Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Берковица
Здравейте, явно днес е ден за боб (аз изобщо не го обичам,но моите мъже го обичат). Аз го готвя като салата, накисвам го от предната вечер и се сварява за 45 минути. Изливам водата, запържвам 3 глави червен лук,моркови, няколко сурови чушки, добавям и боба за няколко минути. Малко да изстине и слагам 1 буркан лютеница,1 праз,  магданоз, джоджен, чубрица и дивисил. И обърквам всичко. Рогата мерудия се отглежда в района от Бургас до Казанлък, а в другите места е сминдух.
Миж, изпратих книжките днес.
Наде, ние вместо кашкавал слагаме моцарела на пицата, по хубаво е.

# 61
Много ми е странно какво му е толкоз вълнуващото да четеш от балкона в чужда тема и да не участваш в нея - воайрство Sad
И да не пропусна аз пак да си ви поканя:

Изложбата ще си е там до 30-ти януари, така че ако ви се минава, заповядайте да видите Фафнир в пълен размер Simple Smile

# 62
Аз не мога да си обясня как има толкова нагли и ограничени хора, особено в литературен форум  Rolling Eyes
Обаче пък преди малко пристигна единият ми пъзел и съм мноооого щастлива  Heart Eyes

# 63
Миме в този литературен форум се подвизават и хора, за които книгатакоятоненазоваваме е върхът на сладоледа  Tired Мен не ме изненадва нищо. Вече почти нищо не чета в мамата. Само нашата темичка, темата за пъзели и се отчитам с какво съм се поглезила от козметичния магазин  Flutter
Скрит текст:
А като отидем на новото място е много вероятно изобщо да спра да влизам тук Thinking
Блазе ти за пъзела. Аз съм се нагласила с пъзела от Нелка Heart Eyes Но май няма да имам време следващите дни. Да видим Simple Smile
Ей забравих да се изфръцкам - днес си взех една страхотна пролетна бяла блузо-туника и отпред картинката е какваааа - бухалчето от пъзела от Нелкаааа  Crazy newsm03

Елена_Т кажи здрасти Simple Smile Не е възпитано така да се наднича зад оградата. Здравей от мен Peace

# 64
Оххх , много пришълци четат темичката ни и ужасно много се нервя  ooooh!

Другарче Нарче си ляга , изпих си хапчетата и се буфкам в леглото да почета и ще заспивам. Хубава вечер ви желая !   bouquet

# 65
Здравейте Blush
Аз не съм от балкона, но преди време пишех тук. Вече ми се струва толкова отдавна Sad

Скрит текст:
Имах отвратителна седмица, която има тенденцията да прелее във втора ooooh! Седмица, включваща кошмарно пътуване до града на Десс по супер неприятен повод, като оставих две болни деца тук, а сега ме чака влизане в болницата за една бърза, но неприятна интервенция ... колко ли пъти използвах определението неприятен? Но стига съм ви занимавала.
Минавам за едно здрасти, да ви нацелувам и да кажа на Нелито, че утре сутрин ще пращам книгата. Още днес щях да пратя, но пощальонът забравил да ми донесе плик Rolling Eyes Както и да е, дано утре си спомни за мен и моя плик Crazy

Направих бърз преглед на тази тема, за която благодаря на Дев  bouquet и с нерадост установявам, че съм пропуснала бебе Анна Sad А кой знае още колко неща съм пропуснала.
Знам, звучи тривиално, но е факт, че ми липсвате изключително много Hug Нося ви в сърцето си  Heart Eyes Blush

# 66
Кости, ти хубаво ни носиш в сърцето си, ама идвай и по-често  Mr. Green
О, сега прочетох спойлера  Confused Hug

Абе, къде е Нели????

# 67
  • София
Ей, Кости  Heart Eyes Hug! Мъчно ми е да слушам, че си тъжна и заобиколена от неприятни неща. Знам, че е тъпо, но обикновено след такива дупки идват хубави неща и възходи. Навири нослето малко нагоре и се усмихни  Hug.
Нели наистина я няма цял ден  newsm78.

# 68
Здравейте Blush
Аз не съм от балкона, но преди време пишех тук. Вече ми се струва толкова отдавна Sad
А помня те! Едно симпатично момиче, което е далеч на юг от мен  Heart Eyes Дано всичко неприятно бързо се маха от главата ти  Hug
Един път я виках. Сега пак - Нелко?

# 69
Понеже май съм настроена поетично - Миж, Вени, Точ предизвикахте влага в очите ми Laughing
Наистина, толкова много ми липсват разговорите тук, че дори и най-малкото ме разчувства Hug

А Нели ти нямаш право на отсъствия Naughty

# 70
  • София
Нелка може да спинка оздравително, без да отваря комп днес - аз накрая на всяко боледуване имам един ден спане, за да се оправя ... А Кости, дано всичко мине неусетно при теб, по най-лекия начин  Praynig
Аз се скъсах да работя днес... преди време, от един пост на Мариетка - наскоро беше, се уморих само като я четях какво е правила цял ден  Crazy сега и моята стана такава...  Tired една страничка не съм прочела днес и вчера , мрън  Confused

# 71
  • ГОре на черешата...
Кости, нагушквам те много, много и стискам палци всичко да мине добре Hug Hug Hug! Пиши, когато можеш, липсваш...

... преди време, от един пост на Мариетка - наскоро беше, се уморих само като я четях какво е правила цял ден  Crazy

Whistling Crazy Mr. Green

Нели ако не се появи ще ѝ звънна Sunglasses...

# 72
Мариш Hug А ти какво направи с твоя крак? Може и да си писала, но  Embarassed

На ММ му е странно и неразбираемо как мога да тая топли чувства към хора, които познавам само виртуално Grinning Дори ревнува от вас Mr. Green Най-вече от Миж, заради гривната Mr. Green

Мариета Hug

# 73
Кости- Hug,бързо да отминават неприятностите и да си по-често сред нас!
Нели,дано не се е разболяла по-сериозно!  Praynig

# 74
  • София
Кости Hug
Камиче,днес по БТВ гледах интервю с Петър Станимиров.Изключителен човек.С голямо сърце и с любов към всеки свой нарисуван герой.Много ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт