Смешки от форума - 17

• 101 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Ехее, Анди, удари кьоарвото, верно, с две години закъснение, ама по- добре късно, отколкото...нали:)))

# 16
  • Бургас
Благодаря за новата тема  bouquet Някой няма ли снимка на банските с косми да се посмеем ?  Mr. Green
цък

Като оплешивяваща видра е  hahaha

# 17
Оплаквам се от себе си туко що облизах с език бурканчето от фъстъчено масло Embarassed Предразположена съм към напълняване и трябва да внимавам, но не става. Вчера ММ ми го измъкна от ръцете с думите Имаш и по челото Crazy За някой може да е смешно, но за мен си е лошо. Ям сладко така все едно в задния двор имам завод за сладкиши  Rolling Eyes

Grinning Много ми стана сладка авторката..!! Особено с последното изречение...  Joy

# 18
  • Сф
Цитат
     Re: Ако трябва да опишете себе си

А, трябва ли.
Кое го налага. Кой го изисква.
При такъв ред на мисли и така зададен въпрос намирам, че не трябва и съответно не се налага да се описвам точно тук. Ако потрябва, тогава ще му мисля. Whistling                                                                                                   
Много интересна мисъл, словоред и заключение!

# 19
  • София
Цитат
Последния път мъжа ми и детето се скараха за мен.Като се върнах от града(нямаше ме 4 часа)ме дърпаше да суче а моя искаше да се погушкаме че му домъчняло за мен.И се стигна до разделяне на тялото на мама на двама.От кръста нагоре за детето,а надолу за тати  hahaha

# 20
Цитат
Последния път мъжа ми и детето се скараха за мен.Като се върнах от града(нямаше ме 4 часа)ме дърпаше да суче а моя искаше да се погушкаме че му домъчняло за мен.И се стигна до разделяне на тялото на мама на двама.От кръста нагоре за детето,а надолу за тати  hahaha
WAW... Слагам спирачка на въображението си... Embarassed

# 21
Цитат

Не е било по едно и също време, нали? Shocked

# 22
Аз това възпитано, интелигентно и премерено изказване днес отразих за себе си.
И като добър другар реших да го споделя с общността, която би го оценила подобаващо:

Цитат
Имах 2 познати дето се попикаваха от кеф,4е докато кърмих ка4их бая кила и се поразвалих,а си бях топола Wink така ме ядосаха зверски всеки път подмятания и смешни погледи,4е си казах аз на вас м*ма ви,ще ви навра в на ку4ето.....ауспуха!И след 3 месеца се виждаме - аз релеф отвсякъде и минус 15 кила????? ония диванета се спогледаха и ПАК по4наха - ауууу,оуууу,алееееее ма много си слаба,маалееее ма кога отслабна,ама как и ние искаме? и се по4наха пък подмятания - :"ама много пък си слаба сега"  hahaha  #2gunfire умирам от кефец всеки път като ги срещна,да видя 4истата,неподправена и детинска злобария и завист завистлива в поглед4етата им Wink ето за това са ми завиждали...а 4е 5 кила пот излях да съм така,си остава скрито от погледите...те виждат само резултата

Пет кила излята пот... А останалите 10 къде ли са се затрили?
"Завист завислива... завиждали" е една преднамерено търсена тавталогия, един изключителен литературен похват, с който авторът е целил да подчертае изключителното засилено отношение на околния враждебен свят към прекрасното създание.

# 23
  • София
Цитат

Не е било по едно и също време, нали? Shocked

По едно и също изглежда да е.

# 24
Сега са други времената... Blush

# 25
Ай стига бе.. тоест  passifierkiss!?!

# 26
  • Бургас
Различни хора, различни извращения.

# 27
Ай стига бе.. тоест  passifierkiss!?!
Тъй я! И да не съм чула, че докато кърмите нямате време за мъжете си. Въпрос на съчетаване на нещата е. Naughty

# 28
Колко пък трябва да му е домъчняло на тоя мъж, че не може да почака 15 мин да се нахрани детето и да се "гушкат"?

# 29
Колко пък трябва да му е домъчняло на тоя мъж, че не може да почака 15 мин да се нахрани детето и да се "гушкат"?
4 часа е чакал все пак. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт