се случи. Защото ще отива на зимен курорт  Laughing

.......няма да е толкова умен ,щом е попаднал в затвора ,тарикат на дребно колко  абла си Керка -перка

Джихан така ѝ не попита баща си защо е взел колието от джоба му  и да обясни на всички как е попаднало в него .....

Свее ,за интригата съм съгласна ,но да е друг подхода , а то нещо много банално /на мен така ми се получава /

Май обясняваше на някой ...ама на кой... newsm78....дали не беше на Йълдъръм newsm78...в ресторанта... newsm78

# 67

Има го на руски bowuu в сайта на Кей...момент
ето го...

http://keiibg.weebly.com/paramparca---russian-subtitle.html

# 68
Единствен Йълдъръм го познава и разбира без обяснения , да обясни на децата си , а с това мълчание се самообвини и най.вече Гюл..."остави я на пътя"

# 69
Цитат
Джихан така ѝ не попита баща си защо е взел колието от джоба му  и да обясни на всички как е попаднало в него .
Защото Дилара и Рахми няма да повярват, ако ще Джихан да тръгне на ръце. Те не са хора с които можеш да се разбереш. Вярват само на това, което сами съчиняват.

# 70
# 71

Има го на руски bowuu в сайта на Кей...момент
ето го...

http://keiibg.weebly.com/paramparca---russian-subtitle.html

Сложила съм го на стр. 2

# 72
Дано не ме споходи в съня ми rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 73
Цитат
Джихан така ѝ не попита баща си защо е взел колието от джоба му  и да обясни на всички как е попаднало в него .
Защото Дилара и Рахми няма да повярват, ако ще Джихан да тръгне на ръце. Те не са хора с които можеш да се разбереш. Вярват само на това, което сами съчиняват.

Да ...и това...както и Дилара не повярва ,че Джихан не е ударил Озан... bowuu

# 74
Б Л А Г О Д А Р Я !!!!

Общи условия

Активация на акаунт