Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 546
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Испания
Днес ми е втори ден,сутринта пих чай,към 10 ч. ядох 2 круши,и в 14ч.-едно авокадо с малко лимонов сок,за вечеря съм приготвила малко сини сливи.  bouquet

# 646
  • София
Здравейте, момичета.
От събота се присъединявам към вас. Ще пробвам да направя 25 дни плодуване и поне 20 захранване.

# 647
Здравейте! Изчела съм много страници от темата ви и съм запозната с диетата и всички отражения и последствия за тялото. Днес ми е 6 ден на плодове и имам един проблем (според мен е проблем де). От началото на диетата (четвъртък) се измерих, след това се измерих в събота и бях свалила 2 кг. Но не това е проблема. От събота до днес не съм свалила нито грам. Знам, че кантарът не е показател, знам, че нивата на водата в организма варират, но според мен при плодуване не е нормално 4 дни да не сваля нито грам....
Имам повишено ТСХ, и наследствени проблеми с щитовидната жлеза и не знам дали това влияе на свалянето на килограми. Ако някоя от вас има подобен проблем или има някакво решение на проблема или съвет нека пише.
Извинявам се за дългия пост, но моля за отговор или съвет. Приятна вечер, дами!

# 648
  • Sofia
Трудно се сваля с такъв проблем...И аз съм с Хашимото и вече е голяма мъка свалянето на кг.Действа ми този режим,но трябва да е много дълъг,40-50дни за да си проличи и да сваля около 10кг.....но това пък не е здравословно

# 649
Doli, не се ли лекуваш по някакъв начин, на мен ми казаха, че мога да приемам някакви лекарства, които да вкарат хормоните в норма, но все не се решавам да ида на доктор. Явно е крайно време.

# 650
  • Sofia
То няма лечение,а поддържаща терапия...от 3год.приемам всяка сутрин по 25мг.л тироксин.По-добре се чувствам,само антителата са ми високи...но кг.трудно ги свалям и задържам...много ограничения и силна воля трябват Sad

# 651
Здравейте плодоранки.
Напоследък темата я обхвана голяма пустота, за това реших да разведря малко обстановката. Днес ми е 18 ден на плодове, като имах идея от днес 4 дни да ги изкарам на морковената диета и след това да направя захранването, но се отказах. Захранването ще го започна от днес, но идеята ми е да ям една седмица само зеленчуци, първо сурови, а след това на пара, и чак тогава да вкарам хляб, картофи и тн. Правя го с цел по-добро затвърждаване на килограмите, които всъщност не са много, 6,5. Което доста ме притеснява и озадачава. Та въпроса ми е дали с това захранване ще имам по-добър резултат?
Успешен ден на всички!!!

# 652
Здравейте! Изчела съм много страници от темата ви и съм запозната с диетата и всички отражения и последствия за тялото. Днес ми е 6 ден на плодове и имам един проблем (според мен е проблем де). От началото на диетата (четвъртък) се измерих, след това се измерих в събота и бях свалила 2 кг. Но не това е проблема. От събота до днес не съм свалила нито грам. Знам, че кантарът не е показател, знам, че нивата на водата в организма варират, но според мен при плодуване не е нормално 4 дни да не сваля нито грам....
Имам повишено ТСХ, и наследствени проблеми с щитовидната жлеза и не знам дали това влияе на свалянето на килограми. Ако някоя от вас има подобен проблем или има някакво решение на проблема или съвет нека пише.

Здравей Simple Smile, Malechka

Поздравление за упоритостта  bouquet
Аз от 7 години плодувам един или два пъти в година и ми се отразява много добре. Като тази година за жалост се пробвах един път преди няколко месеца когато се включих и да пиша в темата, но нещо неуспях да издържа, малко нещо не ми достигна. От днес започнах и този път съм решена да направя 14 дни като имам за цел да спра и цигарите ....

В моя опит толкова години с плодуването мога да кажа, че за мен основно е пречистващ метод и разкрасителен. Според мен човек не трябва да се тегли по време на какъвто и да режим освен в началото и края, както и 1 месец след като приключи. Тъй като поне от мой опит мога да споделя, че килограми се свалят и доста след преключването на режима тъй като организма е пречисте и метаболизма несъмнено се засилва. Непрекъснатото теглене води до демотивация и за всичко се изисква време. Аз по този начин повече от 7 години поддържам приблизително едно и също тегло 50-53 килограма като съчетавам и с народни танци Simple Smile. Психологически го приемам като разтоварване като си го правя приятно и се забавлявам - като стимула ми е най-вече подмладителен и против болести.  Wink Simple Smile

Продължавай смело ако се чувстваш добре и ще имаш резултат със сигурност накрая, а и ще засилиш метаболизма със сигурност. Успех!!!  bouquet

# 653
  • Sofia
много по-бавно става свалянето на кг.когато има проблем с ЩЖ

# 654
Здравейте,днес ми е 3 ден на плодчета,мисля 20 да изкарам...та въпроса ми е дали може тиква с мед ?

# 655
  • Sofia
в режима не е дадено,но защо да не може ,тиквата е плод/зеленчук,нискокалорична,много полезна,меда е разрешен....

# 656
  • София/Испания
Тиква може,но сурова Mr. Green

# 657
Здравейте! Преди известно време бях 20 дена на този режим, след това се захраних и свалих 12 кг за целия цикъл. Но в последно време качих 5 :/ искам да почна от утре и да съм само ма плодчета и чай за 30 дена. Не знам до къде ще ми стигне волята, но дано да успея, че имам едно 25 кг поне да смъквам... Sad късмет на всички!

# 658
  • София/Испания
starchaser,пожелавам ти успех,аз отслабнах с около 20 кг с този режим,действа безотказно!

# 659
Тиква може,но сурова Mr. Green
олеее наистина ли,няма да ям тогава тиква ,ти за колко време отслабна 20 кг.,аз преди два месеца направих 10 дена,свалих 10 кг.,бях главно на диня,но пак ги качих от лакомия.....но този път ще внимавам много повече със захранването,можеш ли да споделиш как хапваш след гладуването

Общи условия

Активация на акаунт