Мъници от всички страни, добре сте дошли!- 2

• 37 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Rennes, France
Привет и от мен!

Бибитче, да му върви по вода на Голям Б. и дан оскоро се отпусне Hug Успешна подготовка и весел празник! Благодаря за всички споделени снимки Hug Hug

Калалили, ужас е това с детето...че и пред очите ти! Sad
При нас също има дразги, Луи обича да вика след сестра си и да й се кара, аз казвам че това е моя работа, не негова - но ефект няма. Емма пък е толкова децибелна и тя, че като писне, после ревне и огласява къщата ooooh! Аз се опитвам да не им се меша,само ако видя че нещо не е правилно, но говоря и казвам че винаги може да си играят заедно и да не се карат - Луи уж понякога се вслушва Peace А за разглезването - то име лесно на мъжете, ама те не са по цял ден с децата, за да видят колко е трудно при рев и сълзи нон-стоп Crossing Arms

Силви, страшни бели прави ваш Е Crazy Но така са децата...браво за напредването с думите Peace

Брюкселче, как си? С твоя мъж какво стана?

Люци,попътен вятър на ТМ - браво и все така! Успех на Кайлза у-щето и дано свикне бързо. Дано и на Мони тази година й се падне добър учител/ка. Хубаво е да има някой който да гледа децата и да се почувстваме пак "сами" с половинките...аз ще чакам другия месец, че този бейбиситъра е заета Whistling

При нас нищо ново - Емма спря да кашля, но почнаха сополи на кг, та определено са последните два зъба ooooh! Вече броим дните до у-ще: при нас е на 1-ви септември. Тоест ваканцията им е почни 2мес. Но през учебвата година имат 2седмици на всеки 7 седмици учебни  Crazy Утре или другиден ще отиден пак до морето, да профитираме топлото време Sunglasses Иначе и ние ще се готвим за РД но само за нас 4-мата, евентуално ако бабата и дядото френските, решат да дойдат ще е добре. Ама не се напъвам - който иска, да дойде да ни намери Laughing
Приятен ден на всички  bouquet

# 511
Бибитче, много много успехи на голям Б. в училище. Спокойно, ще се сприятели бавно бавно. Йоан и той не си играе със всеки в училище и е трудно достъпен също.
Тук в Белгия ваканцията е от 1/07 до 31/08. Както и във френско, и тук започват на 1/09. Йоан ще е първи матернел тази година. Иначе продължава да си ходи целогодишно на занималнята.

Къти, нямаме никакви новини все още от работата на мъжо. Говори се че ще се знае края на септември къде, кога, защо и как. Той си е решил че ще е там докато потъне кораба.
Аз не се притеснявам изобщо за него, от гледна точка на работа. Говори 5 езика и има златни ръце. Не се и съмнявам че за 2-3 месеца ще си намери новото амплоа....
Къде ходите на океана?

Кали, използвайте времето на макс докато затворят басейните. Тук в квартала си имаме затворен и водят постоянно децата от училище и занималнята. И ММ води Йоан събота или неделя. А за организацията, те разбирам напълно, и аз подлудявам - нали съм си ДЕВА, и то по-Дева от мен сигурно няма...

За пищенето, Йоан не пищи, но като вземе да се прави на кон....направо откачам.Цвили като кон колкото му гърло държи....

Люци, успех на Кайл. Хубаво е мамчето да е там, нали? И аз си чакам свеките с нетърпение до месец да дойде. Успехи и на мъжа ти. Търпението винаги е добре възнаградено. Помня как се кахъреше когато ТМ си изгуби работата...Ето, виждаш ли....всичко се нарежда.
Мила, Стрес ми е фамилията. Ама работата ми не позволява друго....Колкото и да се мъчиш да работиш добре, и да навакваш, все ще се появи един идиот в последната минута дето не му пука. Него не го е еня, ама мен....ела ме виж....Сън не ме хваща....И после този същия идиот е дори способен да не ти и плати....(както става в много случаи)...

# 512
  • през девет планини в десета
Здравейте дружина!

Бибит, попътен вятър на твоя първолак. Чак ми се насълзиха очите от умиление като го видях на снимката с голямата фуния. Благодаря и за снимките. Страхотно сте си изкарали въпреки жегите.

Брюксел, радвам се че звучиш позитивно относно работата на ТМ. Ти си знаеш - няма страшно, всяко зло за добро. Ще намери по-добра, ще видиш! Heart Eyes

Къти, колко зъба трябва да има дете на годините на Ема Blush? 22? Питам, защото и Е. е с някакъв запушен нос (няма сополи, но звучи все едно хърка от време на време), прокашля и ръцете му са вечно в устата от два дни насам. Венците и те са доста набъбнали, така че и аз мисля че и при нас са избиващи кътници. В момента той има 18 зъба и сякаш ще излизат още 3 наведнъж....

Люци, "пепел ти на устата" както се казва...Хич и не давай идеи за повече бели. Много се смях като те прочетох, ама на твоите хора хич не им е било до смях докато търкат и чистят. Браво на ТМ. За пръв път виждам негови неща (от снимките, които беше пуснала назад) и мога да кажа само WOW..Страхотни са. Личи си че всичко е правено с много старание и най-вече с любов..И двамата изглеждате много щастливи на снимките.Попътен вятър и на твоите ученици. Стискам палци за добри учителки и за двамата...  bouquet

Кали и моя Е пищи че не се трае понякога. Аз и затова си избирам битките с него. Освен ако не е нещо живото-застрашаващо, го оставям да прави каквото поиска. Интересното е че писъка и мрънкането е само за мен. Ако е с детегледачката няма проблем, ако е с баща си само пак няма проблем- слуша, изпълнява, играе си тихо и кротко. Но аз там ли съм ела да гледаш, какво става... #Crazy

При нас иначе - нищо ново. Използваме хубавото време да играем на двора и да ходим по разходки из квартала. Иска ми се да дойде мама за известно време, но едва ли ще ме огрее за повече от 3 седмици и то не по-рано от май 2016. Тя все още работи и е малко трудно да взема дълъг отпуск наведнъж...Прегръдки на всички ви! Hug

# 513
  • Rennes, France
Силви, моята кокона неме оставя да й преброя зъбите и не знам точно колко има Crazy но от последния преглед при педиатъра, той каза да очаквам още два. Иначе сега отворих една книжка, която имам от раждането на Луи: най-общо, между 12-18 месеца на детето, излизат първите кътници /признавам си може и да не се казват кътници, ама за мена са - това са първите зъби до резците/ в този период 12-24 месеца на детето, излизат и резците /кучешките зъби/, горни и долни. Моята кокона ги има отдавна. Между 20-30месеца на детето излизат пак кътници...
Ето нещо, което намерих в нета
Брюксел, звучиш добре и убедена за ТМ. Дано се наредят нещата по най-добрия начин! А на тебе - сили и здрави нерви да търпиш глупостите на хората около теб...понеже имам проблеми с нашия сметоводител, само си мисля колко би било ми добре да има счетоводител, който точно разбира какво искаме ние, ама още го търся Naughty

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 22:42 от cutty

# 514
  • Немция
Здравейте, банда!

Рожденият ден мина и замина- организирахме го в една ферма, където има стара плевня с голямо помещение за игра вътре и много място вън. Вътре е пригодено и за кафене, в селски стил, с дивани от слама, с интересен интериор. Вътре детската площадка бе огромна, с пързалка над стени от слама, с детска кухня насред пясъка, с огромна люлка от гума на трактор. На децата им хареса много. Бяхме организирали и търсене на съкровища, като съкровищата бяха сурови яйца, моркови и крин с жито. С тези находки последва хранене на животните от фермата- свине, зайци и кокошки, но за съжаление рожденикът го хвана страх Crazy и се отцепи от групата. Mr. Green Отиде да кара детските колички, пръснати из двора, специално детския трактор го плени най-много. Много ми е интересен- змии и гущери не го плашат, но от по-обичайните животни го е страх, особено кучетата.
Както и да е, мисля, че като цяло рожденото парти добре се получи.

А при нас вчера бяха 25 градуса на сянка, тоест приятно, топло време, решихме да отидем на басейн, но тъй като водата беше ледена там, само топнахме крака и през останалото време децата играха по огромната зелена поляна там, на слънце. След като се прибрахме обаче, баткото взе да подсмърча, а днес е с лека кашлица и много, много ме е яд на себе си, че въобще отидохме на басейна.  Twisted Evil
Явно голям Б. се е простудил от газенето в студената вода, макар че не стояхме много там.
Сега ми остава да се надявам да не се задълбочи настинката.  Rolling Eyes

Къти, хайде да избиват окончателно зъбките!
Ние днес имаме час при зъболекар и защо ли- защото на голям Бибитко му се клатеше от месец първо долно зъбче. Гледам в петък нещо ми белее в тази област и останах неприятно изненадана, когато видях, че зад млечния зъб е почнал да расте новия зъб, доста по назад, където хич не му е мястото. ooooh! Веднага направих час за днес и предчувствам, че ще се наложи да се вади млечния. Дано детето не прави циркове, за да се извърши всичко както трябва! Praynig
В четвъртък баща им ги  води групово на УНГ- малкият заради големите сливици и подозрения за трета, а големият заради набиране на много ушна кал, която трябва периодично да се чисти от лекар, защото иначе почват да го болят ушите, а и му пречи на слуха.
Та за дребното се оказа, че засега няма да се прави операция, ще се изчака. А голям Бибитко така се е дърпал и пищял заради ушите, че било невъзможно да ги почистят. Сега капем капки да се размекне ушната кал и по този начин да излезе, но засега няма резултат. Confused

Такива ми ти работи " у наше село".

За пищенето, Йоан не пищи, но като вземе да се прави на кон....направо откачам.Цвили като кон колкото му гърло държи....
Joy

На търсещите на ново поприще пожелавам успех, а на стресираните- глътка въздух и релакс в напрегнатото ежедневие! Hug

# 515
  • на брега на морето
Здравейте!  Grinning
Ние се завърнахме. Изкарахме страхотно! Децата бяха много щастливи. Не излизаха от водата. Бобо свикна бързо и му хареса, що ли се съмнявах, нали е стрелец. Simple Smile Слагах го с пояс в морето, но го придържах. Подскачаше във водата, риташе с крачета, смееше се, пляскаше с ръка по водата, приказваше...На плажа също беше доволен. Гледаше хората или съзерцаваше морето, често гризеше нещо и налиташе да лапа пясък като почнеше да огладнява. Голям апетит имаше...Често му давах да гризе коричка хляб, щото все повтаряше "Яде яде...", "дай да яде". Започна много да говори, явно имаше много нови впечатления за споделяне. Казва ми мама и тата на мм. Някой път казва и "тати, тате". Казвал е и "бати". Също така често повтаряше дадада, бабаба...Гия и геа използваше за плаж. А "яде" само като наближеше часът му за ядене-обяд, следоб.закуска и вечеря. На закуска също се ослушва, но все още му давам само кърма. Заговори и на испански, често казваше "абла".  Laughing
Кирил също беше много доволен. Не искаше да излиза от морето. Като излезеше веднага пък се цопваше в надуваемото си басейнче. Докато Бобо спеше следобяд(към 16-16.30 прави една дрямка)  пък ходеха с мм в басейна на хотела. В хотела пък обичаше да се кисне във ваната. Като жаба е.
Хотелът беше хубав, до плажа, на Аполо беше почивката. Бяха сложили и сгъваема кошара за бебето, но я ползвах само за игра от време на време. Като цяло прекарвахме малко време в хотела, за да спят на обяд и да хапнат. Някой път ядяха на плажа.
В тази връзка и Кирил е капризен ако не е спал на обяд. Сега като тръгна на ДГ не зная как ще е. Последно не успяваха да го приспят там...Днес му е 1ят ден на ДГ. Нацупи устнички аха да заплаче, но уч-та го разсея и вкара вътре. Аз после му наредих дрешките и излязох. Погледнах отвън през прозореца-седеше в една от уч-те. Дано се е успокоил бързо.
Бибит, благодаря, че сподели тези чудесни снимки! Hug Страхотни са момчетата ти! Лек училищен старт на баткото! Радвам се, че добре сте изкарали рожд. му ден. Хубаво е, че има такива интересни местенца при вас.
Брюксел Hug, дано всичко се нареди по най-добрия начин за тм! Всяко зло за добро! Praynig
Люци, успех на Кайл и каката! Hug Браво още веднъж на тм!
Къти, радвам се, че е отминал периода ти, и вече си добре! Hug Дано по-бързо и леко излезе зъбчето на Ема! Бобо има вече 5 зъбчета, последното излезе на почивката.
Силви, ние купувахме нова микровълнова наскоро. Crazy Кирил и беше разказал играта на старата. Сега обмисляме да сложим новата на рафт, нависоко, та да не може да я стига. Че иначе може да я сполети участта на старата. Радвам се, че Е почва да се разприказва! Все по-бъбрив да става! Hug
Кирил не пищи, мноого рядко, само вика и пее високо като някой път пее на 1-2 езика едновременно Laughing, доста гръмогласен е понякога. Ама ако му кажа, да е по-тих обикновено ме слуша. И бебо има силен глас, но рядко го използва. Като цяло е хрисим.
Хайде чао от мен, че още перални ме чакат и да лепя лепенки на дрешките на К. Понапазарихме в карфур дрешки за Кирил, расте детето. Simple Smile Ей, голяма евтинийка в тази Майорка! Такова ядене падна...Отядоха се децата на хубави плодове, и ние -на сирена и луканки. Laughing Hug

# 516
Веднъж съм била в Майорка, още Деян беше бебе, ама и на мен ми беше харесало много Simple Smile
Ние се прибрахме снощи благополучно в Абу Даби. Онова безценно усещане да седнеш на тоалетната и седалката да е по-топла от задника ти Simple Smile имам погубени две палмички, една саксия дафинов лист, два кактуса и корен джинджифил....от тях само за палмите ме е яд, че са от семка и растат бавно. Другото ще го завъдя пак Simple Smile
Ние довечера летим за Пекин, да кажем дзак от великата стена.....Андрей от много време се представя като Андрей Дракона, та съм му казала, че китайските дракони са най-страхотните - а него пък го хвана страх сега, само идва и ме уверява, че те ще си почиват и няма да го изядат.
Бибит, много биха ни харесали рождени дни като вашия, това лято почти не закачихме село и природа. Успех на първокласника!

# 517
  • USA
Бибит страхотен рожден ден сте имали и моите биха се забавлявали много на него,макар че Лекси не е много по животните освен кучета ,котета и ако случайно може да ги храни и до там с интереса.Андрей пък много им се впечатлява,особено на костенурките и рибите,не мога да го откъсна от там.
Дано голям бибитко си намери бързо приятелчета в училище и да му стане забавно! А как е сутрин има ли компания до като започнат часовете?
Мелина завидях ти за бебето дето не иска да яде пясък Simple SmileКато се сетя Андрей какво чудо беше на тази възраст и тръпки ме побиват пак.Не беше глад,а просто умираше да си слага всичко в устата и се изстрелваше със 100 само да го оставех за секунда.Добре,че мина тоя период! Сега на плажа с тях ми е удоволствие.Голям приказливко си имаш Simple Smile
Тити приказно звучи,дано си изкарате приятно в Пекин!
Нещо тези дни съвсем не мога да стигна до форума,даже да ви прочета.Нямам никакво време и за себе си дори.Свеждам всичко до минимум и пак не смогвам.
Лекси е много вманиачен в самолети от както се върнахме от бг само самолети са му в главата и ходим до библиотеката и вземаме книжки за тях.Изумява ме колко бързо им научава имената и кой от какво е направен и всякакви подробности.Само ме разпитва за планетите,а от скоро рисува и ракети.Показах му едни карти и книжки дето бях купила от БГ за писане на цифри и букви и много ги хареса и все пита за тях да му ги давам да пише,но е голям перфекционист и се ядосва ако случайно излезе от линията дори и малко и му ги прибирам бързо.Пише някой букви доста правилно вече,без да съм му стояла на главата да го уча,но до тук с хвалбите за него.И преди съм споделяла,че е много борбен и държи в игрите да е все първи(гонене,скачане,каране на скутер,колело) и понякога е много груб и избутва децата или дори понякога доста грубо и не ме чува като му кажа да спре.Много пъти му обяснявам,че това не е начина да играе с приятелчетата му ,но като чели е по-силно от него.В повечето случаи е първи,но ако случайно някой го изпревари се случва и да се разплаче,като му кажа да спре.Представям си колко ще ми мрънкат от училище..
Хайде приключвам,че няма кога да спя.
Дано сте здрави всички!

# 518
  • Немция
Калалили, добре дошли в клуба на многознайковците, съдейки по интересите на Лекси. Голям Бибитко отново се запали по темата на самолетите, откакто летяхме до Бг , покрай него научих доста подробности по устройството им, моделите, за Космоса да не говорим. Покрай децата ни преоткриваме толкова вълнуващи неща за света около нас! Интересното е, че преди не обичах да летя със самолет, но откакто се занимаваме подробно със самолетната тема, започнах да разбирам по-добре какво се случва на борда, как излита, как каца и сякаш съм по-спокойна при полет, заразявам се от ентусиазма на сина си и това се предава и на мен. Simple Smile Питам го дали иска да стане пилот, той: "Неее, много е трудно.", предполагам и го е страх, но като го гледам как сам се опитва да конструира самолет(като вчера) и как подробно ги рисува, може пък някой ден да го влече тази сфера, ха дано!
Калалили, повече от положително е, че Лекси е така борбен и се стреми да е пръв. Хубаво е да приема играта като игра , а не като състезание, но мисля, че с времето ще се промени начина му на игра.

Голям Бибитко обикновено не е сам сутрин, вратата на у-щето се отваря чак в 8 без 15, тогава вече е пълно с деца. Вчера ми сподели, че му било гадно, че бил пръв в класната стая, но е било за кратко, бързо са надошли другите му съученици. Все още си няма другарче в игрите, но е хвърлил око на едно познато момиченце от бившата ДГ, Вивиен се казва, която си я беше харесал отпреди. Следи я какво е казала, какво е направила, дори по време на междучасието се била крила зад храсти на двора и той й се усмихвал...хаха, и ако това не са трепети. Mr. Green Окуражаваме го да я заговори, да играе с нея, да видим...

Тити, а аз бих искала да съм на твоето място на Китайската стена Wink, разкажи как е било, когато се приберете!

Мелина,, радвам се за хубавата ви почивка! Колко напред с развитието е малкия фъстък, бравос, все така и занапред! Hug
Майорка сигурно е по-евтина в сравнение в Норге-то, където си е скъпичко за средния европеец.

Днес на обяд сме с баткото на лекар, вчера беше с Т, днес-не, но развива пак неговия бронхит, кашлицата става по-гъста и нищо чудно да се влоши съвсем. Повтарям се, но ме ида да се заскубя от яд заради настинката, която си докара от ходенето на басейн... Поне следващите дни ги дават с летни Т, дано се закрепи покрай топлото време!

# 519
  • на брега на морето
Тити, звучи наистина много екзотично! Дано си изкарате хубаво в Пекин! Hug
Калалили, браво на Лекси за успехите му с буквите! Според мен пък е хубаво за борбеността, нали е момченце. Simple Smile  Дано запази този дух и по-нататък.
А Бобо налиташе на пясъка, но не постоянно. Като почнеше много да лапа пясък го вкарвах в морето. Иначе и той лапа всичко. Кирил по не лапаше така безразборно. На терасата на хотела имаше една саксия на земята с едно цвете с месести листа. Постоянно го скубеше и се мъчеше да му изяде листата Crazy, затова често го прибирах от терасата.
Бибит, дано по-бързо оздравее баткото. Hug

# 520
  • Немция
Мелина, Бибитко е с диагностициран бронхит, но, пу-пу, в по-лека форма, в момента чисти кашлицата, дано този път му се разминат усложненията. Чакаме утре по-хубавото време(че днес валя доста) да го напече хубаво слънцето.
Как е времето при вас?

Голям Бибитко още е с клатещия се млечен зъб, водих го на зъболекар, след прегледа го попитаха дали да го извадят и , разбира се, детето се стресна и се вкопчи в мен. Така че се отказахме засега, след 2-3 седмици имаме пак час, дотогава ще разклащаме зъба, с надеждата дотогава да падне по естествен начин. Ако не, зъболекарката ще се наложи да действа, както тя си знае.
Използвах момента на малкия да му погледнат зъбите, но както очаквах, не можахме да го убедим да си отвори устата. Зъбарката Wink успя за секунда да погледне зъбите, според нея имало още кътници да излизат, аз не съм много в час, тъй като трудно мога да надникна на спокойствие какво е поникнало вътре, нали дребното не е от тези, които си показват с удоволствие зъбките. Трябва тези дни да го залъжа с игра, че да го поогледам.

# 521
  • на брега на морето
Бибит, дано наистина се разминат усложненията на Бибитко и по-бързо оздравява! Hug
Около 15 градуса е и вали. Предните дни беше доста топло, необичайно топло. За 1ви път това лято имаше такива жеги. Даже бяхме напълнили надув. басейн с вода в градината и се къпахме вътре. Grinning Но сега си е пак обичайното време, пак можеше и по-студено да е де, затова не се оплаквам. Laughing
Кирил беше на контр. преглед при зъболекар, тук има такъв за 1ви път около 3 год на детето. Аз бях до него и казах да си отваря устата, и че зъбол-та ще му даде играчка ако слуша. Той много слуша и тя хубаво му огледа зъбките, даже бърника из устата му и с огледалцето гледа. Всичко ок, похвали го, че явно хубаво си мие зъбките. Каза, че е хубаво и аз да ги мия след него(аз рядко го правя Embarassed), обикновено само той си ги мие. И накрая разбира се му даде да си избере играчка от една кутия-взе едно малко зелено топче и беше доволен.
Дано да падне само зъбчето на големия! Hug

# 522
  • UK
Привети, мами,
снощи се прибрахме след месец на много пътувания из Родината - попрегледах ви отгоре и ще чета в подробности тези дни. На някои места нямахме добра интернет връзка, а и честно казано си беше хубаво да забравим за известно време телефони и лаптопи. Бяхме на прекрасни местенца основно по планините и Черноморието. Сред най-любимите ми се затвърдиха смолянския и гоцеделчевския региони и северното черноморие от Балчик нагоре. С мъжа ми се договорихме, ако е речено да се връщаме някой ден, да се установим за постоянно в Пловдив по мое настояване - той е пловдивчанин, аз съм софиянка, но в пъти предпочитам Пловдив пред родния град.
В самия край на юли се венчахме в малка и много красива църква в Стария град на Пловдив. Планирахме малка венчавка само с близки роднини и приятели - получи се чудесно малко, но много стилно тържество /простете ми нескромността/.
Ди беше навсякъде с нас и мисля, че пътуванията и честата смянана обстановката му се отразиха много добре и много "израстващо". Детето се държа прекрасно - игра на воля сред природни красоти, опита доста нови преживявания, сдоби се със страхотен тен, спокойно приемаше всякакви промени, отпусна се някак и стана по-самостоятелен. Виждаме го променен по един изненадващ и за нас начин.
След няколко дни се връщаме в ЮК. Трудно ми е да повярвам, че три месеца така неусетно се изнизаха. Мисля че оставяме зад гърба си едно прекрасно и пълноценно преживяно лято и съм много щастлива, че се осъществиха няколко страхотни срещи, в т.ч. с  Калалили, Дани, Тити, Варненското момиче и децата.

Като се приберем ни предстои голямото предизвикателство, наречено тръгване на градина - аз го преживявам отдалеч и ни стискам палци с Ди да преминем през него без травмиращи преживявания, каквито имахме през януари.
Живот и здраве да е, ще споделя след някоя и друга седмица как се развиват нещата на градинския фронт.

Бибит, честито ви учениче, да му върви по вода на детето, както се казва, и да ходи с удоволствие на училище. Изкарали сте чудесна ваканция, както видях от снимките и със закъснение, но от сърце, им честитя рождените дни на твоите момченца   bouquet И дано зъбчето си падне само и не се стресира детето.

Тити, дали ще е от Сливен за Русе, през София (или пък обратното ли беше?) или до Пекин през Абу Даби вие сте пътешественици от висш порядък  Peace Това е толкова обогатяващо децата преживяване... Желая ви много хубаво изкарване и чакаме включване от Великата китайска стена.

Мами, на всички ви, на които предстои започване на у-ще и градиниза децата стискам палци - ще обменяме впечатления. Аз съм от най-нервозните майки в това отношение, и колкото и да се старая да гледам по-спокойно, си оставам само със старанието - спокойствието хич го няма.

Прощавайте, че не коментирам индивидуално, ще чета по-подробно и ще се включа скоро пак.

# 523
Ще разказвам, само дето Андрей направо ни разказва грата. Държи се категорично и подчертано деструктивно, каквото и да му се случи, иска друго, неизпълнимо на момента, та ако му се връзвахме, нямаше да излезем от хотела. Топло ми е/уморен съм/болят ме краченцата/гладен съм/ака ми се/искам в хотела/искам в абу даби......дэлъг е списъкът Simple Smile като забрави, може да ходи с километри, друг път обаче отказва да ни държи за ръка в най-големия човекопоток, а тук хората наистина са МНОГО.
Нас сйщо ни очаква нърсъри след завръщането ни. Андрей на теория е подготвен, ама предвид какво е твърдоглаво и как умее да измисля глупости....просто не знам какво ни чака...

# 524
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет банда, нямам комп от един месец и нямам кирилица на таблета (не функц. и кирилизацията на сайта), та затова не съм и писала...

Пере, църквата е рисувана от Захари Зограф, наистина е много хубава. ако е тази до етнографския музей.

Тити, при нас беше така по време на "почивката" в Норвегия ...

Бибит, бързо стабилизиране на Бибитко....

при нас няма нищо ново, ДГ е 3 седмици във ваканция и аз съм по цял ден с детето. мисля, че добре му се отразява. предприемаме много нови неща, започна да ползва повече български думички.
вчера бяхме на празник на музеите и геройски издържа от 9 сутринта до 7 вечерта.
при нас беше доста топло напоследък, но май ще се разхлажда.

Общи условия

Активация на акаунт