Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 547
  • 804
  •   1
Отговори
# 120

За закуска: чай към 8ч. и след това в 10ч. един грейпфрут. За обяд една зелена ябълка и после към 14-15ч. един чай мисля да изпия.

в 8,12,16 и 20ч.е чай,а плод в 10,14 и 18ч.

Благодаря ти за разяснението   bouquet

# 121
Здравейте
Най-накрая се наканих и се завръщам за нов опит.Отлагах,отлагах..стига толкова Stop,повече няма накъде.Мотивация  има по най-различни причини и здравословни и поради необходимост за отслабване..С последното ПМС задържах 3л вода Sad,чувствах се ужасно и изглеждах така..За три дни спаднах от 88 на 84.9  newsm44..това е съвсем друго нещо.Иначе днес го броя за втори ден.До тук бях на портокали и банан/един вчера,два днес   Embarassed занапред смятам да ги ограничавам и да карам повечко на ябълки.Миналата година точно по същото време си направих плодуване 18-19 дни..загубих около 9кг...върнах си малко,но се чувствах добре цяло лято и носих едни сладурски роклички..за които искам отново да съм достойна.Излишните кг са ми м/у 10-15,но невярвам да се справя с един курс..така че на този етап целта е да стигна 74-75кг..и то в този ред на мисли май ще ми струва 20тина дни плодуване,ама и гости ми се очертават.. ooooh! ще видим.Успех на всички

# 122
Здравейте от мен, имам някой и друг излишен кг качен след бременността и от заседяване  вкъщи, та смятам да направя 3 дни засега, започвайки от утре. Стискам си палци  Peace

# 123
Ооо, нямам търпение да ви споделя..тази сутрин съм още 800гр надолу  Simple Smile Днес ми се похапва ананасче, ще си взема за обяд.Всичко върви по план трети ден, главоболие нямам, отпадналост-също, само дето спя с допълнително одеяло /чувството за студ ви е познато/ и от кафето и цигарката за жалост не мога да се откажа..засега  newsm12.Чувствам се на точното място, давайки си сметка че остават едва 10 дни до пролетта  Joy Прекрасен ден ви желая!

# 124
Здравейте,

следя ви от няколко дни, а в понеделник започнах с плодолечението. Целта ми е пречистване, и естествено загуба на някой-друг килограм. Засега смятам да направя само 5 дни, но в петък ще преценя дали да не увелича на 7 или 10.
В момента съм около 60кг. на ръст 163см. Най-много съм била 77, трайно свалих 5 от тях с деветдесет дневната диета... В последствие със сериозни тренировки и регулиране на храненето  от 72-3 свалих 10 трайни и станах 62-3. Надявам се, че плодуването ще ми се отрази добре, след него обмислям два варианта - единият е деветдесет дневната отново, а другият е да си изградя траен режим на хранене (с четири хранения на ден и един разтоварващ в седмицата на плодове), който да опитам да превърна в начин на живот.
В общи линии не спазвам плодуването по часове, освен това си позволявам цигари, както и 3в1 вчера и днес, заради силно главоболие...
Ще споделя менюто си досега и ще ви пиша пак към края на седмицата:
Понеделник: 3 банана, ябълка, малко пъпеш и три чая
Вторник: две ябълки, портокал, грейпфрут, мандарина, банан, два чая и едно 3в1
Днес засега съм на един банан, портокал, чай и едно 3в1.

Хубав ден и успешно плодуване!   bouquet

# 125
  • по пътя
 Perfetto_, 3 в едно не е от диетата, махни го. Съдържа мляко и захар, куп консерванти. Peace Плодовете трябва да са 800 гр. без корите или 1 кг с кори.

# 126
Lunno momi4e,
ще се постарая да го махна и да намеря друг вариант срещу главоболието.
Иначе за плодовете - успявам да ги докарам на грамаж, не съм падала под 800гр. в чиста форма., но не съм и прекалявала.  Peace

# 127
  • по пътя
 Perfetto___, главоболието е от ниско кръвно ли newsm78, мисля че като сложиш мед и лимон в чая, ще ти помогнат за кръвното.

# 128
Lunno momi4e,
да, по принцип съм с доста ниско кръвно, слагам мед (даже по две лъжички) и явно пак не помага.. Но ще се справя - важна е целта!  Flutter

# 129
  • по пътя
Чудя се дали да не направя и аз още един курс преди пролетта, имам още килограми за сваляне, а сега е много подходящ момент.Аз правя по 10 дни плюс пет захранване и не ми се върнаха свалените 5 кг от предния път, защото продължих да се храня здравословно.

# 130
Аз съм с ниско кръвно но не слагам мед, в грешка ли съм  newsm78
1ви ден беше според мен успешен- 1 кафе /без захар/, 3 чая, 3 1/2 ябълки, не спазвам обаче часове, днес съм на цитруси Simple Smile
нямам везни вкъщи да проверя но и не ми е целта да сваля конкретно кг, а да видя докъде мога да стигна Wink

# 131
Lunno momi4e,
би ли споделила горе-долу към какъв режим се придържаш след като приключих със захранването?   bouquet

# 132
  • по пътя
 Perfetto___ режимът ми е плодове, зеленчуци, ядки.Понякога малко черен шоколад или някоя постна манджа, ако ми е студено и зимно,че тогава ми е трудно да ям само сурови неща. Общо взето не ям животински продукти, много рядко кисело мляко, но друго не.

# 133
Здравейте , имам въпрос и се надявам да ми отговорите , мина вече месец от последния ми ден на плодове и чай и смятам утре да започна отново , но този път да изкарам много повече дни (около 20 и няколко) от първя път и да съм само на 1 вид плод през деня . Дали е достатъчен периода 1 месец който мина , като се има в предвид , че не съм се захранила предния път както трябва  и постя в момента ( от началото на постите) ?

# 134
Здравейте!

Следя темата ви от доста време и реших да се престраша и да пиша.
Малко за мен - на 25 години съм, бях 56кг на 8ми ден съм 53кг (което ме учудва защото всики имате страхотни резултати, а моите са само 3), висока съм 160 и искам да достигна около 47-48 кг.
На 8ми ден съм от режима, чувствам се много добре като изключим това, че вечер съм много изморена и мога да заспя в 8:30, по-студено ми е от обикновено, не изпитвам глад, пия много чай, около 4-5 литра на ден + около 2 литра вода на ден, защото иначе съвсем нямам енергия. Вече и разходките ме изморяват. Не знам на вас дали ви се случва, но все повече страня от хора, пазя си енергията, тъй като самото ми тряло знае, че нещо се случва и само най-наложителните общувания през деня се усъществяват. Понякога изпадам в много вътрешни дискусии откакто съм на този режим. Също така лицето ми се опъпчи зверски и вече е на етап да се чисти, езикът ми още е бял. Движенията са ми забавени и гледам с идеята, че нещо ако не си струва, няма смисъл да се случва, буквално съм на режим за запазване на енергията. Осъзнах, че напоследък един от проблемите ми е, че се раздавам прекалено много и хората се възползват, разбира се . Ограничих ненужните и безсмислени контакти. 

Освен физическите подобрения, този режим помага на душата да намери "верен"(спрямо всеки човек) път и да филтрира много излишни неща в живота.

Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт