Мъници от всички страни, добре сте дошли!- 2

• 37 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Къти, да ти е жива и здрава племенничката!!!  Hug

Бибит, ходихме. беше супер приятно на сянка, чак бях учудена. водата по едно време не беше прозрачна  Sick толкова народ имаше в басейна и всеки обилно намазан с крем, та водата беше с бял оттенък...

при нас е голяма жега, термометъра в двора показва 40С на сянка.
мъжът ми зкачи маркуча на висока и го пусна са ситна дюза да разпръсква водата на много ситно. голям кеф, току минем отдолу... цял ден сме в градината, че не се издържа. при нас в хола е хладно (25С), но навън не ми се излиза.
вчера бяхме в гората - и там не е хладно. а докато стигнем до там, се сварих в колата.
от петък до понеделник има огромен фест до нас, абсурд да ида в тези жеги...Тим отказва да върви.

Брюксел, аз съм имала световъртеж от недостатъчно оросяване на мозъка, което получих след грип. от това може и да е мигрената. ако имаш гинко препарат - пробвай. при мен помогна и за 2те неща.
бързо оздравяване и гуш от мен!!!

# 466
  • Немция
И аз имам хубав спомен от миналата година на басейна, под дебелите сенки на вековните дървета. В пъти по-добре беше отколкото да седим у дома, тъй като жилището се е нагорещява доста, а климатик нямаме.
Таткото заведе преди малко децата да се плацикат на басейна, за тяхна радост(за което съм му много благодарна), за да оправям багажа.

# 467
  • USA
Kъти да ти е жива и здрава племенницата!
Брюкселче дано няма нищо притеснително с главата ти!Дай си малко повече почивка! Кога беше следващата?А като говориш на Йоан на френски,той на френски ли ти отговаря?
Ася много неприятно с детската градина.Явно нещо доста го е наранило.Понякога възрастните не осъзнават как могат да засегнат детето и то да страда. ConfusedДано все пак Тим се отърси от случката и тръгне с кеф на градина!
Бибит хубава почивка ви пожелавам и лек път!
При нас също се стопли малко,но е и страшна влага и комарите късат месо направо Twisted Evil
Ние имахме много забавни дни и натоварени с мероприятия.В петък ходихме на воден парк с децата сутринта,а след обяд на шоу с балони за горещ въздух и стояхме чак до като свършат фойерверките.Андрей ги проспа де,Лекси много им се радваше.На следващия ден се хвалеше ,че е видял много светулки,балони и фойерверки и днес си мислеше ,че пак ще си върви всичко в комплект и си чакаше балоните  Laughing НО и малко се изплаши този път защото бяхме по-близо до гърмежите.Ходихме и на рожден ден на който за мое учудване децата си играха много самостоятелно и даже успях да се видя с приятелки.
Замислям се дали не ми е паднал хемоглобина,защото съм много поспалива и все още като слагам децата на обяд да спят и аз задрямвам и вечер,едва си държа очите до като прочета книжката.Енергията ми също е на минимум.
Надявам се утре да изкараме един мързелив семеен ден,че и аз се уморих от програмата ни.Постоянно опаковане на дрехи и храна.

# 468
  • UK
Къти, честита ти племенничка, много хубаво име носи - ще пада игра след време с брат'чедите  Wink
Брюксел, стискам палци прегледа да не показва нищо сериозно и бързо да се възстановиш  Peace
Калалили, дано намериш враме за почивка и да възвърнеш от енергията си   bouquet

Най-вероятно в неделя ще се видим с Дани и Тити и с децата  Hug - само котка да не ни мине път.  Simple Smile

# 469
  • през девет планини в десета
Привет!
Къти честита племенница Рая!!!Да е жива и здрава и много поспалива и ядлива!!! Извинявай че те обърках с Мелина!
Брюксел,послушай Ася за гинко препаратите. И аз мисля че ще облекчат значително проблема със световъртежа.. А за зъбчето на Йоан не се кахъри, обърни го от добрата страна...Според мен феята на зъбките трябва да го посети, ако вече не го е направила де. Я го виж какъв е умник и послушен..Браво на него че разделя езиците и знае кога и къде на какъв да говори..
Бибит лек път и весела ваканция!!!
Люци, браво на Кайл за пишкането прав. Като каза, че вървял високичък, за 4-ти бяхме на гости в едни приятели, и установих че Евгени е само 2 пръста по-нисък от тяхното 4 годишно момченце...Голяма игра падна с коли, камиони и едни стъклени топчета. На Евгени не му се тръгваше. Гледахме зарята. Малко го беше страх от гърмежите но пък се впечатли от светлините...А и забравих да кажа, че каза думата "кола" Heart Eyes Heart Eyes
В петък ходихме да видим една занималня, която предлага програма за 2 годишни. Много ми хареса и от Октомври, живот и здраве, ще ходи за 2 часа на седмица на "училище"
Лек ви ден за сега!
P.S. Перегрина, да разказваш после след срещата с Тити....!!!

# 470
Привет група!
Фю Whistling,мина и дългогочакваната нощ.Страхотно беше,дано догодина пак да има такава вечер.Винце и кетъринг на коре,жива музика весели хора и Арт,много арт:)чудесно си искарахме само дето много ме боляха краката от обувкие,този път си избрах ужасно неудобни обуви и как можах да го оставя за последния момент Twisted EvilКакто и да е ,мъж ми имаше страхотна вечер,не можах да му се наслаждавам като гледам хората как адмирираха работата му и с какво възхищение говореха Heart EyesМисля че ще има едно невероятно лято.
Ето малко снимки:

Ние искарахме 4 юли типично по американски,с хот дози и хамбургери JoyХодихме и вечерта да гледаме зарята,Кайл не беше много впечатлен и след петото гърмене вика"Фърши мамо?"          Гледам че е станал малко агресивен и много обидтчив,тръшка и блъска ако някой му се скара или нещо не му е наред и казва че всички сме"Гани и лоши"Постоянно тормози сестра си и взима всичко от нея за себе си,опитвам се да обяснявам,даже и наказвам,иначе на вън като излезе и споделя играчките, но като си е у дома е по-инатлив.

Брюксел,дано всичко е наред.Да споделиш като излязат резултатите Hugв подобно състояние бях и аз миналата година,всичко ми беше наред и изведнъж си бях втълпила че ще умирам...нещо което не съм споделяла тък,но слава богу се измъкнах от това състояние,може и да е от преумора и прекалена натовареност,а и от определен достък на минерали и витамини в оргаизма,Наблегни на витамините от група Б. Hug
Силвия,хич да не ти пука каво мислели колегите.Гледай си работата и вобще не се занимавай с тях,да си правят физиономии колкото си искат:)
Къти,честита ти племенничка Рая!Да ви е жива и здрава!
Перегрина да разкажеш как е минала срещата!
Калалили,и ти взимай някакви допълнителни витамини,то малко ли търчене беше Hug
Бибит,приятно искарване на почивката!Дано те слушат момчетата!
Ася,мгого готино че можете в гората да се разхождата свободно,аз тук за да се разходя трябва да си купя пистолет или пушка ,че съм параноичка с тия гризли мечки и пуми наоколо,да не говорим и за гърмящите змии.Блазе ви:)
Мелина,за каво ви е басейн,ей го на плажа до вас:)Приятни ви летни дни:)

Мами времето ми изтече,тоя пост на пресекулки го писах:)Приятна седмица от мен! Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 22:42 от lyuckanova

# 471
  • USA
Люци страхотни неща е направил тм и двамата сте като филмови звезди!Все така да жънете успехи!
Перегрина да покажеш снимки от срещата и после хубава почивка на морето и много слънце!
Да се похваля,че багажа съвсем когато го бях отписала дойде! СЕга имаме дрехи да отгледаме още едно две деца  Crazy ДОбре,че чакам племенник та да има кой да износва.Само едни обувки на лекси липсват и от куфара не става нищо ,ама карай.
Днес телефона ми се оказа в тоалетната...яд ме е за клипчетата на децата най-много.
Тези дни се бях заела да записвам Лекси за есента за училище,но останах неприятно изненадана.Всичко вече е заето в удобните за нас часове.Все пак намерих едно което ми беше последно в листа.Дано не съжалявам!
Времето ни е все така ужасно влажно и комарите са като вълци.Вчера ходихме да си берем къпини и децата много ги обичат,мисля да си посадим в градината на есен.

# 472
  • Rennes, France
Люци, БРАВО на твоя мъж, браво! Дано това участие му донесе много успехи и реализации!
Калалили, точно когато не очакваш, а? Успех в борбата с комарите - не мога да ги понасям тез гадинки... Къпини ние чакаме след около 2-3 седмици. Луи ги обожава - да видим Емма?

Ще дописвам пак, че сега лягам...лека вечер на всички  bouquet

# 473
здравейте, мами,
изложих се аз, след като изнудих Перегрина да свали спешно снимките от ссрещата, преди да замине за морето, аз пък се сблъсках с неотзивчив компютър и промени в пикасата... както и да е, ние се видяхме, не ни стигна времето да се наприказваме, а и децата не скучаха. Обиколихме половината Борисова градина, не се наложи да тичаме след никого, да разтърваваме никого, децата бяха ангелчета направо Simple Smile после ги нахранихме добре със салати и омлети и някои се возиха на метро за награда Wink  много доволна от срещата, жалко че за кратко. Ето малко снимки, дано дано се виждат, че голяма излагация с моите сайтове...

# 474
  • на брега на морето
Здравейте! Grinning
Люци, браво на мъжа ти! Все така успехи да имате! Страхотни снимки, много сте хубави! Hug
Тити, благодаря за споделените снимки! Йо, Ди и Андрей са сладури! Heart Eyes  bouquet Браво, че са слушкали! Личи си, че се чувстват добре в Бг! Hug  
Калалили, радвам се, че ви се е намерил багажа! Дано останете доволни от уч-щето на Лекси на есен! Hug
Бибит, весело изкарване в Бг и хубава почивка!  HugНаскоро говорих с един човек, дето се е върнал от Гърция където са били на почивка. Каза, че хубаво си изкарали, въпреки кризата там. Дано и вие!
При нас какво ново. Първата седмица "сама с двамцата денем" мина добре. Simple Smile Само понеделникът беше малко хаотичен. Но от вторник успях да им съставя програма, сутрин и следобяд излизане, на обяд -хапване и спане вкъщи. Как успявам да ги приспя и двамата не зная, цяло чудо, пу пу. Като легна с тях на спалнята-единият от едната ми страна, другият -от другата. Единият се върти в едната посока и подскача, другият- в другата. Crazy Но накрая заспиват, бебето първо, разбира се.
Времето продължава да е все така лошо. Но...успяваме да хванем някоя дупка като излизаме. Е, няколко пъти ни валя и дъжд, и студен вятър духаше. Май няма да има лято тази година(както беше през 2009та и 2010 год). На 10 дена - 1 слънчев ако има е чудо.
В този ред на мисли- Люци, какъв плаж бе душа? Laughing Hug Да, за игра става, ама кой да се къпе в тази вода? Пускала съм Кирил да гази из водата, в горещите дни. Иначе норв. деца се къпят(на 15 градуса през август, сега още няма толкова водата, но и сега се къпят някои в слънчевите дни). Може би и те като станат малко по-големи ще се къпят и при нас.
Вчера Кирил стана на 3 год. Добре изкарахме. Направих му торта, сутринта хапнахме, той както винаги си опита от тортата само 2-3 хапки и отидохме на аквариум. Остана доволен от рождения си ден. Подарихме му уокитокита, да има подарък и на самия си РД, щото нали ел-колата му я подарихме по-рано от рожд. му ден. Не сме празнували с приятелчетата му, щото всичките са по чужбина по почивки или родните си краища. Hug

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 01:15 от Мелина_3

# 475
какалили,къти,мелина-благодаря за пожеланията!
Цитат
двамата сте като филмови звезди
Joyсамо короната за мис -плюс ми трябва hahaha
Мелина,жив и здрав да ви е Кирил!  bouquet
Цитат
В този ред на мисли- Люци, какъв плаж бе душа?
хм,пак не съм рабрала че е толкова студено,а аз си мислех че е като тук,и тук океана е студен много ама се цамбуркат децата. Hugрадвам се че са те слушали,ама и хубава програма си им направила.
тити,ех разписа се и ти,все си те представям че сте някъде по чукарите Joyчудни снимки,децата много са пораснали,добре че са слушали.
калалили,видя ли аз ти казах че ще пристигне багажа.Телефонът ти добре ли е?оф тези деца,то ние сме си виновни къде ги оставяме нещата де,от къде да знаят че тези неща са скъпи за нас,те не могат да направят разлика.Дано не се налага да копуваш нов. Hug

Мойте деца не обичат много малини и къпини,гледам да давам малини също като имат температура ,но много трудно ги пробутвам.Предпочитат много боровинки,а пък най-много обичат манго.
Свърши ми времето,сори:(
Приятна седмица от мен! Hug Hug Hug

# 476
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Люци, много сте свежи с мъжа ти  Hug
много успехи му пожелавам, знам, че ти си вече успяла  Hug

както казва една приятелка: cold, colder, Norway  Joy
това не пречеше Тим да гази из водата до колене и да джвака с пълни с вода гумени ботуши...
виж аз ни се събличам, ни се мокря. Naughty

при нас бяха рекордни жеги, сега росва по малко и се диша с 20-25С, но до края на седмицата пак дават да става 40С  Rolling Eyes

тити, страхотни снимки!!! децата са много порастнали!

Мелина, да ти е жив и здрав Кирил!!!

# 477
  • USA
Melina Да е жив и здрав рожденика! Справила си се с  момчетата това е най-важното Simple Smile И аз трудно ги приспивам заедно на обяд-яд особено сега като махнах сутрешното спане на Андрей.Много внимавам да не се разминат със спането ,че после нямам почивка и нищо не мога да свърша.
Днес успях да седна да рисувам даже ,а преди това съм заспала с Лекси Simple Smile Реших,че работата ми няма да избяга и в крайна сметка е време да направя нещо което ми доставя удоволствие,защото все не намирах време покрай децата. Гледам да ги оставям повече на баща им щом е в къщи  Sunglasses
Тити личи си ,че са се забавлявали сладурите Simple Smile И аз забелязвам,че с Лекси вече е много по-лесно като не тичам по него и сам се оправя.Андрей е друго чудо.Страх от нищо няма и съвсем ще ми побелее косата от неговите маймунски изпълнения. А къде са ти големите момчета?
И брат ми се прибраха вчера от Гърция и казаха ,че са си изкарали чудесно както винаги.

# 478
  • UK
Бърз поздрав от Созопол, мами - изкарваме добре засега, въпреки че е доста пълно с народ и шумно за моя вкус. Но Старият град си е все така прекрасен и си го обичам много, а днес се разходихме и из Бургас /не бях ходила там досега/ и много ми хареса каквото видях. Ди е щастлив тук - много играе в пясъка и във водата и спи добре. След месец пак сме на море, но този път с тати и ще сме по- на север- дано е по-тихо и спокойно.
Срещата ни с Тити и Дани мина супер - Тити, благодаря че пусна снимките. Много жалко, че можем да се виждаме само през ваканциите, чувствам момичетата, в т.ч. Калалили преди месец, много близки - липсва ми такава женска среда.
Мелина, да ти е честит Кирил и да има безкрайно щастливо детство, хубавото ти момченце Heart Eyes - прощавай за закъснението.
Люци, много хубави снимки от събитието- дано ви предстоят още много такива хубави прояви и занапред.
Калалили, честито и на теб за багажа  Simple Smile и дано имаш все повече време за себе си и нещата, които обичаш да правиш.
Засега толкоз от мен, като се върнем- пак. 

# 479
  • на брега на морето
Благодаря ви за пожеланията към Кирил, момичета! Hug  bouquet
Перегрина, чудесно звучиш! Дано е все така щастлив Ди! Hug
Калалили, дано все така успяваш да намираш време и за себе си. Hug И на мен мм много ми помага като си е вкъщи, особено с Кирил сега. Също така често като спи бебето, той го разхожда с количката, а аз се занимавам навън с Кирил, за да не се чувства пренебрегнат. Hug

Общи условия

Активация на акаунт