Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 425
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Виж сега, за голите задници, няма да коментирам, вече коментирах предните дни....
за ембриолозите мога да ти кажа, че са много повече от 1....то и в сайта можеш да ги видиш изброени.....
иначе за пункциите има списък, който се прави още, когато се назначава часът на биене на прегнила и няма как да бъде променен....аз всеки път питах акушерките кой номер съм в списъка, за да не тръпна в излишно очакване, когато всеки път се отвори вратата.
А за тресенето от нерви час и половина- имаааа много повече часове да се тресеш. След оплождането започва чакане на обаждания от ембриолозите. За мен това беше истинската игра на нерви....та тоя час и половина е нищо.....
За наплива и преди ти казах- явно има защо Wink
и друго нещо- бях пациентка на Шефкетова и Персенска, в последствие и на Стаменов...ами при Персенска съм била първа на пункция на ЕЦ, била съм пак при нея от последните 3-4 жени пак на ЕЦ, при Стаменов съм била също от последните......та това е въпрос на последователност още при определяне на часът за прегнил и пункция.
Не те убеждавам в нищо, просто споделям.

# 196
Все пак имам един опит ин витро и знам и за обаждането на ембриолога и всичко...Още повече, че двете жени, с които бях в стаята ми казаха, че са ги вкарали даже по-рано, на 35 час.  Много неща наляха масло в канчето на съмнението. Аз ще си чета темата, ако нещо се промени, не държа да ходя по чужбина. Няма смисъл да пиша вече, може всичко да си е наред в болницата, а аз да съм хипер чувствителна и някои неща да не ми понасят.  Tired
Скрит текст:
Аз пък си намерих свое обяснение за наплива, а именно 3-ма доктори налични само.  Peace

# 197
Все пак имам един опит ин витро и знам и за обаждането на ембриолога и всичко...Още повече, че двете жени, с които бях в стаята ми казаха, че са ги вкарали даже по-рано, на 35 час.  Много неща наляха масло в канчето на съмнението. Аз ще си чета темата, ако нещо се промени, не държа да ходя по чужбина. Няма смисъл да пиша вече, може всичко да си е наред в болницата, а аз да съм хипер чувствителна и някои неща да не ми понасят.  Tired
Скрит текст:
Аз пък си намерих свое обяснение за наплива, а именно 3-ма доктори налични само.  Peace

Да, виждам, че хейтиш "Надежда" във форума на "Щерев" и разказваш доста своеволно за опита на момичета, споделили тук. Чак е дразнещо писането ти, никой от нас тук не си позволява да коментира други клиники. Всъщност с хейта си може и да свършиш добра услуга на нас, пък и на клиниката, защото лоша реклама няма. И наистина решението на коя клиника да си пациент е въпрос на ЛИЧЕН избор. BTW какво работиш?

# 198
Цитат
Момичета, лепенките Климара са ми на 3 дни 1 като изтекат преди да залепя нова, старата маха ли се?
Маха се и новата се поставя от другата страна.

# 199
Не е и няма как да е 1 ембриолог на смяна. Един поема аспирирана течност, друг се занимава с подготовката на сперматозоидите, трети прави опрождането... Четвърти наблюдава развитието на ембриолозите... При трансфера нали ти дават доклад, там са изредени кой какво е правил. Това дали яйцеклетката ще се оплоди си е повече божа работа, а развитието на ембриона съвсем Simple Smile щом са извадили яйцеклетка значи не е било късно. Късно е ако се е спукал фоликула, защо няма как да я гонят по тръбите Simple Smile
Тръби нямам.
Работя рекламен отдел към клиника Щерев и антирекламен към клиника Надежда.  Peace
Скрит текст:
Пожелавам ти никога да не си в моята позиция и да не ти се налага да хейтиш, или каквото там наричаш свободното споделяне на мнение.

# 200
Не е и няма как да е 1 ембриолог на смяна. Един поема аспирирана течност, друг се занимава с подготовката на сперматозоидите, трети прави опрождането... Четвърти наблюдава развитието на ембриолозите... При трансфера нали ти дават доклад, там са изредени кой какво е правил. Това дали яйцеклетката ще се оплоди си е повече божа работа, а развитието на ембриона съвсем Simple Smile щом са извадили яйцеклетка значи не е било късно. Късно е ако се е спукал фоликула, защо няма как да я гонят по тръбите Simple Smile
Тръби нямам.
Работя рекламен отдел към клиника Щерев и антирекламен към клиника Надежда.  Peace
Скрит текст:
Пожелавам ти никога да не си в моята позиция и да не ти се налага да хейтиш, или каквото там наричаш свободното споделяне на мнение.

Не ти знам положението, Алекса, и силно се надявам да не е сериозно и бързо да преодолееш проблемите. Обаче толкова злъч изля в последните седмици тук, че догуша ми дойде. Човек трябва да има мярка и да си споделя свободно мнението, като му го искат - има си лични съобщения за целта.

# 201
Критиката винаги е градивна, за тези които могат да си позволят да я приемат като такава!
Моля, проявявайте повече разбиране към alexa 5757! На нея явно  й е тежко, тя е една от нас.

# 202
Браво на момичетата с кураж.Simple Smile
Истината е, че всички сте недоволни от др.Стаменов, но мълчите от страх да не ви прокуди и да нямате никъде други шансове. Седите и търпите. Припадате от глад докато чакате три часа хистеро или пункция. Плачете като спукате фоликул, но мълчите.??? Вдигат ви колите и обират в кафето докато часове чакате някои Вип да мине. Ужаса от това администраторки да ви разчитат изследвания и да ви викат, а в манипулационна да чувате псуване, че им е писнало....Да ми викат и обиждат. Стоите и мълчете. Аз вече един път паднах и може и да не стана майка. Но и каква майка, на какво ще науча детето си да е мижитурка. ? Не, благодаря. Трябва да си от фондация "Искам бебе" за да те зачетат. Безобразията нямат край.

# 203
Истината е, че всички сте недоволни от др.Стаменов, но мълчите от страх да не ви прокуди и да нямате никъде други шансове. Седите и търпите. Припадате от глад докато чакате три часа хистеро или пункция. Плачете като спукате фоликул, но мълчите.??? Вдигат ви колите и обират в кафето докато часове чакате някои Вип да мине. Ужаса от това администраторки да ви разчитат изследвания и да ви викат, а в манипулационна да чувате псуване, че им е писнало....Да ми викат и обиждат. Стоите и мълчете. Аз вече един път паднах и може и да не стана майка. Но и каква майка, на какво ще науча детето си да е мижитурка. ? Не, благодаря. Трябва да си от фондация "Искам бебе" за да те зачетат. Безобразията нямат край.

Изумена, себе си ли визираш като недоволна и страхлива? И защо в множествено число?

# 204
Критиката винаги е градивна, за тези които могат да си позволят да я приемат като такава!
Моля, проявявайте повече разбиране към alexa 5757! На нея явно  й е тежко, тя е една от нас.

Герда, съгласна съм, че Алекса е една от нас и със сигурност й е тежко. Но на кои точно нейни думи казваш "градивна критика"? Нека наричаме нещата с истинските имена  Peace

# 205
  • София

Определението ВСИЧКИ изобщо не е коректно, аз пък съм доволна. Когато някого не му харесва има и други клиники.
 Никой няма да умре от глад за няколко часа. След операциите ми са ме държали по 3-4 дни гладна и нито съм умряла, нито съм припаднала.
 Колите ги вдигат защото са паркирани неправилно!!! Закона за движение по пътищата е за всички, пътните знаци на всякъде по света са задължителни, явно само в България хората си мислят, че са препоръчителни! На мен никога не са ми вдигали колата, винаги съм паркирала на паркинга на болницата.
Никога администратор не ми е разчитал изследванията, напротив винаги са ми казвали, че доктора ще ги разчете. Нито в манипулационната, нито някъде другаде в болницата някой се е държал грубо или неуважително с мен, напротив, винаги са били мили и любезни. Не съм и чула някой да псува, където и да е в болницата
Никога не съм чакала някой ВИП да мине, вървят си номерата и това е.
Ама знам ли, може пък да съм се объркала и да съм била в друга болница  newsm78

# 206
Нека не издребняваме и не изпростяваме тук.
Всички ние сме тук да си помагаме с каквото можем в борбата ни да сбъднем мечтата си!
Всяка от нас е имала моменти на огорчение и отчаяние, всяка от нас се е намирала на ръба на емоционалните си, физически и психически сили.
 Има коментари, които просто трява да бъдат подминавани и да не им се отдава толкова огромно значение.  bouquet

# 207
Току що говорих на лични с няколко дами от пишещите тук свидетели и потърпевши. Помолих да кажат тяхното мнение, но отговориха "четата от клиниката, ако ни изгонят къде???". Закжно е еднакъв, но паркингите са скъпи и като чакаш два, три часа през ден къде му излиза края? Да. Няма да умреш от глад, но защо трябва да търпиш. Нали си плащаме.? Нали имаме и права освен задължения?

# 208
Смятам, че д-р Стаменов трябва да си подреди добре къщичката. Защото аз отидох при тях с огромна Надежда захранена от историите в мрежата. Но няколко елементарни неща ме накараха да се почувствам много зле. Всеки трябва да знае, че пациентите на репродуктивните клиники са чувствителни заради всичко през което минават и са по-особен контингент...Онзи ден ходих да си платя оплождането. Спрях пред болницата с идеята да се оправя за 2 мин. Но ме забавиха заради проблем със системата около 15 мин. През това време са ми вдигнали колата. За първи път ми вдигат колата с паяк. Надраха ми боята, не карам евтина кола! Защо питам аз като от паркинга се обаждат, ръководството не направи нещо? Трябва ли да има такива елементарни цигании. Чий е този паркинг отвън и защо се правят такива мръсни номера. Това нямах намерение да го пиша, но смятам, че е редно да се промени нещо. Чинно си плащах всеки път паркинга. За 3 посещения съм дала около 20лв. Пожелавам на болницата да запазва доверието на пациентите си и те да си тръгват оттам с усмивка и дечица.

# 209
  • София
В центъра никой не му пречи да си плаща зелена/синя зона... като не си платиш пак ти вдигат колата или най-малкото ти слагат скоба.
Всички си плащаме и всички чакаме, това не е магазин да минеш и да си купиш нещо на бързо. Няма как да се предвиди на кой пациент колко време ще е нужно за да бъде прегледан или да му бъде направена манипулация. Нуждаещите се са много, няма как ще чакаме.
Преди малко казах, че съм доволна... малко е, аз съм очарована от болницата (видяла съм доста болници)
"...ако ни изгонят къде???" .... има около 30 клиники по репродуктивна медицина в Бг

Общи условия

Активация на акаунт