Смешки от форума - 17

• 101 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Цитат
Пролетта наближава. Изпод леглата плахо се подават първите кантари..
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 676
на това попаднах днес, но не е ново:

Цитат
Беше четвъртък с/у петък ( помня много добре,защото после някъде бях чела,че тогава духовете най-много се появявали от 24ч до 1ч) и ние пак сме си на дюшека под черешата и си говорим,и по едно време гледаме точно пред нас на около 3 метра стоят две джуджета и си говорят нещо Shocked Шушукат си нещо и ни поглеждат от време на време #Crazy Едното даже имаще вратовръзка.

# 677

Цитат
Беше четвъртък с/у петък ( помня много добре,защото после някъде бях чела,че тогава духовете най-много се появявали от 24ч до 1ч) и ние пак сме си на дюшека под черешата и си говорим,и по едно време гледаме точно пред нас на около 3 метра стоят две джуджета и си говорят нещо Shocked Шушукат си нещо и ни поглеждат от време на време #Crazy Едното даже имаще вратовръзка.
Според мен са били "горе, на черешата", а не под нея...
И да напомня-не е била качествена тревата, ако беше качествена и двете джуджета щяха да са с вратовръзки.
Другият път да внимават от кого купуват..

# 678
  • В сърцето на любимия човек
Тия нефритени яйца не са ли като кегел-топчета  newsm78
Топчетата и упражненията на Кегел са много полезни и приятни, но идеята им не е да се чувстваш като кокошка носачка, а като младо пиле  Whistling

# 679
Тия нефритени яйца не са ли като кегел-топчета  newsm78
Топчетата и упражненията на Кегел са много полезни и приятни, но идеята им не е да се чувстваш като кокошка носачка, а като младо пиле  Whistling

Абсолютно!

# 680
Ооо, сега прочетох, че трябва и да го въртя това яйце в себе си. В края на упражнението има сериозен пропуск - не е написано, че трябва да изкудкудякам  Joy
Скрит текст:
Упражнение 3: Легнете по гръб, поставете двата крака здраво на пода. Представете си, че върха на вашия корем е 12 часа, лявото Ви бедро е 3 часа, опашката Ви е на 6 часа и дясно бедро Ви е 9 часа. Бавно натиснете горната част на бедрата надолу към пода и леко търкулнете в посока наляво, към 03 часа. Задръжте движението към опашната кост - 6 часа, после към дясната 9 часа и после обратно до 12 часа. Бавно продължете движенията 6 пъти. След това обърнете посоката и пак повторете движенията шест пъти. В началото няма да е лесно, но не се отказвайте, като се научите да завъртате топчето, партньора Ви ще остане вечно Ваш! Simple Smile

# 681
Не разбрах опашката си в каква посока да я завъртя - по часовниковата стрелка или обратно?  Blush

# 682
Не разбрах опашката си в каква посока да я завъртя - по часовниковата стрелка или обратно?  Blush
Зависи къде се намира петела  Whistling

# 683
Само че тук не е loins, затова е смешно  Wink
Нали бяха католици, поне да цитират правилно Светото писание. А може и при превода да е объркано нещо, знам ли.

Цитат
Според мен са били "горе, на черешата", а не под нея...
И да напомня-не е била качествена тревата, ако беше качествена и двете джуджета щяха да са с вратовръзки.
Другият път да внимават от кого купуват..

Герри, бе! Като ти видя ника, вече си знам, че ще се пада под масата от смях.  Laughing

# 684
Указанията са ужасни, аз не бих се оправила, ако не си налепя листчета със съответното време по съответните части или, за по-лесно, просто положа един циферблат в стратегическа позиция.  Laughing Не могат ли просто да напишат - от еди-къде си в посока еди-къде си.

Не съм дорасла за снасяне, явно.  hahaha

# 685
  • Euskal Herria
Ооо, сега прочетох, че трябва и да го въртя това яйце в себе си. В края на упражнението има сериозен пропуск - не е написано, че трябва да изкудкудякам  Joy
Скрит текст:
Упражнение 3: Легнете по гръб, поставете двата крака здраво на пода. Представете си, че върха на вашия корем е 12 часа, лявото Ви бедро е 3 часа, опашката Ви е на 6 часа и дясно бедро Ви е 9 часа. Бавно натиснете горната част на бедрата надолу към пода и леко търкулнете в посока наляво, към 03 часа. Задръжте движението към опашната кост - 6 часа, после към дясната 9 часа и после обратно до 12 часа. Бавно продължете движенията 6 пъти. След това обърнете посоката и пак повторете движенията шест пъти. В началото няма да е лесно, но не се отказвайте, като се научите да завъртате топчето, партньора Ви ще остане вечно Ваш! Simple Smile
Това да не е първообразът на Нюансите? Или тези упражнения са ги взаимствали от книгите?

# 686
Указанията са ужасни, аз не бих се оправила, ако не си налепя листчета със съответното време по съответните части или, за по-лесно, просто положа един циферблат в стратегическа позиция.  Laughing Не могат ли просто да напишат - от еди-къде си в посока еди-къде си.

Не съм дорасла за снасяне, явно.  hahaha
Тва ме подсети за един виц
Хасан си купил Кама Сутра и отишъл при Айшето да я пробват.
Гледа схемите в книгата и командва Айшето
-Дигни лявата ръка, десния крак го сложи зад лявото ухо, дясната ръка зад гърба, а левият крак...а аз трябва да застана ето...може би ..тук...
Айша го прекъснала
-Абе, Хасане, ако ти преча с нещо да изляза?

# 687
За силата на любовта:   hahaha

Темата е: Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

Ще му дам да разбере, че съм разбрала за комуникацията им и ще го помоля да се крие по-добре.

Това се прави, когато вече нямаш чувства към съпруга си и мислиш само за собственото си спокойствие. Аз бих му избола очите. Не мога и да предположа  в момент на бяс, какво бих избълвала. Задължително това ще е края на взаимоотношенията. Може да звучи крайно, но не ми дреме. Това съм си аз.

Така де, каква любяща съпруга си, ако не се втурнеш с нещо остро към лицето на любимия?  Laughing Безчувствена симулантка!

# 688
От новия форум, заместващ този на ОЛХ
Цитат
И влиза снощи майка ми в профила ,да види има ли интерес към сандалите и получава съобщение ,за нов форум на сайта.И понеже като малка са и викали Албена Активната ,веднага се регистрира във форума на сайта ,без да знае че е някакъв измислен форум ,от измислени хора.И понеже е видна активистка ,веднага се записва в темата за размяна .Пуска сладка и компоти за размяна ,появява се друга селянка като мама ,тя пък с туршия .А татко много пие ракия и тя да го зарадва с мезе се уговарят с другата потребителка за бартер.Мама да прати сладко от джанки ,а отсрещната страна царска туршия.Мама още снощи и пуска по автобуса 20 буркана ,и потребителката и казва ,че тази сутрин като ги получи ,ще и пусне обратно 6 три литрови буркана царска туршия .Мама още е на автогарата ,8 ми рейс пристига ,но туршията я няма.
Какво да прави ,да изчака ли майка ми още един/ два дена на автогарата или да се прибира и да пие един студен компот.

# 689
 Joy
Това е добра пародия на olx-овите драми. Там за стотинки се пускат теми, мятат се лични данни. Не съм разбрала, че има нов.

Общи условия

Активация на акаунт