Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 527
  • 804
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
10-ти ден 71кг. до сега съм -4.... доволна съм, но има още накъде.
Този път ми минават много бързо дните, изобщо не ми е трудно със сигурност ще ги направя 20 пък после ще видим... не искам да спирам преди заветните 65, така че може би ще е повече от 20 Thinking

# 76
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден последен от захранването + 500 гр. Организма вероятно си натрупва или аз съм завишила количествата. Макар, че с дневна дажба около 900-1000 гр., едва ли мога да кача 500 гр., по скоро май задържам вода, поради това, че включих солта вече. Както и да е, не е фатално.
Вчера хапнах:
11.30 - парче краставица и качамак
15,30 - ябълка
18 - салата зеле и моркови и малко задушени в ч.л.зехтин зеленчуци
9 и 21 - чай
Хубав и успешен ден.

# 77
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Аз май сама си пиша, но обещах, че ще си напиша захранването и така
Вчера - ден последен:
11.30 - домат и краставица и варен ориз около 100 гр
15 - ябълка
18 - салата айсберг, маслини и авокадо и 150 гр. задушени зеленчуци
9 и 20 чай
Това е от мен Laughing.
Хубав ден и успех, ако има плодуващи.

# 78
12 ден килограмите са 71...
Нещо спря свалянето при мен :[
Спрях бананите, не съм яла от два дни, ходя до тоалетна, но килцата не мърдат... много кофти.

# 79
  • по пътя
Много се радвам, че ви открих-аз вече седми ден съм на плодове и чай. Свалила съм 4 кг до тук, вчера си позволих един банан. Ще ми е по-лесно с подкрепа.За сега се чувствам чудесно, имам дори повече енергия, но аз по принцип почти не ям животински продукти.Ще се върна да ви прочета.
Добре, че ви прочетох-бях се метнала да правя 20 дни, а имам още 5-6 кг да сваля и кой знае каква беля щях да си направя.Имам още да чета, но съм щастлива, че ви намерих. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 16:01 от Lunno momi4e

# 80
Здравейте Simple Smile

Преди няколко месеца ми откриха камъни в жлъчния мехур, които според мен съм натрупала от прекомерното плюскане (не случайно използвам тази дума) на сладко през годините. Естествено първо се шокирах, мислих, премислях, минах на режим, но минаха два месеца, докато осъзная и приема, че младото ми тяло вече започва да ми дава знаци, че трябва сериозно да се замисля какво правя за здравето си. Като е млад човек няма болежки, яде боклуци, чувства се свеж, но.... идва момент, в който кожата се променя, появява се целулит.... Чета и препорчитам форуми и статии през последните месеци и се замислям за прочистване на организма. Въпросните детоксикации.

Сериозно се замислям дали да не започна лечебното плодуване с идеята да се пречистя. В момента съм в по-добра форма от преди. През последната година успях да вляза в норми на храненето, не се тъпча със сладко и гледам да хапвам в норми. Но се чудя дали това гладуване няма да повлияе на проблема с камъните. Някой от вас, който има този проблем и е правил плодуването, може ли да сподели? Аз обмислям първо да започна с един ден, да почина и да се пробвам за 3 дни. И така постепенно. Основната ми цел е прочистването на организма. Не се захващам, за да отслабвам. Аз вярвам, че когато човек се храни здравословно (което е доста трудно в модерни времена) и се пречиства от токсини + спокойствие, по-малко нерви, повече спорт и почивка, тялото само започва да влиза в норми.

Та моля за споделяне на опит, ако някой от вас има проблема с жлъчката и е правил плодуването или някакъв друг метод на пречистване от токсини и вредни вещества.

П.П. Само да уточня, че имам камъни, но СЛАВА БОГУ нямам кризи и не съм имала (надявам се и да нямам за в бъдеще). Жлъчния мехур не е удебелен, не е уголемен, не е възпален, не е огънат. Всичко е в норми, проблемът е, че малко по-малко от половината мехур е пълен с множвство камъни, най-големия от които 7 мм, в диаметър.

Освен това ходя значително рядко по голяма нужда. Понякога ходя по няколко пъти на ден, но друг път веднъж на 3 дни.  Embarassed И от както се помня имам нередовен цикъл. Вечно закъснява, спо 4 - 5 дни.

# 81
  • Sofia
Плодуването не може да те отърве от камъните,казвам го от опит Stop
Обърни внимание на редовното и нормално изхождане.

Скрит текст:
Аз от 7год.имах камъни в жлъчката,като в първите 5год.нямах никакви проблеми,ядях всичко,нямах кризи,правих няколко по-дълги плодувания/по 30-40-50дни/,свалях по 15-20кг.,в последствие пак ги качвах,малко бях позанемарила двигателния режим...Преди 1,5год.получих първата криза,след 7-8мес.следваща и така през 3-4мес.си бях с кризи и по болници...получих възпаление,миналата седмица пак бях пациент в спешното и преди 3дни ми махнаха жлъчката...

# 82
  • по пътя
Днес ми е последният само плодов ден и започвам 5 дни захранване. Гледам схемата и не мога да разбера-защо въглехидратите като картофи, качамак и т.н. са дадени за вечеря. newsm78 В моите принципи на хранене обикновено дори няма изобщо вечеря, а най-голямото ядене е обедното. Струва ми се странно да се яде най-много на вечеря?

# 83
  • Sofia
ако е рано вечерята,напр.към 18ч.,а си лягаш към 22-23ч.няма проблем,а и нали има и салата

# 84
Здравейте Simple Smile леле днес ми е 9 ден Shocked направо незнам как издържах честно Ви казвам, не вярвах ,че ще мога , смятам и утре да изкарам и толкова, после обаче незнам 10 дни захранване ли или 5 ? а пък знам ло може и още 10  Rolling Eyes ooooh! newsm78 Joy  bouquet а я кажете после качват ли се килограми  , т.е предполагам че се качва пак като се започне да се яде и друга храна макар и ограничено ?

# 85
  • Sofia
качват се Sad,но всичко зависи най-вече от теб,ако спазваш някои правила-умерено хапване без вредни храни,движение и 1ден в седмицата на режима,килцата по-трудно биха се възвърнали Peace

# 86
а колко дни захранване специално трябва да направя ?

# 87
  • Sofia
преди беше 1/2 на дните в които си плодувал,напр.10дни режим-5дни захранване,по новому е вече двойно захранването-10дни режим-10дни захранване и т.н.

# 88
  • по пътя
Всичко зависи от начина на хранене след това. Ако смяташ да ядеш захар, бяло брашно, млечни продукти и месо, то тогава десет дни захранване е добре. Но ако по принцип се храниш с растителна храна, ядки и кълнове-не виждам смисъл от 10 дни захранване.

# 89
Да се отчета 10 дни плодуване - 7.2 кг. и продължавам на пред до 20 или 25 дни . Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт