Къде в Русе?!Тема-7

• 93 150
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Къде обаче има на Еконт, никъде не намирам, само един, но не ми хареса? Сега обикашям, към нани клоня, след малко отивам към Бриколаж, Практикер, ...

Meggy, как да намериш като търсиш матрак ЕконТ  Joy Joy hahaha

Иначе ето инфо с дистрибуторите им в града. Гледам че и в завода явно имат фирмен магазин  newsm78     https://ekon-bg.com/bg/dealers

# 391
  • Русе
Хахахаха, нали? Но като чета в движение и пиша от телефона, така. Ей сега ще видя какво пише.

Оффф, не ми се отваря сайта, някаква грешка дава. Ще го гледам довечера явно и утре ще ходя. Сега отивам на Карфур. Ама накрая Нани сигурно ще бъде, като са си направили добре търговската част, има си мостри, да легнеш, видове.

# 392
Хахахаха, нали? Но като чета в движение и пиша от телефона, така. Ей сега ще видя какво пише.

Оффф, не ми се отваря сайта, някаква грешка дава. Ще го гледам довечера явно и утре ще ходя. Сега отивам на Карфур. Ама накрая Нани сигурно ще бъде, като са си направили добре търговската част, има си мостри, да легнеш, видове.

Ааа, ти искаш да полегнеш  Laughing Сега разбрах, че на Екон при дистрибуторите нямало цели мостри - за лягане демек, а само кубчета, които ти показват отвътре как изглеждат...Амо то като не легнеш, да се завъртиш 2-3 пъти наистина...как да избереш матрак ...

# 393
  • Русе
Точно, нали ги гледам, пък като легна - гадно, само където легна, такъв ще взема.

# 394
  • Русе
Ние сме с Магнифлекс - единият е оригинален от магазин на Борисова (първия висок блок, от към центъра), другия от Баумакс(има и в Карфур - можеш да легнеш и в Метро). Много съм доволна, единствено на този от Баумакс покритието стана на бобчета, когато нямаше надматрачен протектор, но и цената му беше около 400лв (140/190). Другия е със същите размери и беше към 600лв преди 4г.

# 395
  • Русе
На Баумакс не видях матраци, то не съм и гледала. Иначе обиколих доста. Сега ще чета за едни испански. Утре мисля до Метро да отида, дано да има да полегна някъде. Останаха ми още 4-5 места да видя. В Карфур - нищо смислено. Намерих представители уж на Екон - утре и при тях. Голямо обикаляне Simple Smile.

# 396
  • Русе
Meggysan
Sleephouse в Роял-а на центъра предлагат матраци на Нани, Тед и Магнифлекс - имат си и мострена зала  Peace

# 397
  • Русе
Meggysan
Sleephouse в Роял-а на центъра предлагат матраци на Нани, Тед и Магнифлекс - имат си и мострена зала  Peace

Мерси много, този не го знаех. Следобед съм там да ги търся.
Голямо обикаляне и лягане му дръпнах 2 дни Simple Smile.

# 398

Голямо обикаляне и лягане му дръпнах 2 дни Simple Smile.

Еми какво по-хубаво от това - обикаляш, обикаляш, пък спреш - не просто да си починеш, ами да полегнеш даже   sleepuu

# 399
  • Русе
Да де, ама колената ме заболяха от полягване и посядване хахахахах.
Следобед съм покрай теб Simple Smile.

# 400
Да де, ама колената ме заболяха от полягване и посядване хахахахах.
Следобед съм покрай теб Simple Smile.

ми то и при мен като искаш ела, ама няма къде да легнеш  Joy

# 401
  • Русе
Ще ти заема целия магазин, друг път Simple Smile.

# 402
Здравейте,девойки! Минах набързо по темите назад, но или съм чела между редовете или не сте писали-интересува ме заведение, по скоро като механа с детски център или казано накратко рожден ден с баби и дядовци+братовчеди и т.н. А видях, че става ? и за матраци-в Стефани Стил има добри предложения на различни фирми! Лек ден от мен!

# 403
  • Русе
Цитирам се от другата тема:
Исках да напиша за детския център в Ситихаус, но KaRoLa вече ме е изпреварила. Чудесна комбинация между заведение за възрастни и детски център, където можеш да си оставиш спокойно наследника и да се насладиш на една спокойна вечер навън. Нека не звучи като реклама, посетихме го и съм доволна.
Имай предвид, че заведението е доста скъпичко (поне за нашите лични възможности) и не е механа.

# 404
Здравейте,девойки! Минах набързо по темите назад, но или съм чела между редовете или не сте писали-интересува ме заведение, по скоро като механа с детски център или казано накратко рожден ден с баби и дядовци+братовчеди и т.н. А видях, че става ? и за матраци-в Стефани Стил има добри предложения на различни фирми! Лек ден от мен!

В РУСЕ-нската тема тъкмо се завихри спор по темата:) Ай дано не се пренесе и тук  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт