Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Нели,това за "Аз преди теб" и аз го мисля.  Peace
Радвам се,че си добре!  Hug
Миле ,и мойта е с прогресираща хрема. Sad

# 91
  • на североизток от Рая
 Татяна Фералиева, за първи път ли си тук? Заповядай долу не хапем, не щипем. Ама е грозно да се накичиш там и да дебнеш.  ooooh!

# 92
Нели, радвам се, че дойде. Hug
Обичам да четa твоите постове, пълни с позитивизъм и такава обич.   bouquet Дарявaш я на всички.

Желая дечицaтa на Нези и Милето да са добре. Всички бързо да оздрaвявaт.
Гане, права си, с кашкaвaл е по-хубава пицатa. Обичам моцарелa, но ще си я консумирaм така, без да я слагам на пица.

Хубава вечер от мен.  Hug

# 93
  • на североизток от Рая
Нади,  Hug!

То хубуу аз дойдох, ама вас ви няма.  Thinking Е, има горе хора, ама не идват долу. Затова и аз си бия камшика, но утре вие като дойдете, мен няма да ме има. Стана тя, въртим се като земното кълбо.  Laughing

Този пъзел съм го редила

Исе, много красива идея да е на първа страница на темата ни.  Simple Smile

Лека нощ!

# 94
  • Benelux / Varna
Кости, миличка  Hug Hug Hug Дано всичко мине безболезнено и всичко да е наред!

Дечицата на Милето и Незито бързо да се оправят от хремата! Нези, аз не успях да видя малката принцеса, но сигурно ще я видя във фейса Simple Smile
Миле, а ти как вобще успя да си помислиш, че не си добра майка!  #Crazy
Нели
, оправяй се скоро! Нещо хубаво пътува към теб, услушвай се тези дни!

Прегръдки за всички останали!  Hug Hug Hug

# 95
Добра вечер  Hug

Мижче, забравих да ти благодаря за линка за Хари Хуле  Hug

Нели, радвам се, че си тук. Оздравя ли, всичко наред ли е?  newsm78

Всички болни дечица и родители да се оправят, много гадно така. То е от времето, нито топло, нито студено, перфектно за разните му бацили и вируси  ooooh!

Кой беше писал за сериала "Напълно непознати"? Уникааалеееен! Обожавам ги братовчедите. Особено братовчеда Балки от Мипос  Laughing Laughing  С неговия "мипоски цяр" и "свински зурли с шафран"  Joy

На мен моя приятел ми казва, че съм пристрастена към мамата. Ами преди не беше така, но сега с вас, я следя много повече  Hug

Гостите от балкона са смущаващи, наистина. Все пак тук си споделяме сравнително лични неща, не е приятно други хора само да воайорстват. Май повечето, които казвате, че форума става неприятно място, за съжаление сте прави ...  Thinking

# 96
Леле, Гане, ти си имала предвид едно, аз съм разбрала друго.  ooooh! Laughing
Но както и да е, повече ми харесва пицата да е с кашкавал.  Laughing

# 97
Минавам да гушна Нелка Hug и отивам да спя
Някой друг за прегръдка?
Лека нощ!
До утре

# 98
  • София
Минавам да гушна Нелка Hug
Някой друг за прегръдка?
аз 

# 99
Добро утро  Hug

Днес се събудих много рано при това от болки в корема и кръста /МЦ/ ooooh! Сега се излежавам и хич не ми се става  Blush

Нели радвам се, че си се разписала снощи. Идвах да надничам и аз къде си  Mr. Green

Другарче Нарче тая сутрин ще пия конска доза кафе, да те почерпя  Rolling Eyes

Миле не си лоша майка! Дано днес детето е по-добре Hug

Бързо да оздравяват и другите болни и с нови сили на училище и на работа  Hug

# 100
  • В Балкана
Добро утро!!     bouquet

Дев, благодаря за темата!!   bouquet   bouquet

Всички болнички - да оздравяват!
После може да излизат в грипна ваканция (децата). Когато бях ученичка много се радвах на ваканциите  Blush - грипна, дървена.. Ваканция да има.

Зори, Кости  Hug  Hug

# 101
  • ГОре на черешата...
ДУ  bouquet!

Нели, всички питахме за теб  Flutter

Уф, снощи не остана време за филма, А дано днес да го изгледам...

# 102
Добро утро  Hug

Кости , радвам се че те "виждам" тук отново , стискам палци , всичко да се нормализира при теб и да нямаш тревоги  Hug   bouquet

Другарче Лофче , щастлива съм че мислиш за мен  Hug  И аз спретнах едно кафенце и пийвам сега , че след малко ще отлитам за работа . Днес качили ми е много по - добре , да видим как ще съм през деня  Thinking

Да се махат тези болести гадни от малки и големи , пууууу , не е работа човек да е болен .
Хубав и усмихнат ден от мен !

# 103
ДобрЮтру ... както казваше един известен филмов герой  hahaha

Аз не съм доволна - писах до късно домашни, не се наспах, днес имам лекция с неприятен преподавател(за мен), че на всичкото отгоре автограф трябва да му искам ....  Sick

Най-хубавото на деня ми е, че трябва да отида до библиотеката, най-лошото, че като отида не мога да си взема нищо, защото имам предостатъчно и съм се заринала. Ще взимам на други хора, но не за мен  Crossing Arms

Оплаках се!  Naughty

Дано вашия ден мине хубаво, да оздравеете и да се чувствате добре  Hug

# 104
Добро утро ! Аман значи от болести. Бързо да ги преборвате пожелавам.
Аз  като една от доскоро само четящите горе  да си кажа, че невинаги  ти се ще да пишеш. А е жалко да  спирате да пишете заради някакви, хм... други.
Благодаря за отзивите за Керана Ангелова.  Снощи успях да си открадна малко време за мен и да  я започна  Слънчогледите.  Наистина  си трябва настройка и внимание към думите. Харесва ми, ще си я чета бавно.
Опитвам се да запаля дъщеря ми по четенето- и най вече да си чете сама.  Всичко дето го пише , като съвети  съм изпълнила- кхъм-
Купувам книги, вижда ме как си чета, водя я в библиотеката- има си карта нейна, посещаваме книжарници, купувам, каквото тя си избере, има си собствена библиотечка, Чета и от бебе... Дано скоро се отпусне, и открие това удоволствие.
ПП
На 7 г. е Ако имате  още идеи свиркайте.

Пожелавам ви приятен ден  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт