Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 113
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Инсбрук
Аз до началото на тоя месец нищо не бях купувала бебешко. И сега имам съвсем малко неща, а и преди не съм купувала бебешки неща, та съм много неориентирана  ooooh!

Майка ми пък е изплела едно пуловерче и терлички много са сладурски, аз я насърчавам като и прави кеф, пък и харесвам плетени неща.

А една от претенциите ни за жилище е да е с югозападно изложение  Crazy много е готино следобедите. Нищо че сме в планината и нямаме море.

# 391
Всичките сте за тук! Пусти западни плажове, колкото щеш, пък залезите... приказни! Преди няколко дни беше розово небето, уникални цветове се наблюдават. Днес пак беше много приятно изпъстрено небето над океана. Simple Smile
Ами... чакам ви!

# 392
  • На остров
Ината ама вашата река си е голямшка, както и нашето езеро и си е с размери . Хубави цветове на небето и тук има, аз ако дойда до вашите земи ще е веднъж и завинаги, с тези разстояния няма друг избор  Sunglasses .

Перу хващаш мама под ръчичка и на пазар, аз като се знам имам чувството, че да мина 12 седмица и ще пазарувам активно  Simple Smile .

Мамче браво за ползотворният ден и моят почти същият без фризьора само !

# 393
Иги, да сложиш и камазъ лак на ноктите Wink

# 394
  • В градината...
Аз миналата седмица за сефте ходих на фризьор от миналия юни. Та, вече съм на кичури - като съм дебела, поне да съм Убава  Naughty

Уанче, де да я знам бебка на кого ще прилича по цвят, че да й избирам дрешки  Thinking

# 395
  • В сърцето на любимите мъже!
Иги, да сложиш и камазъ лак на ноктите Wink

Не знам дали се майтапиш, ама си записах час за вторник и се чудя и се мая, че аз си слагам перманентен и, ако ме накарат в болницата, няма да мога да го махна. А нали уж, ако се наложи упойка, ноктите трябвало да са чисти. Та се чудя и мая дали да заложа на изпитания къп-кърмъзъ лак или да правя накакви френски бози.

# 396
  • На остров
Перу на бебе всичко отива  Heart Eyes  ! Аз понеже мислих, че ще имаме момиче имах много розови дрешки  Laughing .

Иги приятен козметик !

# 397
Иги, изобщо не се майтапя. Ти си пропуснала май разказа на Хоупчето за нейното новогодишно раждане - точно след маникюр и педикюр.

# 398
Иги, ама ти сериозно мислиш до вторник да се моткаш  Mr. Green

# 399
Ех Шери, дано успееш да се пребориш с тези гадости Hug пък и не се навивай на онази стажантка може пък да не е от там проблема newsm78
Магнетче, и при нас много болни дечица, явно там се вихри най много вируса за съжаление. В се си мисля, че нещо трябва да промениш  newsm78 знам ли и аз
Перу, някак не е честно да се отдаваш на кофти мисли Hug Все пак някои от нас може и никога да не стигнат до там до където вие. Всяка сутрин заставай пред огледалото и си слагай по една двойна доза положителни мисли за теб и малката Naughty
и аз искам на плаж само аз и кучето  Twisted Evil залеза и вълните

# 400
За безлюдния плаж пишете и мен.Ама както е тръгнало май стана пренаселен Twisted Evil

Цвети,мисля че проблема е от сега,защото правих изследване точно преди да забременея и бях 1 група.Както и да е.Дано това помогне.

# 401
  • Истински се вижда само със сърцето.
Изчетох ви Simple Smile

Мимче, честита ти дъщеричка - да е жива и здрава  Hug

От мен толкова, утре ще се включа пак, че и днес бях на работа и вече едвам гледам Simple Smile

# 402
Шери, щом си била първа група значи е някакво временно възпаление, все пак не е минало много време. Аз пък не искам на безлюден плаж, ще умра от страх  Laughing

И аз мисля като Цвети, някои от нас може никога да не успеят да станат майки, но това не ни прави по-малко хора, нито пък означава, че трябва да живеем само с мъката  Naughty

Магнет, измъчихте се вие, дано се оправите по-бързо  Praynig

Момичета, имам глупав въпрос с молба който може да ми услужи. Търся есове с дълго рамо, може и употребявани. Купихме за нова година на майка ми и баща ми нова батерия с душ, но се оказа, че разстоянието е по-голямо и не става  Sad

# 403
Шери, щом преди това си била 1 гр. е ясна работата, че е от това, или голяма е вероятността да е от това.
Аз май от стягане и натовареност всеки ден, съм отдавала някой друг признак на умората, например преди седмица имах за ден два болки в сърдечната област, от няколко дни изтръпване на върховете на пръстите, мислех си, дето спя на тях. Позачетох и разбрах причината поне.
И аз се нареждам на опашката за морския залез, не държа да е супер безлюдно, все пак всички вие ще сте там Hug
Мамче, наздраве с винцето!
От 2 дни минахме от 6 на 5 кратно хранене, ей то така деня бил по-дълъг и има време за повече неща. Дано и дребмо спи по-дълго...ах, мечти...
Хана се изгуби нещо.
Ох, срам не срам да си кажа, още не ни е прибрана елхата, баткото не дава, ама утре вече я прибираме. Почти 2 месеца коледно ooooh!
Ели, почивай си. Кажи само главата мина ли ти напълно?
Амини, я пусни снимка какво точно търсиш, че не разбрах, може да питам ММ.
Иги, за лака, и аз много мислих, питах моята доки, тя каза, аз ако разчитам на цвета под ноктите, пази Боже, ти ще си овързана с апарати, дето ще ти мерят пулс, кръвно и т.н., сърдечната недостатъчност се установява по други начини. То като посинееш вече... bishop Аз си бях лакирана. И това ми остана де. Сега само краката оправям, ръцете са без лак, и по-късички. Да посрещнем новия живот хубави, ами така де  Laughing

# 404
  • На остров
Значи само мен са ме прецакали на времето да съм без лак  Twisted Evil .

Звездичке мен редовно ми изтръпват пръстите на ръцете и краката и ме боли сърдечната област ако лежа на ляво  Simple Smile .

Цвети и Амини вие ще сте следвашите мами  Hug  Heart Eyes !

Амини и аз не разбрах какво търсиш  Simple Smile .

Ели приятна почивка  Simple Smile !

Даре стана ли гювеча ?

Общи условия

Активация на акаунт