Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 506
  • 804
  •   1
Отговори
# 60
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 4-ти от захранването + 300 гр, Не съм прекалявала с нищо, явно липсата на движение е причината. Менюто за вчера :
12 - морков и постна супа без сол
15 - 2 кивита
18 - домат и от постната супа
9 и 20 - чай
Хубав и успешен ден.

# 61
Ден 7.
71,800 -200грама  Crazy пак е нещо, доволна съм още малко и ще влезна в заветните 60кг... мечта Sunglasses
Хапвам си сега портокалче и се чувствам супер!

# 62
Здрaвейтеее ! Днес съм нa : 8-чaй. 10-ябълкa. 12 чaй с мед . 14  -2 ябълки. Но в моментa глaвaтa ме почнa ужaс.о много ме боли. От глaд ли от кaкво ли

# 63
здравейте днес ми е 4ти ден до тук за 3 дни 2 кг добре ли е?
Разбира се, че е добре Grinning. Всеки минус е добре дошъл. От колко кила стартира?

77,5 78 днес ми е ден 5ти за 4ри дни съм 76,но съм и висока 174 173 не ми личат. Трябва да стана пак  60кг съм перфектна. Аз постепенно качих от нерви и последните 3 4 месеца много се нервирах  иначе преди тях бях 72 71, но днес да ви кажа и вчера ядох ядки сурови и малко печени ,че и мен ме боли глава и бях три дни на работа по 12 часа и нямаше да издаржа

# 64
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 5-ти от захранването - 300 гр. Чувствам се чудесно, че вчерашния плюс си отиде.
Менюто за 4-ден:
11.30 - домат и 2 препечени филийки хляб Вита
14,30 - ябълка
17,30 - салатка от градинска салата и половин авокадо с лимонов сок 1 малък варен картоф
9, 16 и 20 часа - чай.
 Мислех, че ще съм качила, след това купонясване  Laughing, но тази сутрин кантара ме зарадва  Praynig.
Хубав и успешен ден.

# 65
Бобулина, супер го правиш захранването  Hug
Ден 8-ми и минус 300грама 71,500.
Ох,все ми се иска по—бързо да става...
Вчера си мислех как неусетно човек се отпуска и си казва има време, не е толкова зле и изведнъж се усещаш как нещата са излезнали извън контрол  Naughty

# 66
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 6-ти от захранването - 300 гр.
Менюто за 5-ден:
11.30 - домат и 2 препечени филийки хляб Вита
14,30 - ябълка
17,30 - салатка от градинска салата, лук, домат и половин авокадо с лимонов сок и 1 филия хляб Вита, препечена.
9 и 20 часа - чай.
Хубав и успешен ден.

# 67
здравейте днес ми е ден 7ми за 6 пълни дни съм си минус 3кг. но ям ядки и един банан на ден май трябва да спра ядките нали ,че откакто ги ям нямам минуси

# 68
  • Sofia
ако правиш плодуване  ядките са забранени Naughty

на мен ми се наложи по здравословни причини да съм на вода 7 дни,мислих че няма да се справя,но оцелях Laughing и кантара ме зарадва много -6кг.

# 69
Здравейте момичета.
Doli, благодаря че ме насочи към точния форум.

Беше голямо удоволствие да изчета темата- страхотни сте.

Правила съм плодовата диета (в къщи) преди повече от 7-8 години и беше много успешна за мен.Изгубих 15 килограма за месец (вкл. захранване), като се има на предвид , че тогава пушех и пиех много кафе по време на диетата. Честите главоболия/мигрени и болки в коленете изчезнаха за години след диетата. Бях в добра форма и тегло години на ред без усилия, но от ядене на различна нездравословна храна в последните години и липса на движение имам нужда от загуба на килограми (поне 20) отново.
Време ми е да изгубя излишните килограми, но този път дано да е завинаги...

Започнах днес. Ще Ви пиша как се справям.

Успех на всички Ви! И пишете как се справяте и какво ви мотивира да ядете само плодове за толкова дълъг период от време?

# 70
Здравейте , следя ви от няколко дни , но едва сега започвам да пиша.Днес ми е 5-и ден и се храня предимно с ябълки .Стартирах 85.5 кг , 175 см. , за 4 дни съм - 4 килограма , но съм далеч от целта ми , която е 70 кг., надявам се да издържа поне 21 дни , а може и малко повече - успех на всички.

# 71
яде ми се шоколад без захар имам един и се чудя да хапна ли малко ,че днес ходих да скачам и нямах сили само ми причернява на kangoto

# 72
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден седми от захранването - няма промяна в теглото.
Менюто за вчера:
11.30 - домат и 2 филийки препечен хляб Бонус с 2 печени пиперки
15 - ябълка
18 - салата айсберг, лук, няколко маслинки и ч.л. каперси и овесени ядки
9 и 20 чай
Обаче днес ще съм с меню като за осми ден, а утре като за десети, щот в събота сме на гости и не искам да правя фасони Embarassed. Та леко ще съкратя захранването.

6matkata, недей да ядеш шоколад, той има много мазнини, нищо, че е без захар. Час преди тренировка хапни банан. Аз бях така преди танци и по съвет на Doli  bouquet, хапвах банан и имах енергия.
Хубав ден на всички.

# 73
Здрaвейте ! Супер доволнa съм. Днес 4 ден и съм нa пловове чaй и мед и без цигaри и кaфе .чaк немогa дa повярвaм. Чуствaм се отлично
Сaмо първия ден ме боля ужaсно глaвaтa. Незмaм колко още ще издържa.но колкото толковa.едвa ли ще могa 20 денa.струвa ми се aбсурдно ммого време. Може би 7 дни е добре или 10 нaй много.учудвaм се че не ми е лошо и съм.добре.чaо зa сегa и пишете и вие кaк се спрaвяте Simple Smile) много минуси нa всички Simple Smile

# 74
Здравейте и от мен!
Днес ми е втори ден. От вчера сутринта до днес сутринта загуба на килограми: 1.1кг
Ще опитам да пия по-малко кафе и повече билков чай.Simple Smile

Ден 1

Храна/напитки:
На интервали от около 2 часа: кафета без захар и без мляко,чай, 4 чаени лъжици мед с чая или кафето, 2 x 2 ябълки (500гр) и 2 чери доматчета (50гр)- общо за деня.
Течности (кафе, чай)- 1.5 литра
Вода- 1 литър

Фитнес:
12- пътека за бягане-22мин, 80 кал, 1.5 км
20.20- пътека за бягане -22мин, 80 кал, 1.5 км

Мазнини:37.9
Мазнини след 1ви ден:37.8

Водна маса:45.2
Водна маса след 1ви ден:45.3

Мускулна маса:30.4
Мускулна маса след 1ви ден:30.5

1ви ден- минус 1.1кг