Мами, хранещи бебето с домашно приготвена храна

• 64 242
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
мами смятам да заменя вече вечерната каша, която давам след следобедната закуска с нещо, като вечеря. Бихте ли ми дали предложения/ рецепти каква да бъде тя?

Аз за вечеря давам супи различни. Сега ще правя със спанак.  Peace

# 436
http://www.balevbiomarket.com/bio-kasha-s-kinoa-i-vaniliq.html някой да ми каже нещо за това. Подходящо ли е да дава?кашата от Елда как я приготвяте, брашно ли купувате от киноа също?

Ориз и киноа, ако си дала, ии да въведеш с тази киноата, става.

Вторият въпрос не го разбрах  newsm78 А и не помня на колко е детето ти. Аз елдата /киноа, просо, марант и т.н/ винаги съм я киснала, плакнала и варила, не съм пасирала

Брашно сама си правех първите месеци, в темата, за която има линк преди няколко поста, пише как.

Аз вечеря дадох на годинка някъде, беше лято и вечеряше салата или таратор, после АМ

# 437
http://www.balevbiomarket.com/bio-kasha-s-kinoa-i-vaniliq.html някой да ми каже нещо за това. Подходящо ли е да дава?кашата от Елда как я приготвяте, брашно ли купувате от киноа също?

Ориз и киноа, ако си дала, ии да въведеш с тази киноата, става.

Вторият въпрос не го разбрах  newsm78 А и не помня на колко е детето ти. Аз елдата /киноа, просо, марант и т.н/ винаги съм я киснала, плакнала и варила, не съм пасирала

Брашно сама си правех първите месеци, в темата, за която има линк преди няколко поста, пише как.

Аз вечеря дадох на годинка някъде, беше лято и вечеряше салата или таратор, после АМ
попитах някой давал ли е такава каша babynat, защото аз за пръв път я виждам

# 438
От тази тема надали някой я е давал, попитай в друга. Rolling Eyes

# 439
От тази тема надали някой я е давал, попитай в друга. Rolling Eyes
Съншайн кажи ми как правиш елдената каша? намерих брашно също и каша от киноа ако си правила?

# 440
Ама за кой път ще пишем как се прави каша от брашно?Моля ви момичета четете старите постове и си записвайте ако трябва!Само въртим едни и същи въпроси!Малко по - организирано моля! baby_neutral

# 441
ако сутринта съм дала кускус на Plasmon, мога ли на обяд да приготвя супа със зеленчуци в които да добавя овесени ядки?

# 442
ако сутринта съм дала кускус на Plasmon, мога ли на обяд да приготвя супа със зеленчуци в които да добавя овесени ядки?

Кое те притеснява, че питаш?
Всичко може, стига детето да го яде. А ти го познаваш най-добре......

# 443

да не му дойде в повече глутена newsm78. На закуска не иска да яде овесените ядки , за това мисля да и добавям в зеленчуковото пюре

# 444

да не му дойде в повече глутена newsm78. На закуска не иска да яде овесените ядки , за това мисля да и добавям в зеленчуковото пюре

Най-вероятно няма да му дойде много според повечето, а и в ОЯ е малко. Аз не давам всеки ден глутен, но ти си преценяваш какви вкусове ще възпитаваш.
Яде ли ги като са замаскирани в супа? Не го мъчи, ако не иска.

# 445
Кюфтета от елда

250 гр. елда
3-4 картофа
1-2 моркова
1 малка глава лук
Олио
Брашно за овалване
Попаднах на тази интересна рецепта, а дали би могло елденото брашно да се замени с царевично или с грис?

# 446
Тук няма елдено брашно, това са кюфтета от елда, с елда на зърна. Аз съм правила такива, но без картофи.
Ти спокойно можеш да си направиш примено картофени, с царевичното брашно вътре, не за овалване и печеш.

# 447
към пюре броколи , картофи, морков , лук и тиква може ли да се добавят овесени ядки

# 448
Към всичко може да слагаш  овес стига да го яде детето!

# 449
гледах менютата в детските кухни и ми направи впечатление, че има по ч супа и едно основно ядене. Аз приготвям за обяд например едно ядене на детето ми. Трябва ли да приготвям по 2 яденета?

Общи условия

Активация на акаунт