Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 545
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти много, janetaes!  Hug да видим какво ще се получи   Praynig

# 661
  • София/Испания
Аз изкарах 25 дни на плодове и 12 дни захранване,след това започнах да ям всичко без сол,не ядях ориз ,хляб и сладкиши.Най=важното е вечер да не се ядат въглехидрати и вечерята да е най-късно в 19 часа.
Вече почти 3 месеца съм на едни и същи килограми,плюс-минус 1кг

# 662
6-ти  ден на "плодове" 4 кг. свалени...но многооо прегрешавам.Моля ви споделете как се сдържате да не вкусате нещо....аз например,не изпитвам глад,плодовете и чая ми стигат,нооооо като готвя на мъжа ми все опитвам  Embarassed Embarassed Embarassed имам и бебче на 10 месеца и неговите неща опитвам,уж само близвам ама не трябва така  Naughty

# 663
  • по пътя
janetaes, колко отслабна за 25 дни и трудно ли беше за такъв дълг период?

# 664
  • София/Испания
За 25 дни на плодове и 12 дни захранване ,отслабнах с около 12 кг.
След това премахнах солта,сладките,картофите и свалих още 8 кг.
Сега ям сол,но много малко,избягвам сладкиши и задържам свалените килограми.
Трудни са само първите няколко дни,когато видиш ,че имаш резултати всичко става по-лесно и неусетно минава времето.

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 23:38 от janetaes

# 665
Аз преди два месеца с 20+10 свалих 10 кг, като качих след самото захранване 3, които пък свалих с НВ ВМХ  Grinning Grinning Grinning На 5-ти ноември синът ми прави годинка, та за сега се въздържам, но от 6-ти ме пишете в темата с една твърда двайсетица и атака на последните 10 кг/до тук съм свалила 23/  Laughing

# 666
  • София/Испания
Браво! Споделяй резултати ,и аз се боря с едни 10 кг. bouquet

# 667
Здравейте мили момичета.ОТ ДНЕС съм и аз във вашите редици.Мисля да направя 20 дни с 10 захранване.Започвам от 65 кг.Успех на всички

# 668
  • по пътя
И аз боря едни 10 кг, но нещо хич не ми е до плодуване, не мога да се наканя да започна, зная, че после е лесно.

# 669
  • София
Здравейте, аз искам да направя плодуване с цел пречистване, иначе съм почти слаба. За сега не можах да изчета цялата тема, но ще се захвана. При 7-дневно плодуване и захранване дали ще мисе промени цикъла? Правим опити за бебе и ако не се получи този месец, мисля ако ми дойде цикъла, да започна тогава. В книгата на Лидия Ковачева има разказани подобни истории за лечение на стерилитет.

Аз съм пробвала преди време, стигах до 2 ден, много ми беше тежко. Дали сега бих могла да го съвместявам с работа в офис? Да не припадна  Embarassed

# 670
  • София/Испания
Baltazara,не бой се ,няма да припаднеш,яж около килограм плодове на ден и няколко чая с мед.
Сигурно ще ти е студено първите дни,но това е нормално.Успех!Ако имаш проблеми,споделяй.Ще помагаме. bouquet

# 671
Здравейте плодови момичета.Вчера нпърви ден успешен.Изкарах на килограм грозде и една ябълка.Вечерта бях на народни танци.Сутринта бях 64.200 .Днес съм на един грейпфрут , 500 гр.грозде и 6 фурми.След малко отивам на йога.Довечера ще съм на ябълка.Чао за сега

# 672
  • София/Испания
Къде сте момичета? newsm78

# 673
Папкат, папкат!  Joy

# 674
  • София
Аз опитах, но на 3-ден вече не можех да мисля, а бях в офис и се очаква някакво мислене от мен Simple Smile Иначе физически бях ок, но прекратих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт