Мъници от всички страни, добре сте дошли!- 2

• 37 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • USA
Ще се разпиша,защото имам 5 минути спокойствие Simple Smile
И при нас нищо ново няма ,но при нас захладя и сменям гардеробите на децата,прибирам омалелите дрехи и реших да поразчистя и нашите.Все не ми остава време ,а имаме много дрехи които не носим,та събрах 3 огромни кашона и ще ги даря.Много ми е хубаво да разчиствам,все едно махам бреме от плещите си.Не обичам натрупани и ненужни вещи и когато нямам възможност да разчиствам на момента ме задушава.Едно преместване в друго жилище е перфектния начин за отърване от боклуци.Не се очертава обаче такова,та съм подхванала в свободното време къщата да диша.Ако само имах и един хенди мен да ми ходи по гайдата ...
Децата са добре.Постарах се да прекарам малко време на саме и с Андрей,че винаги е в компанията на брат си.Ами коренно различно държание има и си прекарваме страхотно.Определено има нужда да ги разделям от време на време.Лошото е ,че Лекси рядко се съгласява да го оставя,но изяви ли желани е,винаги.
Перегрина честита ви венчавка!Пловдив и на мен ми е много любим,но май няма да ми хареса за дълго и там.Просто е много равно,а аз съм си планинско чедо Simple Smile Радвам се ,че сте си прекарали незабравимо,дано сте заредили батериите за новото училище! Аз също много му се притеснявах на Лекси,но съм решила да съм по-твърда и да не се подавам на емоциите.Вече е голям и определено там ще му е по-добре.Понякога е такъв ,че има нужда от малко побутване,а аз го насърчавам постоянно.Учителката ме посъветва без дълги сбогувания за начало и ме увери,че ще му е добре!
Лекси се научи да кара колело без помощни гуми,но не неговото(доста е високо 16') а една приятелка ми даде лилавото колело на дъщеря и която е в бг до октомври,а то е мъничко-12' Той имаше желание отдавна,но аз виждах,че на неговото няма да може да стигне до земята с краката и реших проблема.Махнахме помощните на момичешкото колело,а на неговото ги вдигнах на макс.Така когато караме на далече е с неговото,а пред нас упражнявахме малкото и за една седмица свикна.Голям е заплес обаче и все зяпа на страни и не ми се ще да го кара на далече.Още е несигурен със завоите и си пуска краката тогава,но не се предава и е упорит Simple Smile
Тити на чуждо място и Лекси беше така.В БГ до като свикне 10-15 дни ми скъса нервите.Дано все пак Андрей кооперира и си прекарате добре!

# 526
  • Немция
Ася, добре си се появила. При нас се разхлади от днес, но 21-22 градуса дневна температура я считам за прилична, само да не е валежно. В момента силно вали, днес ще ни върви по вода. Mr. Green
Голям Бибитко е добре, този път бронхитът бързо мина, сигурно и топлото време спомогна за това.

Калалили, браво на Лекси, напред е с колелото. Намирам решението ти за по-малко колело за разумно- от личен опит с голямото ми дете видях колко е важно да може да стъпва стабилно на земята, когато се учи да кара. Чудесно е, че Лекси кара с желание. При нас голям Бибитко е много страхлив, както и му липсва силна мускулатура и всичко това влияе на мотивацията му да кара колело. С баланс байкът обаче бе друго, нямаше нужда да натиска педали и повече го харесваше.
Малкото Бибитче от 2-3 месеца си има баланс байк и е много доволен, кара го с голямо желание- и баткото често на неговия баланс байк, макар да е голям за него вече. Мисля, че на малък Б. и колело с педали би му харесало, но ще му вземем другата пролет може би. Той е якичък, доста силен в ръце и крака.
И аз се опитвам да оставам поотделно с децата, но покрай програмата им, която се различава, се оказва, че съм насаме повече с голямото Б. отколкото с малкото.

Перегрина, честито, любов и разбирателство ви пожелавам! Hug
След 3 месеца ще ви е нужно време да свикнете с новото/старо ежедневие. За Ди езикът може да е предизвикателство, след дългия престой в Бг. Съдя по нас, макар и предполагам да не сме пълна лика-прилика. Изкарахме 4 седмици в БГ и ми трябваше известно време да вляза в час, както и децата. А първият ден у дома имахме чувството, че сме на чуждо място.
За ДГ- има ли желание, има и начин, с повече търпение ще се свикне. Но... има различни деца, които различно комфортно се чувстват в детски заведения. При голямото ми дете, което трудно свикна и се интегрира там забелязах, че чак последната година се почувства в свои води в ДГ- става дума за игрите с други деца, с желанието там да обядва, с цялостното му желание да остава там.
Макар че не съм от прекалено притеснителните майки мога да кажа, че новата фаза с у-щето повече ме притеснява, защото трябва вече сами да се оправят- влизат вътре сами и нямаш поглед в/у нещата, а и ако детето е от стеснителните още повече го мислиш. Rolling Eyes

Тити, пожелавам ви едно пълноценно изкарване в Китай, въпреки протеста, който ви прави дребоса. В момента в Пекин има световно по лека атлетика, ще отскочите ли и там?
Твърдоглавото поведение на Андрей може и да не се прояви в нърсъри-то. Малък Б. е инатливо магаренце извън ДГ, но там е по-различен. Магарийките ги прави, след като го взема оттам, в мое присъствие, когато си отпусне душата Mr. Green.
В тази връзка днес той се събуди в 6 и 20, което е необичайно рано за него, в ДГ твърдо отказва да спи вече и си представям в какво настроение ще е , след като го взема в 15 часа. Rolling Eyes

Малкото Б. вече брои от 1 до 10 на български, както и на немски от 1 до 12, предполагам, че в ДГ са го научили. Опитва се вече доста да говори и на двата езика, свързва малки изречения. Някой път го улавям, че казва нещо на немски, после го превежда на български.
В ДГ задължително казва "чао" на възпитателките на тръгване, дори и си подава ръка за сбогуване, много е сладък. Там добре се интегрира, макар и понякога да си поплаква при оставане в ДГ, хапва добре на закуска и обяд, в момента не играе много-много с приятелчето си от неговата група, повече с една от възпитателките си, а на двора с приятелчетата на батко си.

Така, отчетох се и аз!
Лек ден! Grinning

# 527
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бибит, браво на малкото Бибитко. Т. не иска да говори на бг. сега повече бг думи вкарва, но изречения е утопия за сега.

днес супер ме изненада: написа Тим с тебешир Shocked правилно.
вецхе казва и няколко думи на арабски - чува ги от съседката  Crazy

# 528
Привет мами,хайде и аз да се отчета че много за отчитане.
Почвам първо с училищата и детските градини.
Кайл от миналата сряда е на прискул(5 дена по 3 часа),първият ден беше малко шокиран,въпреки психическата потготовка която му наложих предните няколко седмици.Беша плакал час и половина,като се е надявал да се върна.Вторият ден отказваше да отиде и като видя учителката започна да плаче и аз със избутване и провлачване коравосърдечно го оставих,учителката каза че после по-малко е плакал.На третия ден мъж ми го закара ,пак е спретнал скандал,и пак малко плакал.Мина уикенда детето се поуспокои,позабрави,срещна се със скул мейт в парка ,играха прекрасно.Дойде понеделник-още що паркирах колата в училище , с магарешки рев се започна в колата"мааамааааааа ай мис ююююююю"Скарах му се и казах че не ми се иска да ми надува главата и да надува главата на учителките,обясних че всеки има работа и това е неговата работа,да има фън и да се забавлява с приятели докъто мама е на работа,на вратата се срещна и снеговото приятелче от парка и се заиграха.Не беше плакал вобще.Вторник с радост отиде без да плаче защото разбра че не може да се гевези.Да се надяваме и за напред да е спокойно.Мончето също започна училище,учителката този път ми изглежда много готина,даже се оказа че е била преди 3 години учителка на едно българско момиченце,та то ми каза че учителката на Мони сега е една от най-готините в училището,ох дай боже  Praynigче миналата година не се побирах в кожата си.

Записах Кайл на гимнастика,много е пъргав и много състезателен,постоянно салта прави у дома,стои на свещ без никой да го държи,обожава успоредки и днес го заведох на пробна тренировка,имаме енда от най добрите школи в ОС за мъже,като собственика и деца са златни олимпийски шампиони,арменска школа.Та отидохме за първи клас,оказа се че 3 деца не се появиха и Кайл беше сам с тренъорката,какво ли не правиха,първо бяха на земя да го види как се таркаля,после го накара на мънки баровете,всички ги мина,после го заведе на успоредки,Кайл така се държеше сякъш му беше 100-тна тренировка,както и да е нинаха.магарето,транлин,въже ,успоредки,батут,всичко това интензивно 1 час.Тренъорката беше очарована и ни препоръча да го запишем на по адванс класа за 2 месеца докъто научи рутината,и после ако се представя добре ще го бута за нагоре.А тя каза че голът и с него ще е бойс състезателен тийм.Ох много се вълнувам,защото на мен мечтата ми е спортна гимнастика,аз тренирах около  7 години като започнах от 5,и го виждам Кайл как е взел моята състезателност,дано нещо излезе.Ще ви държа в течение.

И най налрая темата за зъболекаря:
Вчера ходихме на зъболекар,не знам дали си спомняте но Кайл имаше 3 кариеса от пред,2 големи между предните два зъбе(то вече е дупка)и един малък между преден и кучешки.Бяха ми препоръчали клиника където ги упояват така му правят зъбите но реших да изчака да попорасне малко.Той вече за 3 път ходи но винаги само му чистят зъбите и последния път беше много послушен и докторката каза че ще пробва да му направи първо малкото кариесче и че му сложи лмалко райски газ за успокоени.Първо мина кака с почистването и после седна Кайл(понеже има пресен промер от кака си и знае)съвсем спокойно отвори уста,сложиха му маската,поуспокоявах го и зъболекарката много внимателно започна да му прави зъбчето,това дете не каза гък,може защото беше малко замаян от газта,но се държа прекрасно.Та имаме един направен зъб!Ура!За дупката обаче докторката каза че ще ползва сигурно упойка локална,и там не знам как ще се държи,иначе много ми е мъжко и смело момчето.Следващия час ни е на 3 ноември така че скоро юе видим.

И такааааа,още малко остана и до круиза ни който е на 28 септември,чакам го с нетърпение.Тази седмица в събота заминавам за мексико да си правя зъбите,докторът каза че 2 пъти ще се наложи заради направията на коронките,та тази събота и другата сме на зъболекар  в мексико,ще ви държа в теюение и за това.
Извинявам се че не се обръщам поименно,набързо исках да разкажа какво става с нас,по нататък като ми остане време ще се включа към всеки от вас.
Прекрасна седмица от мен Hug Hug Hug

# 529
  • Немция
Люци, изумена съм от възможностите на Кайл, та той си е роден гимнастик! Не те ли е страх от травми- макар че и ти си минала по стъпките му и си знаеш най-добре. Като дете се възхищавах от спортната гимнастика, както и художествената, ходихме по регионални състезания в града ни да гледаме наши съученички, но дотам- нали едно време ни подбираха кой става за този спорт и кой не, за съжаление не бях от избраните и само си гледах, а вкъщи се пробвах сама да се правя на гимнастичка. Mr. Green
Голям Бибитко е другата крайност- слаб е в спорта, има слаба мускулатура в рамките на нормалното, водили сме го и на вид ерготерапия, и на детски спорт, както и навън излизат доста, за съжаление не може да надскочи сянката си. Може би активен спорт би помогнал, но е трудно да мотивираш дете, което не се чувства силно в тази област.
Смятах да го записвам на плуване с негово приятелче тази есен и всичко бе заето, когато звъннах, закъснели сме. Confused Зимата евентуално. Ще трябва по собствена инициатива да ходим на басейн.
Записах го на курс по рисуване, че му се отдава- подбрах такъв, където се експериментира с различни бои и рисувателни материали.
Днес в у-щето имаха спортен празник- скачаха, хвърляха топче, бягаха 50 м, моят Бибитко беше с най-слабите резултати, опитвам се да не си го слагам на сърце. Спортист от него няма да стане май-май.

Браво на Кайл за зъболекаря!
Приятно изкарване в Мексико и успешно зъболечение!

Ася, браво и на Тим, че умее вече да си пише името!
Как е сега с ДГ- нали имаше известни трудности преди ваканцията?

# 530
люцканова, радвам ви се винаги на активността Simple Smile все така да бъде! И Мони да има добра учителка тази година, та един дерт по-малко.

Андрей беше вече три дни на градина. Учителката е британка с опит, помощничката се оказа изненадващо българка, моя позната Simple Smile но се разбрахме да не се издава, да му говори само на английски, че ще си вземе беля на главата. После се смее и ми разправя как Андрей на обяда й казал важно: "This is moussaka."  Както става ясно, от тази година приготвям 3 лънчбокса, в повечето случаи с различно съдържание. Иначе в групата май са само арабчета, но все са малко, не знам по-късно ли ги водят. Трябва да видя списъка, ние се разписваме на идване и отиване.

за спортуването - от другата седмица почва футбол, успях да наглася тренировки за тримата по едно и също време, пу пу. Ако не ме домързи и на пианото да го сложа, ще е супер. Трябва да е зает, да не ражда простотии, че го има този момент при него  Mr. Green

за Китай - снимки с физиономии във ФБ профила ми, разказ и снимки без физиономии тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660641.msg31518506#msg31518506

# 531
  • Rennes, France
Привет Дами  bouquet

Нашия учебен ден мина във вторник. Луи, беше повече от доволен да започне отново у-ще Peace Емма почна в метвъртък при детегледачката, та вчера  иднес имаше малко рев сутрин, но бързо се успокоява Wink Аз съм отново на работа и да ви кажа ми е добре Mr. Green

Люци, приятен круиз - ще чакаме снимки. Дано учителката на Мони е добра и нямате проблеми Peace С Кайл, подхода ти е железен, на явно върши работа, пък и факта че има приятелче ускорява благоприятно нещата. Аз се надявам за Емма другата година да стане лесно почването на у-ще, защото ще има много деца, които познава и си играе всеки ден, покрай детегледачката Peace

Калалили, има едни такива "твърди" връзки между твоето колело и колелото на детета - Лекси в случай и така ти водиш, но и той кара след теб...пък и ако вземеш седалка и за Андрей, вече ще сте пълна дружина...Но те разбирам за колелото...аз тук викам като караме покрай улицата, но тя е спокойна, а и Луи се пази. Но покрай реката ни е най-добре - няма коли Mr. Green

Тити, нямам ФБ, но видях постовете ти - страхотни снимки, на снимката с "цепката" обра овациите Laughing. Интересно е било. Едва ли ще ми се одаде възможност да отида там, та ми беше хубаво да разгледам Peace. Мерси!

Бибит и Луи е "щиглец" какво му кадвам аз - направо клечка, на го записвам на джудо, както и миналата година и евентуално на още удин мулти спорт. Тук джудото е типично за нашия край, не е толкова агресивно, а дисциплинирано и с много правила. Та върши работа Peace На плуване ще го запиша от пролетта.
Аз ще пробвам аква-джим за мен, дано ми хареса доста, че  ена 15мин с кола от нас и дано не ме мързи Peace особено като застудее...

Ася, браво на Тим Hug
Перегрина, леко започване и на вас! Hug

Хайде отивам да полегна с една книжка...

# 532
тити, страхотни снимки, чак ми се прииска да стегна багажа и да тръгна на някъде Crazy
панталоните са уникални, стълбите умопомрачителни, а шведките не ме учудват Mr. Green

Люци, теб само като те чета и се уморявам. незнам от къде имаш толкова енергия. дай малко и на мен  Hug
браво на Кайл за майсторството. супер е, че си намерила възможност да тренира... направо е чудесно! Тим отказва да ходи на гимнастика, макар да се чекне нон стоп при всяка възможност...

Бибит, Тим всеки ден пита дали ДГ е още във ваканция и днес му казах, че в понеделник ще ходи и той каза: Тати, моята ДГ в понеделник отваря и аз ще ходят там да работа и аз ще купувам хлебчетата за закуска hahaha
бисери има всеки ден.
напоследък има голям интерес към книги, речникът му много се обогати, също и физически дръпна: катери се, скача, експериментира...

плуването е трудно самоорганизирано. виж дали някъде при вас не предлагат курсове към DLRG.

за рисуването: скоро пробвахме нещо с Тим и няколко дена беше зает: с Ц200 се правят линии ( моето е в шише) или разпечатваш картинка само с контури да маже вътре с лепилото. после се посипва със ситна сол и се изчаква да изсъхне. на другия ден се взимат водни боички, четката с повече вода, взима се боя и се държи на солта и боичката се разпространява сама. стават хубави преливания между цветовете. Тим беше очарован.

# 533
  • на брега на морето
Пере, честита ви венчавка!   bouquetПожелавам ви още дълги години любов и семейно щастие! Hug Дано леко започне градината Ди и бързо свикне(както и ти)! Hug
Тити, и аз четох с интерес за Китай. Много е хубаво за децата да пътуват наистина, сигурно са били очаровани!  Hug И аз съм от хората нямащи ФБ...
Люци, браво на Кайл!  bouquet Наистина звучи невероятно това, което прави(макар и аз да си имам 2ма малки гимнастици вкъщи Simple Smile)! Много е хубаво, че сте намерили място, където да ходи и не се и съмнявам, че с удоволствие ще се забавлява детето! Hug Добре е, и че е посвикнал с ДГ. Дано тази уч-ка на Мони е наистина свястна! Леко зъболечение! И приятен круиз, дано хубаво си починете! Hug
Калалили, браво на Лекси за успехите му с колелото!  bouquet Браво, че намираш време за разчистване, опасна си ти! Hug
Ася, браво на Тим, че вече си пише името!  bouquet Радвам се, че се разписа! Hug
Бибит, браво на малкия Б. за интеграцията в ДГ и за броенето!  bouquet
Къти, радвам се, че и при вас началото на уч. год-на е добро! Все така да е! Hug
Стана ми интересно, че джудото е популярно при вас, да не сте около Ла манша(може и на лични Simple Smile)?
При нас началото на градината на Кирил също мина добре. Е, поплаквал по малко някои дни(особено като е дъждовно и не излизат много навън), но му хванали цаката. Пускали му музика и веднага се разсейвал. В ДГ е популярен с това, че постоянно пеел. Все ми казват, че хубаво пеел. Simple Smile
Времето ми изтече, друг път пак! Хубава есен на всички! Hug  bouquet

# 534
  • USA
Привет група,
Лекси много бързо напредна с колелото и вече е про  Rolling Eyes Събира овации по площадките и съседите като минаваме покрай тях.Аз съм доволна,че покрай него мога да тичам ,но на Андрей му е скучно да се вози вече в количката и гледам да е на кратки разстояния и до близки площадки,та и той да се наиграе.
Мина и нашият първи ден в училище.Лекси не искаше да си тръгва.Беше с родителите и децата.Половината деца реваха,а Лекси тичаше към стаята и то с раницата Simple Smile много държа да я носи,въпреки,че не беше истински ден.Буквално ме забрави като влезе,изобщо не ме потърси,а като стана време да си тръгваме едва го убедих.
Тити страхотни снимки! Китай и за мен ще си остане мечта.Няма начин да си причиня толкова дълъг полет с моите диванета. Аз имам ФБ ама май не сме приятелки.Прати ми на лични покана ако нямаш нищо против. Ще се радвам и на физиономии Simple Smile
Люци железна си Simple Smile Весела ваканция! Браво на Кайл за гимнастиката! И аз на времето се занимавах с гимнастика,но само до гимназия,там рисуването надделя Simple Smile Лекси също е много силен и минава мънки бара,но за много неща не му стиска.Успява да ги направи само когато никой не го кара и когато сам се почувства сигурен в себе си. И той ще ходи на гимнастика и тази година,само защото мога да водя и Андрей там.Обмислях футбол,но с малкото няма как да стане и се отказах.Плуване ми се ще,но искам да видя как ще му се отрази училище най-напред,а и предпочитам да го записвам на такива мероприятия през зимните месеци,когато няма много излизания и физическа активност на вън.мм в бг беше учител по карате на деца и го карам да го запише или да го учи,но според него бил малък.
Къти дано и Ема бързо свикне с детегледачката!
Мелина талант е твоя Кирил! Да ни пуснеш някое клипче.Лекси е много зле с песните.На думи ги докарва,но мелодията е мноооого зле. Laughing

# 535
  • Немция
Да "намина" и аз набързо- през уикенда имахме гости...сега откраднах време.

Калалили, браво на Лекси- и за колелото, и за градината, справя се с всичките предизвикателства идеално!
И на мен ми се случва търчане след баланс-байка на малък Б., тъй като примерно по тротоари кара смело напред, но не се спира при пресечки на улици, та бягам да го пазя. Баткото винаги е бил много предпазлив, не ми се е изплъзвал - сега така или иначе е в по-разумна възраст и дори често той пази малкия. Когато е притеснен за малък Б. избухва в сълзи дори ooooh!, когато не може да овладее ситуацията.

Голям Бибитко е труден със спортовете, не мога да го мотивирам за каквото и да е. С плуването горе-долу се съгласи, проблемът е, че не иска да остава сам, без мен Rolling Eyes, затова и надеждата ми е да е с приятелче, че да не му е терсене.
Не съм се интересувала от философията на джудото, не знам каква е разликата с другите бойни изкуства... не, че Бибитко желае да изпробва- питала съм го, не иска.
Тъй като понякога обича да реди шах, му предложих на шах да го запиша- пак не ще. Rolling Eyes Засега единствено снукъра(вид билярд) го вълнува, но първо не приемат деца на неговата възраст, второ- клубът по снукър ни е сравнително далеч.
Засега рисуването остава, ще го мъдрим какво друго ще се прави в бъдеще.

Мелина, песнопоец си имаш. Wink И двете ми деца умеят добре да пеят, само малък Бибитко още не изговаря добре всички думи, за сметка на това пък вади мощен глас. Mr. Green

Къти, какво е аква-джим, водна гимнастика ли е?
Ох, и на мен ми се иска да се мобилизирам да правя някакъв спорт, плуване също би ми харесало... Въпрос е на желание и организация.

Тити, екзотика, чудесни фотоси! Цепнатите гащи съм ги виждала по документален филм за Западен Китай, в разни затънтени краища там, не съм знаела, че в цял Китай са популярни.
Аз съм с ФБ, макар че го ползвам от дъжд на вятър- може и на мен да пратиш адреса си.

Леко начало за всички дечица в детските градини и у-ща, както и за майките им! Wink

# 536
  • Rennes, France
Мммм, дааа - първо се редактирам:

Перегрина, честито ви църковно бракосъчетание  bouquet Много любов и разбирателство!

Люци, браво на Кайл за спорта - това наистина ми е трудно да си го представя с Луи, явно си е до дете Hug
...

С днешна дата, привет на всички!

Мелина, живеем в Бретан - та джудото си е местно, но е интересно за Луи и научава много неща. Учителя е млад, оказа се даже че е бил в България, и много се труди с 20 деца, кое от кое по-лудо...горкия накрая на тренировките е вир вода Mr. Green

Бибит, аква-джима ще го "видя" днес - предполагам гимнастика в басейн...дано не съм най-младата Mr. Green Crazy но ми е интересно, а при 33градуса на водата, как да не ти се прииска...аз студена вода не обичам Crossing Arms Whistling Как е ученика, нищо не казваш...

Калалили, аз имам триколка за Емма, и така "тичам" и "викам" след Луи...но ние караме основно покрай реката. Там обаче проблема ми е че няма парапет, но пък и Луи се пази - само като е много далече почвам да викам, да спре - прави се че не чува това дете ooooh! Ние щяхме да му купуваме тротинетка тези дни, но Луи се заинати за скейтборд, ние за тротинетка - помолихме го да опита, той не иска - съответно казахме Стоп, нищо няма да взимаме и Луи се разрева че искал тротинетката - еми, късно е чадо Naughty Може би за рождения му ден ще купим...Сега мисля на Емма какво да купим, защото все от брат си има неща, ама после си знам че като порасне ще ме обвинява че нищо не съм купувала, та искам да си и купя нещо Wink

Ася, интересно е това - а после как измивате лепилото? При нас боичките се ползват "свободно мазане" - Емма и Луи бяха приятно намазани вчера Crazy.  

Емма днес не плака, така че драмата мина. Не че имаше голяма, де Wink
Луи ще го пробвам и на още един спорт другия понеделник, че и аз като Тити, мисля че им трябват активитети, да не им ражда главата бели Peace Музиката обаче ще я оставим за в къщи, а другия проблем е че трябва да го свиквам да си пише домашни, защото догодина ще е първи клас и сериозно ще има да пишат, пък нашия хич не му е интересно ooooh!

Хайде оставям ви, до скоро  bouquet

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 14:30 от cutty

# 537
  • на брега на морето
Интересни неща пишете!
Браво на Лекси за колелото! Hug Кала, подсещаш ме, че скоро не съм му правила клип на Кирил как пее. Имахме една дълга фаза с трудно снимане-все или искаше да докопа камерата и се сърдеше, после пък период на физиономии и саботаж(спира да прави нещото, което прави като почна да го снимам). Сега сякаш е в по-нормална фаза, та ще го пробвам да му направя един клип като пее, иначе трябва да прибягна до скрита камера. Laughing И ще ви пратя.  Hug И бебо почна да "пее" вече. Трябва и него да го запиша.
При нас няма голям избор на спортни занимания за деца, освен футбол. Та ще ходят на футбол след някоя друга година.
Днес съм набързичко!... Hug  bouquet

# 538
  • Немция
Мелина, и на мен ми е трудно с дребоса да го заснема както трябва- трябва да не ме види с фотото, иначе търчи да го иска, за да щрака с него. Цяла песен ще ми е абсурд да снимам, ако не е "скрита камера". С голям Бибитко на 3 и нещо имам записана цяла песничка с 3 куплета "Над смълчаните полета/пеят медени звънчета..." Crazy, а той маскиран с кърпи, шалове и шапки като Дядо Коледа. Laughing С малкия това е мисия невъзможна. Wink

Къти, уау, скейтборд иска вече Луи. Много сте напред с мат`риала.

Бибитко свиква с у-щето. Откъм социализация все още е зле(чакал си приятелчетата от ДГ, има доста да почака), с никой не играе, на двора стоял до стената на у-щето, за да не го бутнел някой и наблюдава. Става ми мъчно, когато го слушам, но... дано се пречупи някой ден. Добре, че е само до обяд, не мога да си го представя на занималня на този етап.
 Заради едно по-буйно дете(което не умеело да стои на едно място и бе преместено най-отпред), наш Бибитко го сложиха да седне по-назад, до любимото му момиченце, радост голяма у нас, но пред нея дума не продумва. ooooh! Разказа ми, че днес всичките момчета са лудували из стаята, докато дойде учителката, само той си кротувал, заедно с момичетата.

От друга страна е прилежен с домашните, нямаме проблеми засега. Днес ми се стори, че нещо се е объркал, защото имаха голямо домашно- цели 4 страници Crazy, но щом така го е разбрал, ще се прави всичко. Отне му сума време- добре, че малък Б. спа следобеда, че да има спокойствието за домашното. Но с малка пауза и с удряне на рамо от моя страна направи всичките задачи без големи кръшканици. Като цяло е търпелив и умее да се концентрира.

# 539

Ася, интересно е това - а после как измивате лепилото? При нас боичките се ползват "свободно мазане" - Емма и Луи бяха приятно намазани вчера Crazy.  

от къде?  newsm78
Тим го маже с четка или стиска шишето, отпред има накрайник с малка дупка и прави така линии.
не маже никъде и себе си не цапа. иначе С200 е водоразтворимо и се мие с вода лесно, ако е още влажно. засъхнало мисля, че се изстъргва или чопли...

Бибит, дано Бибитко скоро си намери среда. Тим се поочупи и вече търси контакт и с непознати деца. забелязах, че предпочита да е част от група или да си играе с още едно дете. станат ли 3 деца и започва сам да си играе... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт