Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 361
  • 145
  •   1
Отговори
Взех че сглупих и в едно момиче се влюбих.Около нея аз все се навъртам, но за чувствата ми силни не продумвам. Най накрая се реших, и ще и призная какво таих. И тук аз за помощ моля! Да направя искам впечатление, затова ви моля за съдействие. Ще изпратя аз букет, а след ден два ще почна "мохабед". Затуй че влюбен съм във нея Blush Blush Blush

# 1
Рози Simple Smile Успех Simple Smile

# 2
Нито едно от изброените.
Начинът ти на изразяване също ми идва отгоре.
Но няма значение на нас какво ни харесва. Проучи както обича тя. Дали си пада по такива романтични лигави неща, дали харесва мъртви цветя или само живи и т.н.
Мисълта ми е, че всяка си върви с инструкциите, нещо, което би трогнало друга, ще отблъсне нея и обратното.

# 3
Дали си пада по такива романтични лигави неща
Това е добре да го знаеш, за всеки  случай не го прави пред публика.

# 4
Щом толкова я обикаляш, и тя все още нищо не е забелязала- т.е., че си влюбен, значи си г-н Пънчев в обкръжението и.

# 5
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Мразя  да  ми подаряват китки Twisted Evil

Не, не мразя. Ненавиждам.

И ако някой  дойде  да  ми  подхваща    "мохабед" / както  ти  се изрази/ в подобна  нелепа   речева  форма, ще  го   натиря   с шутове  навън.

Ако съм на  мястото на  мацката, изобщо  няма  да ти  позволя  да  припариш  до мен  с  тази  ерзац  оригиналност  и  пиянска  патетика.

Абе, не останаха  ли мъже  с акъла  си  на  тоя свят?!?

Тотално  сте  изпростели ooooh!

# 6
Какъвто и да избереш, най-важното е да го връчиш мълчаливо! Че с този славен словоред, или ще пукне от хилеж, или ще е - петички, беж!  Laughing

Рози.

# 7
Какъвто и да избереш, най-важното е да го връчиш мълчаливо! Че с този славен словоред, или ще пукне от хилеж, или ще е - петички, беж!  Laughing

Рози.

Joy Joy Joy

Иначе и аз съм за рози.

# 8
Взех че сглупих и в едно момиче се влюбих.Около нея аз все се навъртам, но за чувствата ми силни не продумвам. Най накрая се реших, и ще и призная какво таих. И тук аз за помощ моля! Да направя искам впечатление, затова ви моля за съдействие. Ще изпратя аз букет, а след ден два ще почна "мохабед". Затуй че влюбен съм във нея Blush Blush Blush

Щом толкова държиш да са лигни,
 по - добре  магарешки бодли,
така ще те помни до гроб,
 а е добре и за черния дроб  Laughing

# 9
Ако тъпи рими й редиш само с шут в дупето ще се уредиш  Mr. Green Говори по-нормално,напъни за оригиналност като твоите не знам коя жена биха разнежили,а букета може да е от много и различни цветя за по-сигурно Simple Smile

# 10
  • София
Лилиуми, моля. Успех с девойката, наборе!
Само за сведение, моят мъж точно с такива "тъпи рими" (и лилиуми, разбира се) ме спечели, драконки такива!  smile3540
Чакам сега да ме разкостите.  #Shocked

# 11

Е, защо? Знаел е точно какво харесваш.
Индивидуален подход, това се иска  Wink

# 12
Магарешките бодли са страхотен афродизиак. Ще вземе да си направи отвара, и да ти омята кожата по тавана... Готов ли си?

# 13
Лилиуми, моля. Успех с девойката, наборе!
Само за сведение, моят мъж точно с такива "тъпи рими" (и лилиуми, разбира се) ме спечели, драконки такива!  smile3540
Ти преди това си била спечелена,за това си се радвала и на римите   Mr. Green Като за пръв флирт не вярвам да минава номера  Grinning Аз например не обичам рози,но ако ми ги подари някой ,когото харесвам ще ми стане приятно Heart Eyes

# 14
Дами, момичета ... Много ясно че няма да е на "мохабед" и много ясно че няма да е с рими( че са слабички,слабички са Grinning Grinning Grinning). Много по-сериозен съм в живота Wink . Крайното решение ще си е мое, но ми беше интересно какво вие ще кажете, мнозинството от другия пол. Всяка жена е уникална и различна и няма "инструкции" за сърцето и, това го разбирам. На мен ми стана интересно по голямата част от вас на какво би се зарадвала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт