Две сърца сега в едно туптят, през АВГУСТ радост ще ни донесат!

• 31 908
  • 709
  •   1
Отговори
# 60
Аз си свалих едно приложение на телефона от google play-pregnancy се казва и от там си следя размери и всичко останало, и честно казано съвпадат с тези на лекарите.Знам, че е скъп прегна теста, но прочетох,че БХС често дава подвеждащи резултати.

# 61
Момичета, споделете с какво се мажете против стрии. Преди ползвах Мустела, сега май ще заложа само на етерични масла. И без това получих стрии предния път... А и още нещо... Сега коремчето ми започна да личи още в третия месец. Как е при вас с втората бременност.

# 62
  • Sofia
Вчера бях на кулинарен курс за турска кухня ( отдавна го бях платила). Беше унаклно и приготвихме адски вкусни неща, които за съжаление след това повърнах Sad
Малкият е по-добре - хапва, играе си..
Въппосният тест е скъп, защото е нещо ново за България. Надявам се, че до няколко години ще е наполовина:) иначе и аз бих го направила Peace

# 63
Момичета, споделете с какво се мажете против стрии. Преди ползвах Мустела, сега май ще заложа само на етерични масла. И без това получих стрии предния път... А и още нещо... Сега коремчето ми започна да личи още в третия месец. Как е при вас с втората бременност.
и при мен е така с първата ми бременност ми пролича чак към петия месец , а сега започва да ми личи още от сега Joy ,и аз се мазах с мустела но сега ще тарся нещо друго по ефикасно  Simple Smile

# 64
  • София
Леле, момичетааа, с 1-а бременост ми пролича малко след 3-я месец, а сега да ви кажа....още съм 9 седмиац и вече ми личи! Simple Smile

Дайте варианти за някакъв домашен крем за стриите....бях чела преди време смес от какаово масло и невен или от сорта....трябва да се разтърся...

# 65
vioneta, не се притеснявай! Освен БХС, първата ФМ е точно заради това - ако си при добър специалист - няма място за притеснения!
"Прегледът на феталната морфология между 11-14 г.с. позволява диагностицирането на някои големи структурни аномалии на плода. Ранното диагностициране на тежки и несъвместими с живота аномалии дава възможност за прекъсване на бременността в по-малък гестационен срок, което е свързано с по-нисък риск за бременната. В допълнение, специализираният ехографски преглед между 11-14 г.с. се използва и за измерване на дебелината на нухалната транслуценция, както и за оценка на феталната носна кост. Последните два ултразвукови маркера представляват ефективно средство за ехографски скрининг за хромозомни аномалии в ранните срокове на бременността, вкл. за синдром на Даун."
Петя, аз ползвах Мустела с първата бременност, получих малко стрии на гърдите. Сега пак съм си взела, но мисля да заложа и на кокосово масло в по-късен етап!
janin4eto_87, обожавам източната кухня под всякакъв вид  eat Браво! Да споделиш рецептите Simple Smile Радвам се, че сте по-добре!

# 66
http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-9.htm

Прегледайте тази козметика. Аз си поръчах и очаквам да дойде. Сравнително нова е в БГ, но я ползват много български известни бременни дами и коментарите са повече от прекрасни.

# 67
Момичета,днес се чувствам малко по добре и страхът ми поотмина,бях на ФМ И БХС видяхме бебчето подробно,беше супер,сега чакаме резултатите от БХС.Не се видя какво е момче или момиче,но е здраво и всичко си има.Хубаво ми е и съм малко по спокойна. Heart Eyes

# 68
Itudzharova,благодаря ти много за информацията.А за продуктите на Палмърс, аз си ги взех от Lily и мисля, че бяха малко по-евтини.

# 69

При мен ми личи от втория месец дори.  Simple Smile
 Аз си купих крем Перкуталфа и се мажа с него, беше на промоция 2 туби за 44 лв, има доста добри мнения за него в интернет.
При първата бременност последните 2 седмици ми се появиха доста стрии, които впоследствие успях да залича с ампули Лиерак ! Но да си призная не бях упорита в мазането по време на бременността...използвах крем Дева, и други, които не си спомням,,,затова сега заложих на по-качествена козметика

# 70
  • Айтос
ходих на разходка и вече има почти 40 нови мнения  Hug
аз знам домашен крем против стрии, ама като си седна на компютъра ще я напиша. бърках на една колежка като беше бременна и няма грам стрия.

# 71
  • Бургас
meri-geri Simple Smile ММ е към ПИБ,има и той онлайн банкиране,
но не е така хубаво като на ДСК-самият той го каза  Mr. Green
Вили Георгиева честито ви сърчице.
Petya.Dimitrova аз не съм се мазала с предната Б ,освен с нормални овлажняващи ,
защото ми стоеше суха кожата.Аз съм доста пуФкава и кожата ми е еластична Mr. Green
имам си стрии от тинейджърка и понеже на са много и видими ,не ми пречат Wink
С първата Б стартирах с нормални кг и ми пролича 4м,
сега съм с доста кг отгоре и си имам добре отгредан корем,
та може и чак в 6м да ми проличи Joy
janin4eto_87 язък `начи ,че си върнала поръчката Hug
Радвам се че дребосъче е по-добре.
sistra нека си все така спокойна.
Ред завид за разходката -времето е чудно Peace

# 72

Друго ефикасно имуностимулиращо, което се сетих е клеевата тинктура - какво ви е мнението?

Аз я ползвам винаги и за всичко и съм много доволна. На бъдещата кака от бебе давам и до сега антибиотик не е пила.

Относно кремчетата- миналата бременност ползвах мама дона на чико и съм страшно доволна. Стрийте ми започнаха да се появяват в третия месец, а в петия ме питаха ти още ли не си родила. Корема ми беше като за тризнаци. Резултата е без нито една стрия още след второто намазване ми изчезнаха и го ползвах до края. След раждането се мазах и с продукта за стягане и всичко ми се прибра аз не очаквах, защото имах страшно мнооооого излишна кожа.
Сега като тръгнах да го търся по аптеките се оказа че "това не било медицинска козметика" / явно не са си платили където трябва/, но го има в Хиполенд.

# 73

Друго ефикасно имуностимулиращо, което се сетих е клеевата тинктура - какво ви е мнението?

Аз я ползвам винаги и за всичко и съм много доволна. На бъдещата кака от бебе давам и до сега антибиотик не е пила.
mis mimi как и я даваш, тя е много неприятна?

# 74
Хммм Недялка замисли ме, да взема да се поразровя  Thinking newsm78

За мазането предната бременност се мазах с мляко на Бюбхен, сега съм си взела на Матерна козметика да видим не съм почнала още да се мажа редовно, въпреки че и на мен ми личи вече. Предната бременност имах такъв корем сигурно чак към 4 месец.

Общи условия

Активация на акаунт