Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 567
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътя
Здравейте , имам въпрос и се надявам да ми отговорите , мина вече месец от последния ми ден на плодове и чай и смятам утре да започна отново , но този път да изкарам много повече дни (около 20 и няколко) от първя път и да съм само на 1 вид плод през деня . Дали е достатъчен периода 1 месец който мина , като се има в предвид , че не съм се захранила предния път както трябва  и постя в момента ( от началото на постите) ?
Аз щях да питам същото, защото чух противоречиви неща.

# 136
  • На брега на реката
Добре е да минат от 4 до 8 седмици, между плодуванията. Зависи, колко продължително е било предното, ако е било 5-7 дни е възможно след месец, но ако е било 10 и повече дни е желателно да се изчака 2 месеца. Решението е лично, но все пак нека е разумно. Успех!

# 137
  • Димитровград
Добро утро! И аз съм тук отново. След миналогодишното плодуване, което ми донесе минус 12кг( които успях да запазя до зимата), сега имам спешна нужда от повторение. Обездвижването през зимата и неусетното връщане на старите, нездравословни хранителни навици ми върнаха обратно загубените с толкова усилия 12 кг. Освен това се чувствам ужасно- подута, с киселини и рефлукс, лесно се задъхвам и изморявам....пълна трагедия. От вчера съм на режим и тази сутрин съм минус 1.8 кг. Първите дни винаги са ми трудни, но пък цифрите на кантара са супер стимулиращи( наясно съм, че е само вода, но пак ми е готино Simple Smile )

# 138
  • по пътя
И аз започвам режима отново, но не смятам след това да се връщам към нездравословно хранене. Simple Smile Пролетта е идеален момент за преминаване на сурова храна, поне за малко. Обикновено по време на пролетния и летния пост, си правя подобни прочиствания, които помагат не само на тялото, но най-вече на душата. Peace

# 139
Здравейте и от мен! Много ще се радвам, ако ме приемете отново в редиците на плодуващите, че бал иде.   bigdance2  Имам запитване. Смятате ли, че ще е хубаво, ако изкарам житния режим на Петър Дънов, като уводна стъпка в плодуването? Благодаря предварително.

# 140
 Привет момичета и аз се присъединявам към вас от днес. Планирам 10-12 дни плодуване + 10 захранване. Успех на всички! newsm10

# 141
Момичета, влизам само да споделя за моите плодолечения. Последната година и малко, откакто ми откриха миома, съм правила 3-4 пъти плодолечение, като две от тях по 9 дни с 5 дни захранване. Другите две бяха за по 5 дни.
Днес бях на гинеколог и миомата ми е намаляла 5 пъти /от 21 мм на 4 мм/.
Попитах гинеколога дали това може да се дължи на плодолечението и той не го изключи като вариант. Но е факт, че аз не съм пила никакви билки или лекарства за миомата досега. Възможно е, разбира се, това да е само в моята глава и да има някакви други фактори, повлияли на размера ѝ, но все пак реших да го споделя и тук. Аз ще правя отново тези курсове, сега чакам малко разнообразие на плодовия пазар и мисля да направя един голям курс от 20-на дни.

# 142
  • по пътя
 инсп. Гаджет, разбира се, че има връзка.Ако те интересува повече можеш да видиш и съветите на Гайдурков, имаше също едни възрастен човек, който гостува в " На кафе" и каза доста интересни неща. Гайдурков е ученик на Лидия Ковачева, но гледам имат някои разминавания с д-р Емилова-специално за меда и зехтина.
http://www.zdravjivot.org/11503/%D0%B4-%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D0%BE … 0%B5%D1%82%D0%BE/

Намерих е хубав сайт с рецепти свързани по-скоро със захранването:
http://bg.emilova.eu/index.php?option=com_content&view=artic … &limitstart=2
Успех на всички, решили да благодарят на тялото си, по този начин.Днес ми е втори ден, имам много енергия и се чувствам страхотно. Simple Smile

# 143
  • Димитровград
Добро утро! За три дни- 4,4 кг надолу. От тук нататък вече ми става по-лесно. Чувствам се чудесно и този път съм решила да се тегля по-рядко- веднъж или два пъти на седмица, не всяка сутрин. Бързите минуси в началото ми действат много стимулиращо, но после като започне задържането...

# 144
  • по пътя
Днес ми е трети ден, като че ли като минат първите три критични и после е по-леко. Аз ще направя по-малко дни, че февруари пак правих, освен това така и иначе постя и доста съм ограничила храненето. Притеснявам се да не изтощя много организма newsm78, иначе и аз съм 2 кг за два дни надолу.

# 145
Привет плодуващи момичета. На мен ми е втори ден- резултат от първия -1,200. И имам успокояване на сърбежите ми. Днес съм на 3 ябълки и 3 лъжички мед. Приятна вечер и лек режим на всички.

# 146
  • по пътя
Днес хапнах и малко ананас, доста ми е трудно да го режа, за това рядко купувам, но много ми харесва. Този път реших да не използвам банани, но пък на обяд си позволявам чери домати, броят ли се плодове? newsm78

# 147
  • Sofia
домати може след 10-ия ден и то ако им е сезона,т.е.градински

# 148
  • по пътя
домати може след 10-ия ден и то ако им е сезона,т.е.градински
Защото ги водят плод и тях, ясно-няма да ги ям, за съжаление още няма много сезонни плодове. Карам на грейпфрути, ананас, ябълки, тук -таме круши се намират.

# 149
Здравейте момичета, днес ми е трети ден. Резултат от вчера -1,100кг. Относно домата- от консуматорска гледна точка е зеленчук, от биологична е плод. В биологичната наука няма зеленчуци. Всяко растение дава плод. Същото се отнася за краставицата, чушката и т.н. Зеленчуците имат по-малко калории и от плодовете. Така че не е грешно стига да са сезонни. Аз лично правя режима само с плодове, зеленчуците ги включвам на захранването. Ако целта е само сваляне на кг според мен ако се ядат и зеленчуци ще се постигне по-добър резултат, метаболизмът няма да е толкова забавен.
 Пожелавам много минуси хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт