Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 540
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, питах в една друга тема, но понеже не ми отговарят, а това ме гложди отвътре, ще питам и вас. Случавало ли се е на някого да не ходи повече от седмица по голяма нужда? Храня се малко, предимно плодове и зеленчуци в скромни количества, пия около 3л вода на ден, ходя често по малка нужда, не ми е тежко, не ми е подут стомаха, нямам позиви за ходене в тоалетната, чувствам се идеално, но четох, че дългото неходене по голяма нужда трови организма и сега не знам моето нормално ли е или да търся лекар? Всяка сутрин пия чаша топла вода и не ми действа разхлабващо.  Blush

# 91
  • Варна
Не е много добре - цяла седмица. Аз бих пробвала със сушени сливи или с пробиотични теблетки - Лактофлор, Ентеросан. Поне при мен това върши работа в такива случаи. Успех!

# 92
  • София
Да, и аз четох, че пробиотиците помагат и мисля да започна с Лактофлор. Благодаря  Hug

# 93
  • по пътя
Намерих отговор на въпроса си за вечерята и нейната по-голяма пълнота докато чета книгата на Лидия Ковачева. Днес ми е трети ден захранване, продължава да намалява теглото, но с по-малко 300-500 г на ден. И преди съм правила детоск, но беше на основата на зеленчуци само, а тях по-малко харесвам-определено съм плодолюбителка, така съм много щастлива че открих най-добрия начин за хранене при мен-с висок процент плодове.

# 94
Привет, днес ми е 8-ми ден на тази диетка, чувствам се добре .. , но аз по принцип не ям месо, млечни рядко (сирене и кашкавал в малки количества)...
До днес всичко беше ок, но вчера не съм посещавала WC-то, и днес ми тежи..
Реших да попитам в аптеката за Лаксена и аптекаркатя ми изкара цяла тирада колко агресивно лекарство било .. Та въпросът е ползвали ли сте го и как стр се чувствали  newsm78

# 95
  • Sofia
по-добре хапни някакъв по-разхлабващ плод,напр.добре узряла круша

# 96
  • На брега на реката
КОТЕ, направи така , че едно от яденетата ти на ден да е ананас или киви. Имат слабителен ефект. Аз хапвах вечер половин ананас или 2,3 броя киви, точно поради тази причина.

# 97
  • по пътя
Утре ми е предпоследен ден захранване и се питам, понеже е Задушница- дали мога да си позволя малко жито да хапна newsm78 или да се въздържа?

# 98
  • Sofia
може

# 99
  • по пътя
Така и мисля да направя, но може би ще го приготвя диетично само с канела и ванилия и лимонова кора, да няма захар или съвсем малко нерафинирана.

# 100
  • Sofia
може с мед

# 101
Крушите и кивито не спасиха положението и взех еднократно Мукофалак

Продължавам, снощи само наруших лееко като ядох домат, защото бяхме на заведение, където явно плодовете след св. Валентин бяха кът  Shocked

# 102
  • Sofia
не си нарушила с домата,може да се яде след 10-ия ден,но сега не му е времето

# 103
Doli, достраша ме от зелената салата, че тя е много остра за стомаха ми. Червено цвекло и моркови естествено нямаше..., но пък беше весело..

# 104
  • Sofia
в такива случаи един фреш или смути решават проблема

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 11:32 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт