Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ааа, аз днес няма да готвя  Mr. Green  Днес си правя разтоварваш плодово - зеленчуков ден и не ме интересува никой! Е, ... подготвила съм на фемилито едни пържолки, като най-лесно за мъже и тва е.

Тоя едрия боб от Халите и аз ще го пробвам, благодаря  Heart Eyes Доста рядко правя боб, на няколко месеца веднъж, я има, я не ... някак не се търси вкъщи много много.

# 46
  • Пловдив
Добре де, как виждате кой ни чете  newsm78 като цъкна долу на потребителите ни се виждат само нашите си  Thinking

# 47
  • София
Ей, супер рецепти за боба. Мерси, ВивHug  Изяснихме и мерудията, всичко е точно!  Grinning (Аз джоджен слагам на боб обикновено  Sunglasses, но ще опитам и със сминдух)

Мижжж, струва ми се, че Цвети е права, май не чете това момиче, само пише...  Wink

Не се вижда края на работата нещо, а е вече 4 и половина... Лек остатък от работния ден на всички!  Hug

# 48
  • Benelux / Varna
Добър ви ден!

Да поздравя на патерички всички които имаха поводи да празнуват през уикенда! Да сте живи и здрави! Да са живи и здрави и малките Тонита, а в нашата тема си имаме доста! Да са ви живи и здрави рожбите!

Нищо не ми се пише, много проблеми и тревожни мисли на главата ми се стовариха. Заспивам трудно и спя неспокойно.

А трябва да се явя на изпити в сряда и четвъртък, абсолютно ми е все тая дали ще ги взема и даже нямам мерак да седна да се подготвя зя тях. Каквото ми е влязло в главата туй ще да е! Ако ги взема взема, ако не ще повтарям когато имам време.

Бързо оздравяване на грипавите!

Наглеждам ви! Hug

Точи, много хубав подарък си избрала! Как мина театъра не сподели или аз съм изтървала?

# 49
Само се разписвам да не ви загубя,после ще се включа  Peace
Благодаря за хубавата тема Дев  bouquet

# 50
Дев
, страшно красива тема, благодаря   bouquet

Ехх, много пишете!
Нова тема, цели 4 страници, 3 от които за рецепти с боб!  ooooh! Аз пък боба го обичам със зеленце, много запечен, почти изгорял ама хал-хабер си нямам как се готви  Laughing Изобщо не мога да готвя, има 5 неща, които правя и те дори не са манджи или животоспасяващи гозби.  Blush

Точи, сууупер подарък за малката принцеса! Искам и на мен такава  Heart Eyes

Нари, оздравявай бързо!  Hug  
Във връзка с новината за качването в МБ на книгите на Несбьо, мога ли да те помоля Миж, да споделиш пак онзи списък, в който книгите на Несбьо за Хуле са по ред. А после като излязат в моби формат, да ми пратите, каквото е излязло негово  Praynig
Много съм нахална, ужас  Embarassed

Всички болни, да оздравяват, детенце на Петя сърчице да се върне здравичко  Praynig

Миленце, жива и здрава да е госпожицата! И да ти се обажда по-честичко  Laughing

Аз си прочетох книжката, писах в другата тема, а там направо не знам какво се е случило. Толкова дълго време никой не пишеше, сега изведнъж след тъпнята с онази съфорумка, всички се разписаха.  ooooh!  Прочетох някои интересни неща, даже сега ще проверя "Аленото цвете и бялото" дали ще ми допадне и дали да я пиша в списъка "за четене". Както и "Читателите от Броукън Хил препоръчват", май ще я имам предвид  Whistling

Иначе сега ще чета "Последното бягство" от Трейси Шевалие, в рейса, защото към 5.30, 6 без нещо отивам на лекция ..  #Crazy

# 51
Ето я поредицата за Хари Хуле, Бъбли  Hug

https://www.goodreads.com/series/51155-harry-hole

# 52
  • ГОре на черешата...
Дев, прекрасна тема си ни спретнала Hug, чак ми замириса на зюмбюли - обожавам аромата им.

За боб си говорите - цяла тенжУра сготвих снощи, гъстичък, с червен пипер, така го обичат мъжете ми.

Изчезвам да водя малкия на английски.

# 53
Дев   bouquet страхотна тема  Hug

Ей много пишете, спрете се малко  ooooh! Отивам да ви чета  Tired

# 54
  • София
"Аленото цвете и бялото" дали ще ми допадне и дали да я пиша в списъка "за четене". Както и "Читателите от Броукън Хил препоръчват", май ще я имам предвид  Whistling

Хе, същите си ги запусих и аз  Laughing

# 55
Вив,    bouquet  Hug

Аз се сетих какво щях да пиша преди тема и половина  Party Понеже ми излезе пъпка, си ползвах вечния спасител - чаеното дърво на Орифлейм. Има стик, който е със зелена и бежова част - лечебна и коректор. Има и едно дълго стикче, в което има нещо като спирт, но от чаено дърво, щипе като се нанесе ... ама как го обясних  ooooh!

Все едно, би трябвало Орифлейм още да ги правят, за пъпки са перфектни, не знам за херпес как са, защото никога не съм имала  newsm78

# 56
  • На планетата Земя
Зори  Hug, пожелавам ти да те оставят тревогите!

# 57
Добър вечер, момичета  Hug
Вече сме в нова тема  Shocked  Shocked
За Дев   bouquet
Гледам пишете за ястия с боб, а аз само как обичам боб, не е истина.  Laughing И изгорял го харесвам, Бъбли.  Wink
Едър боб купувам от Женския пазар. Joy
А тази вечер ще правя пица с моцарела. За пръв път слагам моцарела на пица. Та, ще ви оставям, за да ходя да я правя.  chef

Нели, къде си, днес май не съм те виждала тук?  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 18:46 от nadii

# 58
Ох,и аз да се разпиша чак на пета страница!  ooooh!
Дев,благодаря ти за хубавата тема!   bouquet
Благодаря на всички за комплиментите към мен и Аничка!  Hug
Аз вчера по някое време изтрих снимката,точно заради голямата публика на балкона  Mr. Green ,но доста момичета писаха за нея след това ...не знам още ли се вижда?   newsm78
Виви,радвам се,че си се появила ! Гледам дала си интересна рецепта. И ние сме любители на боба,така че ще се пробва задължително. А боба до готовност ли се сварява?
И моята щерка сутринта отиде хремава на училище,но нямаше как -тест по биология. Сега и аз я чакам със свито сърце да я видя как е.  Confused

# 59
Голямо разхождане днес ooooh!
А мислех да не мръдна от дивана с книжка  Whistling
Времето е виновно! Тук беше пролет  Heart Eyes
Бъбли благодаря, дано да си играе с люлката повече от една седмица Mr. Green За теб няма, ти си голяма вече  smile3534 Hug
Зори постановката е в четвъртък  Peace
Нелко newsm78 Hug
Нези не се вижда вече снимката Peace
Всички болни - оправяйте се бързо Praynig
Аз утре пак работна, че и имам сертифициране ooooh! Няма друга работа с толкова много изпити за поддържане на квалификацията всяка година...по няколко пъти даже   Crossing Arms  ooooh! Tired Но пък първата част я минах с един от най-високите резултати  bowuu Зубър  Nerd Mr. Green Outta Joint
Помрънках си. Благодаря, че ме изслушахте  Hug
Тук съм  Flutter

Лоренка заравих  ooooh! Хареса ми филма  Peace Идеален за разтоварване с кафенце Simple Smile А и е само час и 20 минути  Peace

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 19:06 от tochica11

Общи условия

Активация на акаунт