Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са типичните резултати от плодовите диети?
Какви са предизвикателствата при спазването на плодови диети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни режими за отслабване, като плодови диети и разтоварващи дни, споделяйки лични преживявания, резултати и мотивация за постигане на целите за отслабване. Той също така обсъжда различни методи за отслабване и пречистване на организма, като плодолечение, хранене с плодове и суровоядство. Участниците споделят своя опит, резултати и стратегии за хранене, като се фокусират върху консумацията на плодове, зеленчуци и други нискокалорични храни.
-
Какви са типичните резултати от плодовите диети?
-
Какви са предизвикателствата при спазването на плодови диети?
-
Какви са ефективните стратегии за поддържане на теглото след диета с плодове?
-
Какви са някои от опита на участниците във форума с различни диети?

Ще съм много благодарна на малко мотивация от по-опитните дами в темата. На 18 съм, за първи път плодувам и се чувствам гладна и невежа.

И сега започвам да споделям колко много се излагам. 800 грама е доста малко количество - това са едва 3 ябълки. След осъзнаване на този факт неусетно започнах да вдигам грамажа на 1 килограм за дните, в които имам да уча доста. Не ям мед, но, когато усещам, че ми прималява, хапвам няколко сушени сини сливи или.... бисквитка...
как може да има такива майки 
). Мога да се похваля, че проблемите ми с бъбреците изчезнаха напълно, а днес е едва деветият ми ден.
От утре почвам плодуването от 95 кг