Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 473
  • 804
  •   1
Отговори
# 30
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 15-ти + 200 гр., не мога да си обясня плюсовете, може би защото нямах кой знае какво движение  newsm78. Ще видим следващите дни, ако продължи тенденцията към повишаване ще се захранвам Hug.

# 31
Ден 6- ти за мен.Не знам как съм с кг.,защото кантара ми нещо сдаде багажа,но се чувствам добре,дрехите не ми опъват толкова,значи вървят нещата Wink

# 32
Добър вечер,момичета!
От днес и аз се присъединявам към вас.Стартирам с едни много,много тежки 88,2 кг. и ръст 1.70см.
Очевидно няма да раста на сантиметри и единствената ми възможност ръст/килограми да е нормално съотношение  ще е отслабването Mr. Green
Отчитам ден 1. с чай,мед,кафе,ябълка,цигари и шумно пристъргване в корема.
Тези 20 дена бързо ще се изнижат, нали... Embarassed Не ме е страх от глад, просто искам да видя 7 на кантара....Успех на всички!

# 33
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 16-ти - 400 гр, свалих тези  + 300 , които се бяха качили за 2 дни.  Езика ми вече не е така обложен, чувствам се добре и продължавам до петък. Довечера съм на танци и  утре ще видя резултата.
Хубав ден ви желая.

# 34
Добро утро момичета,
Ден 16-ти - 400 гр, свалих тези  + 300 , които се бяха качили за 2 дни.  Езика ми вече не е така обложен, чувствам се добре и продължавам до петък. Довечера съм на танци и  утре ще видя резултата.
Хубав ден ви желая.
Супер Бобулина!Значи си имала временен застой,което често се случва.До кога мисилш да продължиш с плодуването?
За мен ден седми,не знам как съм с кг.Нарочно не си купувам кантарче,защото иначе все вися на него,а застоите ми действат много демотивиращо.
Успех на всички и пишете! Hug

# 35
Добро утро, момичета! Ден 3-ти. Не се сещам за ядене, само вчера сутринта се събудих със стържещ стомах, но отмина. Пропуснах и чайчетата вчера, което няма да се повтори! Аз също не се меря. Laughing
Хубав ден!

# 36
  • София
Здр. е аз почнах режима от събота. 62кг. при ръст 1.56. Миналата година с този режим стигнах до 53кг. Голямо плюскане падна през тези празници. Направо се мразя. За сега се чувствам добре. И ако щете вярвайте но съм - 4кг.В началото е добре,но вече идва трудното и  се смъква бавно. При мен е характерно, че мн. бързо смъквам съответно и ако се отпусна бързо качвам. Simple Smile Следя ви с интерес.

# 37
  • На брега на реката
Ами както съм написала - до петък. Следва захранване, че другата неделя съм на гости и не ми се иска да давам обяснения, какво, защо, колко и как, а и е време да спирам. Имам още доста за сваляне и си мисля евентуално след 8-ми март, ще направя още един курс до Велик ден, но това са планове, живот и здраве дано успея да ги реализирам.
Хубава вечер на вас, аз отивам на   танци:261uu:

# 38
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 17-ти - 400 гр. Още малко ми остава и ще се захранвам, има енергия, но бързо се изчерпва и започнаха да ми се прияждат разни соленки нещица, ама ще изкарам още 3 дни.
Хубав ден ви желая.

# 39
  • София
Добро утро и от мен! Ден пети - 400гр. Снощи ми беше много трудно. Уж не бях гладна, но мислите ми бяха само там. От събота аз съм само на ябълки. Днес пак продължавам с тях.

# 40
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден 18-ти + 100 гр. Отдавам го на това, че снощи вместо обичайните 2 кивита, си направи смути от 2 киви, банан и 6 ягоди /много ми беше гладно Embarassed/.  Ще издържа днес и утре /имам танци и съответно минуси Wink/ и от събота захранване Hug.
Хубав ден ви желая.

Много малко останахме  newsm78.

# 41
За мен почна ден девети,но снощи не бях режимна.
Продължавам  Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 42
Здравейте. Отново се включвам в плодуването, за последно го направих май месец издържах цели 23 дни което си беше личен рекорд за мен. Резултатът беше 9кг по-малко.
Сега съм задържала постигнатото дори съм свалила още 1кг.
Сега започнах пак и се надявам пак на същите добри резултати, за да си върна така желаните килограми. Не съм раждала, но в дълга връзка жените обикновено се отпускат с хапването и неусетно качих доста килограми...
Тааа... 3-ти ден ми е днес, чувствам се много мотивирана мисля, че ще успея да издържа пак 20 дни.
успех на всички.  bouquet

# 43
записвам се да ви следя  Hug ден първи дано имам воля

# 44
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден първи от захранването. Приготвила съм си морков за обяд и обичайните плодове. Резултата до тук за 18 дни плодуване - 9.4 кг. Доволна съм. Ако за някого представлява интерес какво ми е по дни захранването, ще пиша, ако ли не само ще ви следя.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт