Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 246
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • На планетата Земя
Oooo, дай ми да се прегръщам!  Mr. Green

Слив, дано намериш нещо подходящо.

Мариш, какво ще правите днес с малчо?

# 211
  • в огледалото на живота
Сливче,за оцветяване или колаж ще правиш?
Това дали ще помогне?
Може да ги принтираш.

Скрит текст:

Пиши ми  Hug

# 212
  • София
Миленце, сега излизаме да си вземем кухнята и на разходка  Hug Навън е песен, поне така изглежда през прозореца  Flutter  Party

# 213
  • София
Дев, тези ги гледах. Довечера ще си по играя с картинките.   bouquet

# 214
Само да кажа на Гани, че днес си днес книжките  Hug
Много ти благодаря за "Фантомна болка" , но пак казвам, че ще ти я забавя - колкото и да ми е неудобно, това е положението   33uu
Вечер прочитам по няколко странички и ми се доспива  Blush

Другото ще го напиша в скрит текст, защото пак се ядосах ....

Скрит текст:
.... на Предай нататък. И преди ви споделях в какъв вид си получавам книгите след "пътуване" оттам  - износени, мърляви, все едно 30 човека са ги чели  Confused
И днес в същия вид получих поредната си книга ... сякаш е била на пл. Славейков в кашоните, а не са я чели хора, обичащи книгите  Tired
Направо вече не знам... Учудвам се на мисленето на някои хора - "след като е чуждо, защо да го пазим". Аз винаги подвързвам чужда книга, без значение дали познавам реално собственика или не.
Ще си прибера и другите две книги, които "пътуват" и ще приключа с този сайт. След като не се пазят книгите, няма смисъл от цялата история, която по принцип е добре измислена, но не и с за хора с нашия манталитет!  Naughty

# 215
  • в огледалото на живота
Миж,разбирам те... Confused
Аз бих публично обявила в този сайт състоянието в което са ми върнали книгата...тъй де,да знаят и останалите.... Crossing Arms
Между другото,кой е сайта?

# 216
Миж,разбирам те... Confused
Аз бих публично обявила в този сайт състоянието в което са ми върнали книгата...тъй де,да знаят и останалите.... Crossing Arms
Между другото,кой е сайта?

Този - ....
Не, няма смисъл нищо да обявявам. Не ми се занимава, нито ми се прави разследване  Stop
Факт е, че книги, които аз получавам са в перфектно състояние, но те не са трилъри.
Докато моите трилъри идват като ....  Sick Ако се тръгне по тази логика много ще се задълбае /кой-кога-защо и т.н /, а не искам.

Както и да е, просто споделих  Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 13:55 от mijjjka

# 217
Дев, няма ли да слагаш арабските одежди?  Flutter

# 218
  • в огледалото на живота
Дев, няма ли да слагаш арабските одежди?  Flutter
Hug
Вчера ги сложих,ама пак се преоблякох днес ... Blush
За сайта-разбрах.... Wink

# 219
  • София
Здравейте!
Разписвам се много набързо, защото тази седмица, а най-вероятно и другата, ще залипсвам от темата. Всичко ми е на свръх-забързани обороти в служебен план; гоня крайни срокове и главата ми е само на вълнА работа  ku-ku . Напрегнато ми е и само се моля да не забравя или пропусна нещо там, защото иначе - лошо  ooooh! Така че, не се притеснявайте за мен, ако ви залипсвам.
Чета ви, но не смогвам да пиша.

Когато прочетох какво е направила Зори за Нели, историите и на двете, емоциите около всичко това, се замислих, че всъщност думите "добро", "приятелство", "щастие", "любов" са само съчетания от букви. Такива моменти дори и изкуството е безсилно да опише. Затова само ще кажа едно.
Зори, ти си велик човек! Покланям ти се!  omm   bouquet

Цвети, преди наймсе страници имаше въпросче към мен. Извинявай за късното включване, но отговарям. "Град Отчаяние" е първата книга, "Отмъстителите" е втората. Чела съм ги наобратно, с времеви промеждутък от около 15-тина години, като Градът го четох сравнително наскоро - преди няколко (3-4 може би). И двете са интересни, държат много в напрежение, не са от най-страшните на Кинг, но не са и невинни (ако въобще при Кинг мога да използвам подобно определение  Twisted Evil). Можеш да ги четеш отделно, но е добре да прочетеш и двете. Лично на мен "Отмъстителите" ми беше харесала повече, но една книга се възприема по различен начин в различна възраст на човек. Възможно е, ако я прочета сега, да не съм на същото мнение. Но Кинг си е Кинг - книгите са добри и двете  Peace

След като днес имаме празник, ви гушвам всичките силноооооо

# 220
  • На планетата Земя
Миж  Hug, при положение, че тук се скъсваме да си предаваме и препредаваме, даже си и отказваме, не виждам наистина смисъл да участваш там, щом получаваш книгите в този лош вид.  Peace

Маришкин, навън времето е просто прекрасно! 11-12 градуса!

Кали, леко да ти върви! Ето ти едно букетчИ да ми се усмихнеш  Heart Eyes Mr. Green

# 221
  • Benelux / Varna
Добър ви ден и от мен!
Ухуу че готинко ни е нагушила Милето! Мерси! И на теб една голяма  Hug

Искам да благодаря на всички за прекрасните думи, които сте изписали за мен! Почувствах се наистина неудобно от всичкото това излишно внимание, защото както няколко пъти казах,,,за мен не е кои знае какво! Даже не бях казала на мъжа си и вчера като споделих с него, как ме величаете едва ли не, че ми е неудобно, той просто се засмя и каза:
"Подкупваш ги, за да получиш пак два подаръка за Коледа! " smile3532 ( човека веднага съзря подмолни мисли, сигурно защото ме познава по-добре от вас!)  Joy До тука спираме, че то цяла одисея стана.

Сега да докладвам за днес: мале, пълна каша ви казвам! Голяма мацаница! Имах късмета да седя до друга българка, обаче хич не можахме да си помогнем и препишем! То не е това целта де, ама като незнаеш- все поглеждаш! За пръв път отивам неподготвена както аз си искам, но пък за сметка на това пък имах страхотна почивка със семейството си в България, това за мен е най-важното! Изпита - каквото такова! Утре съм на устен! Резултати чак в понеделник.
Натоварващо:
Скрит текст:
Обаче не това ме тревожи мен, отдавна отлагам един преглед, все се каня, но така и не отидох преди Коледа. Сега обаче е наложително и утре ще отида да си запазя час, че вече 20 дена имам болка и тя ме притеснява много, досега не ми се е случвало. Затова там са ми нужни повече стиснати палчета!

# 222
Кали, много ти благодаря за изчерпателния отговор.  bouquet Надявам се другия път в библиотеката да има и двете книги, за да ги взема. Вчера имаше само "Отмъстителите", но като прочетох, че героите са почти същите както и други сходства се зачудих дали не са свързани.

Времето наистина е много приятно.  Heart Eyes

# 223
  • На планетата Земя
Зори!  Hug Не отлагай, отивай, за да се успокоиш.

За теб!

# 224
  • София
Миж, неприятно е това с книгите  Confused. Между другото, Нари, книжката за Лейди Макбет пристигна в леко скъсана опаковка, не я бяха подлепили добре и ми се видя понамачкана  ooooh!. Аз я подвързах и до вчера я бях оставила под други романи, да й натежат отгоре и да я изпънат малко.

А мен ме боли главата и корема. Значи това ПМС ще ми вземе здравето, понякога ме тормози по две седмици преди самия цикъл  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт