Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 543
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
От днес започвам плодуването и ще се радвам да намеря подкрепа при вас:).
Натрупах доста килограми за шестте месеца, през който спрях цигарите. Започвам от 81 кг при височина 165 см. bowuu
Успешна седмица и много минусчета на всички Grinning

# 106
Здравейте и от мен! Много ще съм благодарна, ако ме приемете в редиците на плодуващите. Утре ми е осми ден от режима и с ръка на сърцето мога да кажа, че прегреших - съвсем невинно, разбира се. Но най-добрата ми приятелка не мисли така, защото с цялата си воля и желание за детоксикация аз нападнах кифличката, която тя държеше.  Embarassed Whistling Ще съм много благодарна на малко мотивация от по-опитните дами в темата. На 18 съм, за първи път плодувам и се чувствам гладна и невежа.  smile3504 

# 107
  • Sofia
Добре дошла Hug
Колко дни мислиш да изкараш и каква е целта ти?

# 108
Ех, много ми се иска да напрегна воля за 20-тина дни. Имам две цели - да се отърва от проблемите си с бъбреците и да смъкна някое и друго килце. Последното определено няма да е излишно.  newsm50 И сега започвам да споделям колко много се излагам. 800 грама е доста малко количество - това са едва 3 ябълки. След осъзнаване на този факт неусетно започнах да вдигам грамажа на 1 килограм за дните, в които имам да уча доста. Не ям мед, но, когато усещам, че ми прималява, хапвам няколко сушени сини сливи или.... бисквитка... Embarassed Embarassed Чувствам се като пълна неудачница, но считам за успех, че преоткрих храната. Осъзнах, че в училище се чувствам светлинни години "по-здравословна" от съучениците си. А милите те как сладко, сладко хапват банички, пици, шоколади...и т.н.  tantrum

# 109
  • Sofia
Имаш ли наистина нужда да сваляш кг.?...,з-то на тази възраст дори и най-кльощавите се виждат в огледалото пълни...

по-добре си хапни малко мед,а не бисквитка...освен ако нямаш алергия към мед

# 110
  • по пътя
Алекзандра Катерина, наистина е трудно, особено ако ходиш и на училище, но моят съвет е да започнеш само с 10 дни, едва ли на 18 години ще имаш чак толкова за изчистване, ако искаш след това отново повтори, но недей да се мъчиш 20 дни, щом ти е толкова тежко. Освен това защо само ябълки, те не са най-подходящи, когата са само те-може банан, някакъв сушен плод, гладуването трябва да ти носи лекота, а не да е безумно мъчение.Ако не се промени храненето ти след това, няма да има полза.

# 111
Благодаря ви много за съветите. Работата е там, че съм висока 1.68 и тежа 57-58 килограма, когато се храня нормално. Тогава се чувствам изключително добре - жива и енергична, но отново с амбицията да тежа 52 килограма. Проблемът е там, че скъпата ми майка ми е внушила, че това е подходящото и здравословно за мен тегло. За нея слабото е красиво. Години наред го е повтаряла, а аз слушах. От 15-годишна съм се захванала с диетите, за да получа нейното одобрение, а мръдна ли от тези нейни любими 52 килограма, се наслушвам на изрази от рода на "свиня тлъста", " дебелана" и така нататък. Сега ми предстои бал - сами може да си представите за какво иде реч. Тази жена си е перфекционист, а аз си останах детето, което копнее за потупване по рамото. Отличният успех, спечелените олимпиади и дори започването на работа на 16 годишна възраст не бе в състояние да ме направи достойна дъщеря. Това е единствената ми останала възможност. Прощавайте, дано не съм ви натоварила.

# 112
  • Sofia
 Shocked
пълнолетна си,противопоставяй и се Naughtyкак може да има такива майки Thinking
гледай си здравето най-вече,щом се чувстваш добре на 57-58кг.не се мъчи да сваляш,не е здравословно за теб,а майка ти нека си опява,тя се излага Naughty

# 113
  • по пътя
 Алекзандра Катерина, много ми стана мъчно като четох. Диетата няма да помогне да се реши това, много е страшно едно дете да се чувства необичано, каквото е.  Cry

# 114
  • На брега на реката
Мило момиче,
Стана ми мъчно от това което прочетох. Според мен 57-8 кг. са идеални за твоя ръст. Да си призная, с голямо удоволствие бих натрила носа на майка ти. Тази жена не забелява ли, че те травмира по този начин. Моят съвет към теб е - НЕ СЛУШАЙ МАЙКА СИ, А ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ТЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВА И ОТ КОЕТО СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ. Не променяй себе си , за да угодиш на другите, пък било то и майка ти. Ако решиш все пак да продължиш с плодуването , ще помагаме до колкото можем, но помисли добре , дали си струва.

# 115
Оценявам подкрепата ви. Много! Бих била много щастлива, ако ви бях дъщеря. Hug Прекалено съм амбициозна обаче, за да зарежа гладуването. Хванала съм се на хорото и ще го играя до последно. Искам да споделя, че вече забелязвам доста положителни страни от гладуването. За килограми няма да говоря, но усещам, че умът ми е сякаш по-бистър... Например днес учителката ми по литература каза името ми в момента на гробна тишина - моментът за изпитване. Излишно е да казвам, че посочи единственото произведение, за което не се бях подготвила. Изтръпнах, а и самата преподавателка ме плаши до смърт. Останах много учудена как успях да се мобилизирам толкова бързо. След първоначалния шок умът ми се избистри - говорих точно и ясно и дори успях да получа похвала от нашия "линкозавър" (ученически жаргон  Joy ). Мога да се похваля, че проблемите ми с бъбреците изчезнаха напълно, а днес е едва деветият ми ден.  Hug

# 116
  • Sofia
Оценявам подкрепата ви. Много! Бих била много щастлива, ако ви бях дъщеря. Hug
Ти си имаш майка,мило момиче,не се отричай от нея,просто не сте намерили правилните отношения помежду си Hug
Как разбра,че проблемите с бъбреците са изчезнали?Правиш ли някакви изследвания?

# 117
Здравейте! надявам се да ме приемете и мен Praynig  От утре почвам плодуването от 95 кг  Embarassed Надявам се , че ще мога да издържа 20 дневен курс и след това захранването и... Да видим какви ще са резултатите.   bouquet

# 118
Здравейте, момичета. Да побутна и аз темата - от днес започвам с плодолечението, като силно се надявам да повлияе някои здравословни проблеми, а имам и едни излишни 5-6кг, които също се надявам да редуцирам.
За закуска: чай към 8ч. и след това в 10ч. един грейпфрут. За обяд една зелена ябълка и после към 14-15ч. един чай мисля да изпия.
Това е засега от мен и успех на плодуващите   Peace

# 119
  • Sofia

За закуска: чай към 8ч. и след това в 10ч. един грейпфрут. За обяд една зелена ябълка и после към 14-15ч. един чай мисля да изпия.

в 8,12,16 и 20ч.е чай,а плод в 10,14 и 18ч.

Общи условия

Активация на акаунт