Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
И аз си копирах рецептата на Вени за боба - тъкмо като за мен е - мързеливичка  Mr. Green

# 31
  • На планетата Земя
В гуглето за рогата мерудия ми излиза сминдух.

Скрит текст:

Ако е сминдух - може да се намери спокойно по магазините. В много смески тип "шарена сол" има сминдух.

# 32
  • София
Миж, копирай си и мойта  Mr. Green Гарантирам ти, че друг бобо няма да искаш да ядеш повече  Flutter

Миле, аха ...! Значи ще сложа сминдух другия път в бобеца  Heart Eyes Благодаря  Hug

# 33
Миж, копирай си и мойта  Mr. Green Гарантирам ти, че друг бобо няма да искаш да ядеш повече  Flutter

Вече го направих  Hug
 Само дето истински смилянски боб не знам от къде да намеря ....  Rolling Eyes

# 34
  • София
Може да не  е смилянски, просто да е по-едричък, че е по-маслен някак си, а като се обърка с онова ми ти масълце с червен пиперец ... малеййй ...  Crazy
Аз да ти кажа съм го правила с всякакъв, и с кафяв също. Заливката и печения лук му придават вълшебството, така че да знаете, да направите от нея повече  Wink

# 35
Чета,чета и стигнах до рогатата мерудия- викам брех, за сефте го чувам това , питах гугъл- той каза - сминдух- и бързам да го споделя Simple Smile.. Иии после видях, че и някой друг го е намерил:) Отглеждала съм си всякакви подправки, но сминдух  не съм:) 
Та ще взема да  потърся истински- на клонче. или да си посадя напролет.

# 36
Миж, смилянски има в халите, на щанда за ядки. Само че 1 кг. боб е по-скъп от килограм пържоли. Едрият е 10 лева, а има по-дребен- златен - 8 лв. Но пък наистина е много хубав.

# 37
  • София
Вив, и аз ще пробвам твоята рецепта. Звучи ми вкусно. Аз обичам и бобена салата - понякога с праз лук, понякога с червен лук. А твоята вариация ми се струва като нещо средно (и апетитно) между готвено и салата  Grinning.

# 38
Миж, копирай си и мойта  Mr. Green Гарантирам ти, че друг бобо няма да искаш да ядеш повече  Flutter

Вече го направих  Hug
 Само дето истински смилянски боб не знам от къде да намеря ....  Rolling Eyes
От Смилян  newsm78 Rolling Eyes Mr. Green Hug
Последните две години от там вземаме, просто защото пътищата ни завеждат там  Peace Тази година - радуилски  Mr. Green
То аз боб не готвя, защото не обичам  Blush Мама и татко правят, свекитата също  Flutter
Ходих на пазара и си взех ябълки, моркови, пащърнак и целина - менюто е сок и крем супа   chef

Минавам да покажа какво взех на Али Heart Eyes и излизам - майка и сестра ми имат нужда от шофьор за шопинг  bowuu Mr. Green

ПП Нали съм червена шапчица ooooh!
Дев СТРАХОТНА тема   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes

# 39
  • София
Дев, много красива темичка   bouquet  Hug Тъкмо вече ми се приисква да има зюмбюли и лаленца по цветарниците, та да си купувам за вкъщи  Flutter
Явно довечера ще се готви боб, най-късно утре, да не изоставам от групата  Mr. Green

# 40
От Смилян - то е ясно, ама като нямам път натам...  Rolling Eyes
А и никога не съм имала... Знам, че е някъде към Девин май  Rolling Eyes
Еви, ще го видя онзи от Халите. Дано да не е китайски, че нали такъв внасяли и го продавали за смиляски и не увирал, ами стоял на камъчета   Confused

Преди малко се яви дамата със спойлера за "Аз преди теб" и нито дума за извинение, нито нищо... Само ни уведоми какво чете, сякаш някой много се интересува!
Егати и дебелокожите същества, честно!  ooooh!

# 41

Преди малко се яви дамата със спойлера за "Аз преди теб" и нито дума за извинение, нито нищо... Само ни уведоми какво чете, сякаш някой много се интересува!
Егати и дебелокожите същества, честно!  ooooh!
[/quote]

Може и изобщо да не е прочела коментарите след нейният пост. Има хора, които не четат какво пишат другите. Просто си пишат техните коментари.

# 42
Да, Цвети, между другото и аз това си помислих!
Вече се замислям съвсем сериозно да престана да чета другите теми, а само нашата  Thinking

# 43
Тъпото е, че ако наистина не чете коментари, утре ще се развълнува и от друга книга и пак ще издаде финала. Но както и да е. Не си заслужава да си разваляме хубавата тема.

Аз сладко си хрупам солети и гледам "Напълно непознати". Grinning Любимите ми браТчеди. Много забавен ситком. Един от любимите ми.

# 44
Страхотен боб има в Смолян , имаме познати и преди време ни бяха донесли от него , страхотен вкус 10 лева беше килограма , едър , абе чуден  , оххх огладнях направо сега  ooooh!   Laughing  

И аз видях за онова момиче , че е писало какво чете , дано да се е усетило какво направи снощи и че не е никак приятно това  Naughty

Омръзна ми от непознати лица които четат  ooooh!  Галя , как ти е на балкона ?

Не знаех , че другото име е Сминдух на рогатата мерудия , вземете си обаче на снопче , ако намерите  Peace Голяма реклама му направих , сега някой трябва да ми даде 5 лева  Joy

Общи условия

Активация на акаунт