Смешки от форума - 17

• 102 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ееее бубанка пак ме изпревари   Mr. Green

# 61
Постът на Бубанка ми е по-смешен от този заблуден човек. Бубанка, не жъни, не му е сега времето, нали знаеш Simple Smile

# 62
Той нека сее, ама да не рече и да натори, че страшно ще е:))))

# 63
Цитат
Здравейте мамита, незнам темата ми дали е за тук, но бързах да пиша и въобще не погледнах къде съм.  Моя беборан е на два месеца и няколко дни, от два три дена ни е голяма мъка храненето- сукне около две три минути и почва да се опъва да реве, къса се от рев, сложа го на другата гърда и пак същото се повтаря, от шише същите реакции - сукне и то с голям зор и спира и реве, и забелязвам че докато суче издава един такъв цъкащ звук, езичето му е леко бяло, но още не съм се опитала да го остържа, дали според вас е млечница, притеснявам се защото до сега се е хранил нормално и изведнъж спира и почва само да реве, ще психясам тия дни много е гадно да го гледаш така детенцето си и да не може да ти каже какво му е Sad[/quote

Shocked Shocked Shocked

# 64
  • Gotham City
Да му остърже езичето???  Shocked

Не мога да разбера тези хора, първо пишат във форума, вместо да палят колата и при доктора ooooh!

# 65
E, вие пък да не мислите че с нож ще го стърже Grinning Обикновено така най-лесно се разбира дали е млечница или не. Ако е, белия налеп на езичето няма да може да се "остърже" с марличка, примерно. Ама явно не сте се сблъсквали с проблема.  Rolling Eyes

# 66
Цитат
Също и свнското месо, което много харесвах, напоследък има много силен вкус на прасешко.

newsm78

Ако и краставиците, които продават сега, имаха вкус на краставици, а не на тикви, колко хубаво щеше да е Simple Smile

# 67
E, вие пък да не мислите че с нож ще го стърже Grinning Обикновено така най-лесно се разбира дали е млечница или не. Ако е, белия налеп на езичето няма да може да се "остърже" с марличка, примерно. Ама явно не сте се сблъсквали с проблема.  Rolling Eyes
Именно. А и проблемът, с който се сблъсква майката, се случва при много кърмачета и в това отношение форумът може да е от голяма полза. Педиатрите по-рядко търсят решение при такива "стачки". В повечето случаи изписват добавка. Не че е краят на света, но ако майката иска да кърми, това няма да й свърши работа.

# 68
  • Германия
Първи пост на тема:
Взех че сглупих и в едно момиче се влюбих.Около нея аз все се навъртам, но за чувствата ми силни не продумвам. Най накрая се реших, и ще и призная какво таих. И тук аз за помощ моля! Да направя искам впечатление, затова ви моля за съдействие. Ще изпратя аз букет, а след ден два ще почна "мохабед". Затуй че влюбен съм във нея Blush Blush Blush
Единият от отговорите:
Какъвто и да избереш, най-важното е да го връчиш мълчаливо! Че с този славен словоред, или ще пукне от хилеж, или ще е - петички, беж!  Laughing

Рози.

По-надолу и други момичета са се упражнили в стихоплетство.   Flutter

# 69
  • Ямбол
Тук смешното е не авторът-трол, а всички останали, които му се връзват на глупостите, че и се упражняват в оригиналничене.

# 70
Цитат
Показах среден пръст на майка й. Не беше с цел обида .

# 71
 Crazy Естествено...за поздрав е помахал!!!  ooooh!

# 72
"Как ходите облечени за преглед при гинеколог" и отговора на Рибозом, както винаги със страхотно чувство за хумор!  Joy
Цитат
Ам ,къ?!Пълния набор за садо-мазо удоволствия.Черно,кожа и подобни.Тапицираме и магарьето та да са разцепим от кеф.Ко доди и сестрата облечена като котка и другата в съседство която е на педиатъра си е най-баш!Чува се прегледа по целия коридир!Любим ми е,жалко че ЗК поема само една цитонамазка годишно,инак ката месец ще ода!
Да са поправа-пишело се ЦИТО-НА-МАСКА.Тц ,тц.Ко искате мое си направим клуб за дружно посещение.Ще се кандидатства с мерки,теглилки и снимка по гащя.

# 73
И на Кака Сийка отговора си го бива:

"Че кой ходи облечен на гинеколог? По гол гъз се ходи!"     Joy

# 74
  • Сф
Цитат
   Днес си търсех единия телефон, който ползвам рядко, главно говоря по него с майка ми, но не се бяхме чували 2-3 дни. Взех другия си телефон да се набера сама, за да се ориентирам от къде идва звука на звънене, но осъзнах, че не съм си записала номера. Не ми се търсеше вече и си казах на ум "Ох, майко, звънни ми да си намеря телефона най-накрая!". Няколко секунди по-късно телефона, който търсех, звънна- беше майка ми. Е сами може да се досетите каква беше физиономията ми.                                                                                             

Общи условия

Активация на акаунт