Смешки от форума - 17

• 102 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ми не, проблем няма. Темата е за смешки. Написаното е смешно, поради начина по който е написано. Сякаш нещата се случват едновременно. Е, смешно е! А и никой не те кара да се обясняваш, нали?  newsm78

# 46
Е, щом се чувства длъжна нека спами. Иска се обаче по-особен финес и поглед, че да си способен на самоирония. Но при секси_мама май всичко започва и свършва само със "секси"-то  Laughing

# 47
Сложила си е ник жената да и подхожда...всички го правим.

# 48
  • Плевен
Не,просто всички желани от мен никове бяха заети!

# 49
Не,просто всички желани от мен никове бяха заети!
И ти реши да отидеш точно на .. секси мама ? Че те и при мен бяха заети голяма част от никовете, но не съм се регистрирала с нещо, което започва със секси  Mr. Green Може би е въпрос на самооценка.

# 50
Че те и при мен бяха заети голяма част от никовете

Жено, ти трябваше да се регистрираш с истинското си име, щеше да видиш тогава за какво иде реч  Laughing

# 51
Че те и при мен бяха заети голяма част от никовете

Жено, ти трябваше да се регистрираш с истинското си име, щеше да видиш тогава за какво иде реч  Laughing

Ааа, не  Naughty Да не съм луда? Пък и никой нямаше да повярва  Mr. Green

# 52
  • Плевен
С истинското си име и във фейса не съм регистрирана защото съм толкова добра и секси,че бившия си направи 10 профила и ми пращаше покани от всеки от тях когато блокирах някой от направените  Mr. Green .Та затова се кръстих секси,има някаква логика май  Laughing

# 53
На мен ми ''понамерисва''на комплекс някакъв... Thinking

# 54
моля ви мами ако можете да ми кажете кога протича кармата ..преди раждането или след това,защото ще раждам за пьрви пьт и не знам какво да предприема.. Simple Smile

Аз й отговорих.  Flutter

# 55
Ама, достатъчно цветно ли й обясни как "протича" кърмата? Сигурна ли си? Да идваме ние на помощ, ако не си  Laughing

# 56
Не съм.
Заповядайте докато не са ни изтрили.

# 57
  • Бургас
Ама, достатъчно цветно ли й обясни как "протича" кърмата? Сигурна ли си? Да идваме ние на помощ, ако не си  Laughing

Тя жената за кАрма пита, не за кЪрма  Laughing

# 58
Въх, права си!  doh Добре, че го написах като коментар тук, няма да се хабите и мен да ме цитирате в темата по повод.  Laughing
С процеса на протичане на кАрмата, вече нещата добиват съвсем различен облик  Laughing

# 59
на този човек не му е лесно да реши кога да посее:

Цитат
Здравейте, нов съм във форума. Като, дай Боже, бъдещ баща ми идват какви ли въпроси в главата?

Един, който скоро чух, е "Дали има значение в кой период на годината ще посееш?". Някой ровил ли е такива теми. Въпросът дойде след като гледах една документална поредица за прицеса Даяна и как Чарлз казал, че това кога ще посее трябва да се съобрази с програмата му за поло игра, но в поредицата казаха, че кралското семейство просто е доста по ритуалите и чакали специален момент: слънцето и други планети да се подредят.

И понеже съм чувал, че с покълването на семена има значение луната се чудя дали е така и с правенето на деца.

може да го ожъна преди да получи достатъчно отговори

Общи условия

Активация на акаунт